VESNACH: stres zabíjí, to se mi u O&S potvrdilo několikanásobně, ale když jsem asi na třicátej pokus pochopil jejich move sety, bylo to pak už celkem jednoduchý, tzn. když jsem je sejmul, klepal jsem si na čelo, jak jsem tam moh strávit takovýho času, gargoyly mi jako jediný pomoh umlátit nějakej summon a stejně se mi pak klepaly ještě asi čtvrthodiny ruce ;D, ale já jsem v tomhle taky takovej pomalejší, první třetinu hry jsem nekoukal na YT ani na wiki a moc nechápal, jak se to vlastně hraje, nechtěl jsem se o nic připravit, od první třetiny jsem už začal lehce googlit a uvědomil si, že jsem to celý začal úplně blbě a snažil se to dohnat lepšim equipem a farmenim, a když už jsem měl pocit, že to začíná jít, viděl jsem pár speedrunů v trenkách s ohnutou lžící na bramboračku a tam mi zas úspěšně kleslo sebevědomí na nulu ;) je to celý o rychlosti a o reflexech a na ty malý japonce, co se narodili s gamepadem v ruce prostě českejch čtyřicátník odkojenej pivem s knedlikama nemá šanci, to se holt nedá nic dělat, já to ke konci projel stylem tank na sílu s Havlem + Dragon Greataxe/Greatsword a obdivuju všechny, co to proběhli nalehko a elegantně... ono ploužit se v těžkym brnění od každýho bonfiru k bossovi bylo místama i dost únavný..
V každym případě jsem netušil, že DS2 nesyncuje savy na Steam, takže jsem přišel o 35 hodin gameplaye a začínam teď SotFS znova od píky... a včera večer se mi konečně v No Man´s Wharf zas vrátil ten krásný pocit, kdy má člověk chuť rozmátit klávesnici na padrť a skopnout monitor ze stolu.. ;)