• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FRIZER: fire sword mam a ted sedim u bonfiru u heid tower a expim na tech velkejch rytirich.. dobehnu az k pursuerovi bez problemu.. ale uplne ho nedavam.. ted jsem si jeste dovolil kouknout ze jedna estus sharda se vali kousek od cardinl tower bonfiru, tak si pro ni zabehnu, nafarmim gemy a pokusis se zistat ten ring abych mel jen 75% limitaci zdravi.. pak to snad pujde :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A Crown of the sunken king je pro mě snad nej lokace ze všech DS vůbec
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FRIZER: Tenhle trik znam kvuli tomu ze jsem si vyhledaval proc je mlyn v ringed city.. :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: s tim zaměřováním se mi to děje občas taky a pěkně mě to vytáčí - stojim, běží ke mě voják, zamířim na něj, seknu, mob se otočí a máchne vedle do zdi.. a než se vzpamatuju, válim se na zemi a nade mnou pět vojáků... ale děje se to jen někdy a nevim proč... co se týče hitboxů, u DS1 byly větší, ve Scholaru musíš bejt třeba u parry o dost přesnější, tzn. trefit se štítem přesně na zbraň... život ubejvá na 50%, ale když najdeš Ring of Binding (v bedně za bílym rytířem před DragonRiderem), klesá už jen na 75%.. a jak psal JOPS, neni nutný na začátku bojovat s každym pěšákem - já proběhnul na naháče několik lokací, vylootoval equip, zpřístupnil bonfiry, nalevelil a pak jsem do toho teprv šlápnul trochu víc... po tom, co najdeš Chlorantry Ring a za druhym Pursuerem Drangleic armor, tak se i pak rychlejc obnovuje stamina....

Ring of Binding | Dark Souls 2 Wiki
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Ring+of+Binding
    Chloranthy Ring | Dark Souls 2 Wiki
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Chloranthy+Ring
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TOMMY_: Hlavně když si na začátku doběhneš pro fire sword nebo poridis morningstar (s oběma se dá dohrát v klidu) tak si to dost usnadníš, 2ka stejne jako jednička je super v tom že stačí na začátku pul hodky kdy víš kam jít a ses hned vcelku OP

Navíc jak spoustu lidí na dvojku nadává, tak pro mě je to nejoblíběnější díl, díky možnostem kam na začátku jít a provázanosti lokací

Rada na později co se bude hodit...."Podpal lopatky mlýnu loučí"
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOMMY_: jestli je to stejny jak ve scholaru na PC a myslime ty samy ( bily) rytire, tak ty se tusim zvednou az tam sundas 1. bosse. A ta sharda tusim je v ty bedne dole pred boss arenou, ale jistej si nejsem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to das, tady mas vyhodu tech lifegemu, estus flasek zachvili budes mit, ze nebudes stihat je vypotrebovat, to se neboj :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Ouukeej :D jako ja to dam.. ale vyrazne by mi pomohlo kdyby to melo mechaniku emberu nebo humanit.. a vic estusu.. ale tak co mi zbejva.. je to posledni dil serie.. musim k tomu pristupovat jako k jiny hre nez sem zvyklej
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: jj, to je ta tezsi verze :) bossove jsou stejni, ale rozmisteni nepratel je jine a rekl bych, ze i tezsi (je jich vic, plus jsou tam dany tezsi kalibry :) )
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: No prijde mi to jako nejtezsi dil ze serie.. zlata frieda :D nebo ornstein se smaugem
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GURBON: A scholar je nejaka tezsi verze ? Podle wiki mam tu verzi kde se takovy ti rytiri neagrujou na vzdalenost ale musi se na ne zautocit, az pak se zvednou.. kazdopadne uz mam z ohnivy jeskyne straight sword infusnutej ohnem a uz +1 nafarmil jsem par vigor levelu a ted uz se snazim v heidis tower vybijet ty giganty.. z jednoho prej padne estus shard.. tak to je ted muj cil :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: no proto mu pisu, ze to je docela hardcore verze :)

a hlavne pravidlo v Dark Souls je, nemusis vsechno zabijet, ze zacatku se fakt hodi rychle behat :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOMMY_: jestli si 2 nikdy nehral tak zacinat scholarem je celkem masochyzmus :) Doporucuju se podivat na netu kde jsou shardy a pokusit se tam dobehnout jako zombie. Az budes mit aspon 4 flasky, uz se to celkem da. Btw lifegemy se daj celkem v pohode nafarmit. Mimoto nektery oblasti jdou postupne "vymlatit" kdyz to udelas dostatecnekrat dokola a tim si to taky dost zjednodusis.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: dal bych klidne i dvojku zase ... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to co ty zminujes, tak tim jsem fakt netrpel :) nevim no. Ale ser na skakani, lehkej utok vyresi 90% problemu. A kdyz fakt hodne dostavas pres drzku, tak je nejlepsi to vypnout a zapnout druhy den :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Vidim nepritele pode mnou-zalocknu-skocim-uderim-a jde to mimo ???!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: sere me, ze to mas na xboxu... mam to jak na PC, tak PS4 :) ale xbox nevlastnim no....
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: LIFEGEM ne LIFEGAME :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Jo tohle vim.. ale jako lifegemy uz mam vsechny pryc .. effigy taky.. nevim no
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: takze to mas sakumprdum vsechno, tahle verze je docela prdel no :)

no rubou te pres stit, protoze stit nema 100% fyzickou obranu, to se da pochopit :)

zdravi si obnovis, kdyz si vezmes Human Effigy = udelas se zivy.

kdyz mas nedostatek estus flasek, tak se zdravi da obnovovat pomoci LIFEGAME, par kousku jsi uz urcite nasel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam