• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ja v sobotu horkotezko upizlal Manuse a dneska rano Four Kings na prvni dobrou :) Havel + Fire Claymour +10
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak jsem to dneska zapnul a projel jsem hned Firesage demona, centipide demona, Bed of chaoss, pak teda bohuzel i Solaira a kdyz me zabil Nito tak jsem to vypnul :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    How much do you know about Dark Souls? - WHO WANTS TO BE A SOULIONAIRE
    https://www.youtube.com/watch?v=kuj8RUzqsps

jako colvek se az divi, kolik legrace kolem vznika... :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Firesage asi na popátý, Gaping Dragon na potřetí (vlastní blbostí), Bed of Chaos myslim na počtvrtý, Ornsteina & S., toho jsem pak už ani nepočítal ;), ale Centipedu zatim pořád nějak nemůžu upižlat... (Havel's set + Gravelord sword + Gold-Hemmed Black Set pro rychlý přesuny a Astora's straight sword na skeletony a ghosty). Steam/mouse+keyboard
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: ja co tak pozoruju mam problemy vzdycky s uplne jinejma bossama. nameless king na podruhy. ornstain a smaug treti pokus, champion gundyr a lord of cinder z prvni rany.. ale v DSI ten demon firesage a crystalovej drak je pro me peklo. stejne jako jsem se strasne trapil s gaping dragonem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Tomb of Giants a Crystal Cave jsem projel v kuse cca pred 3 nedelema, celkem me zklamalo, jak byli Nito a Seath jednoduchy, o to vic jsem se ted zasek u Manuse a Kalameeta.. ale to pude! ;D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tos me uplne namotivoval to zase zapnout :) ja jsem ted v tomb of the giants a bohuzel nemam jeste maggot a porad padam do temnoty
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: nevim, co jsem predtim delal blbe, v kazdym pripade se ted zadarilo (Greatsword of Artorias, Darkmoon Bow, Lifehunt Scythe :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: "You guys need to back out and select the other option if its not showing up. While upgrading, the wep can switch from the "modify weapon' screen to the 'reinforce weapon' screen. I upgraded about 10 weapons so far and havnet had a problem..yes the weps dissapear from the menu, but that only means it switched to the other option."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: HOMOLKA: zkusim večer, dík ;)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PHOW_SAATCH: z +5 na +6 musis u andreho predmet zase modifikovat a potom ho normalne upgradujes treba u bonfire... kdyz modifikujes na +6, tak to z nabidky zmizi, protoze dale uz nechces modifikovat, ale reinforcovat. tak snad je to ono ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: ale to jsi predpokladam delal..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Me se to jednou zaseklo nejak a pomohlo jit restnout k bonfiru a znova ho projecnout a najednou se mi tam objevil ten mec na dalsi upgrade
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lama dotaz, v DS1 mi nejdou upgradovat itemy z normal +6 na normal +10, vždycky se dostanu na +6 a předmět zmizí ze seznamu, Large Ember jsem dával Andrému už dávno a Large Titanite Shards mam taky... (teď jsem NG lvl 86). Měl jsem zálusk na Greatsword of Artorias (Cursed) a Lifehunt Scythe, neví někdo, v čem by moh bejt zakopanej pes !? Dík moc ;O
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: aha tak to ani nevim ze ve trojce jde.. :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: V DS III taky můžeš kupovat odpustky, v Undead Settlement jak jsou ty tunely s krysama, kde najdeš tu priestku, je na jedný straně tunelu socha Velky, bohyně už nevim čeho a tam to jde. Stojí to násobně podle něčemu. Pokud někoho zabiješ, tak většinou smolík jak píšeš, vyjma firekeeperky nebo třeba handmaidy(ta když se respawne, tak se ti vysměje, že je taky undead:-D), zkoušel jsem na konci hry vyvraždit všechny, stejně některý umřou sami
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    V ds1 kdyz nekoho naseres staci bezet do ty veze jak byl prvni bell of awakening a tak se da u npc koupit odpustek. Ale kdyz zabijes tak smolik. V ds2 netusim jak to je a ve 3 se neda koupit aby na tebe pak neutocili nebo prestali mlcet. Treba jednou prastis anriho a uz ti nic neproda atp. Jen new game
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR:
    Mě polil studenej pot když jsem při první rundě užíraje zmrzlinu sed na Dual Shock a sejmul doll v Hunter's Dream.
    Ofc respawnuje,naštěstí
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_:
    JAFROST: Zkus Google, třeba ve dvojkách některý postavy šly oživit, i když to byl voser (třeba takovej mág co ho osvobodíš z vězení). Ale jedničky jsem přestal hrát, když jsem zapomněl jako pyromancer pokecat s tou babou co prodává pyromancie dole za blight townem - zabil jsem dřív Bed of Chaos a ona nenávratně zmizela a s ní i moje pyromancie. Vykašlal jsem se na elegantní dex pyromancer build, oblík Havla a přestal hrát:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam