• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: aha tak to ani nevim ze ve trojce jde.. :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: V DS III taky můžeš kupovat odpustky, v Undead Settlement jak jsou ty tunely s krysama, kde najdeš tu priestku, je na jedný straně tunelu socha Velky, bohyně už nevim čeho a tam to jde. Stojí to násobně podle něčemu. Pokud někoho zabiješ, tak většinou smolík jak píšeš, vyjma firekeeperky nebo třeba handmaidy(ta když se respawne, tak se ti vysměje, že je taky undead:-D), zkoušel jsem na konci hry vyvraždit všechny, stejně některý umřou sami
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    V ds1 kdyz nekoho naseres staci bezet do ty veze jak byl prvni bell of awakening a tak se da u npc koupit odpustek. Ale kdyz zabijes tak smolik. V ds2 netusim jak to je a ve 3 se neda koupit aby na tebe pak neutocili nebo prestali mlcet. Treba jednou prastis anriho a uz ti nic neproda atp. Jen new game
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR:
    Mě polil studenej pot když jsem při první rundě užíraje zmrzlinu sed na Dual Shock a sejmul doll v Hunter's Dream.
    Ofc respawnuje,naštěstí
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_:
    JAFROST: Zkus Google, třeba ve dvojkách některý postavy šly oživit, i když to byl voser (třeba takovej mág co ho osvobodíš z vězení). Ale jedničky jsem přestal hrát, když jsem zapomněl jako pyromancer pokecat s tou babou co prodává pyromancie dole za blight townem - zabil jsem dřív Bed of Chaos a ona nenávratně zmizela a s ní i moje pyromancie. Vykašlal jsem se na elegantní dex pyromancer build, oblík Havla a přestal hrát:-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    TOMMY_: achjo :/
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JAFROST: myslis npc ? v DS to nejde, pokud si zabijes nekoho dulezityho tak se znova objevi az pri dalsim pruchodu hrou.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    je nejaka cesta jak pri hre restartnout noc? uz jsem vul omylem zabil v panice dve a rad bych to nekdy dohral :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    nekdo na DS3 na steamu? Kdyztak posta.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VERY fast Andre smithing at incredible hihg speed
    https://www.youtube.com/watch?v=Ua0zMsDiAyg&feature=youtu.be
    JOPS
    JOPS --- ---
    TEEPEK: kdybys potreboval help :) neni problem, takhle jsme to s Bobeshem probehli cele :)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, včera jsem zakoupil DaS2 na PS4 a docela se na to těším :-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: Mazu se ;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: že by co? Několik týdnů stará informace. Vypadá to jak god eater / Dark souls.
    Může to být zajímavý.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Jste mě s tím DLC navnadili, tak jsem si rozjel retro build se kterým jsem dohral DS1 poprvé (sorcerer s claymorem, později s MGS) a je to v PvE nehorázně op, hidden body+Slumbering prsten znamená že si můžu běhat víceméně beztrestně kde chci, mám k dispozici range dmg na cheese bossu a raw claymore s greater magic weapon kraji všechno jak maslo, speciálně s garantovanyma backstabama... Akorat lezu do Irithillu a pripadam si jak kdybych si zapnul easy mode a to mi ještě chybí půlka gearu:D
    ENDER
    ENDER --- ---
    jo tenhle vyjebanec v jeskyni, beru zpet.. na toho jsem nakonec nenasel sily :) stacil mi nekolikahodinovej progress toho posledniho, ale aspon jsem se tu hru naucil konecne hrat :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ENDER:
    Dark Souls 3 - Darkeater Midir NG +7
    https://www.youtube.com/watch?v=sRQaPY6W9M8
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: v datadisku :) ten moc na ranu nejde :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    TALPENNY: jakym drakem? to je ten jak se zabije na ranu po tom co mu clovek skoci na hlavu?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Na první rundu je cajk,
    první fáze : jedna dvě rány-roll-případně kolem a na backstab.
    druhá fáze : mydlit hlavně do otce
    třetí fáze: klasicky pořád doleva od ní a nebejt nenažranej protože přesně na to většina solistů dojede.
    Se summonem bez problémů,
    na solo to chce dobrej stamina management
    (resp. Chloranthy Ring)
    a jako obvykle trpělivost.
    Jak už to tak bejvá někomu ale prostě nechutná no,
    tenhle problém mám co se druhýho DLC týká s Demon Princem který jedinýho pravidelně nefarmim a ofc drakem kterýho vidim jako pomstu všem co si to dovolili nehrát za mága.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam