• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Hmmm.. hmmm... jako ja jsem blbej dost.. uz se kazdopadne tesim vecer domu. Tolik novych informaci!! Musim to rozjet nejak poradne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: na xbox ovladaci jsem to nehral, ale na 99% si to prehazujes sam :) fakt :)

kdyz nemas zamereneho nepritele
    - pravy analog je pohyb postavy
    - levy analog je pohyb kamery

Kdyz mas zamereneho nepritele

- pravy analog pohyb postavy
    - levy analog prepinani mezi neprateli (nelze hejbat kamerou, proto se ti to prehodi jinam)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: no nevim. ted si presne nevybavuju co v ty chvili delam.. ale mam pocit ze vzdycky kdyz je na dohled bliz nekdo jinej tak mi to na nej preskoci samo
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jak prehodi na spodniho manika a skoci dolu na konci videa...:D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: hlavně si kup Silvercat Ring, k tomu sežeň lví sukni ze Shaded Ruins a tvůj život bude hned růžovější (až budeš zas padat jak vožralej zedník z lešení ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ten Ring of Binding jsem vzal tak, že jsem praštil bílýho rytíře, odlákal ho na druhej konec arény a pak to k tý bedně přeskočil, než se dobelhá zpátky, tak to stihneš vybrat... jo a estus shard nevypadne z giant knightů nahoře, ale je za giantem knightem cestou z Heide´s Tower do No Man´s Wharf, budeš ale potřebovat odblokovat sochu, co ti brání v cestě
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: delas neco blbe, s timhle jsem problem nemel. Podle me hejbes levym analogem, tim prehazujes mezi nepratelema, kdyz mas locknuto. Nehejbes kamerou, ale prehazujes mezi nepratelema. V tom je tvuj problem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: jojo, povidej mi o tom :) akorat jsem se teda nepridal k way of champions :) ale prvni cesta byla k zelenejm rytirum a tam to byly dlouhe boje :) Az po telefonickem hovoru s kamaradem jsem se dozvedel, ze to hraju nahovno, ze musim jinam :)

A to same jsem mel v DaS1. Moje prvni cesta z Firelink Shrine vedla ke kostlivcum. Takze jsem fakt tri hodiny se snazil porazit kostlivce. Pak uz jsem to mel i docela nacvicene, ale taky jsem si rikal, jo, cetl jsem, ze hra je fakt tezka, ale ze az takhle.... A pak zase telefonicky hovor s jinym kamosem a aha, jdu blbe, ok ok ok. A pak po tech kostlivcich jsem si rikal, zlatej Undead Burg :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    udelal jsem video toho co me nejvic sere.. jak tam preskakuje ten zamerovac na jiny nepratele a ja pak akorat padam z vejsky.. fakt napalici.. to me sere teda nejvic.. a hitboxy jsou fakt mensi. a takovy preciznejsi.. ze bez locku netrefim skoro nic ( ted uz teda mam ten fire sword, ten ma lepsi range ale stejne ... )

Ds2
    https://www.youtube.com/watch?v=ss-O_qVja90
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: no jasne. ale to je jen tak ze bud skacec jako v jednicce.. drzis Bckoa a pak ho zmackes a on vyskoci a nebo tohle ze kdyz bezis tak zamacknes apcku.. ale intenzitu nebo velikost jumpu tim neovlivnujes.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já třeba ve dvojce když jí hrál poprvé tak jsem naběh do majuly, pridal se k way of champions a vydal se do Cathedral of Blue, protože jinou cestu jsem neznal...:) no dal jsem to nejak,...ale rikal jsem si ze to trochu prehnali....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: že zvyšuješ kapacitu estus flašek spálenim Sublime Bone Dustu v bonfiru víš.. ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jedu klávesnice/myš, zkoušel jsem gamepad, ale bylo to kontraproduktivní v mym případě... u gamepadu se to dá nastavit v settings, viz Jump controls
    https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/t_original/fjiert7xu5rzollk4ixs.jpg
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Coz mi na gamepadu nepujde.. btw ty jedes klavesnici a mys??!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jo a co mi přišlo vtipný - že jsem asi po patnácti hodinách hraní zjistil, že jsou v SOTFS dva druhy jumpu.. nemoh jsem na několik míst vůbec doskočit a pak se někde ve fóru dočtu, že mezerník je normální jump a klávesa F je dlouhej jump... vědět tohle hned od začátku ;D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: nezdá, dneska ráno jsem na to zrovna nadával v Lost Bastille... navíc se mi stalo, že jsem killnul dragona před Cathedral of Blue a HP se nám odečetly ve stejnou chvíli, takže jsem chcípnul a nestačil zvednout drop...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ahaa. To se da koupit :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    dalsi vec, mam pocit ze mi nekdy nepribejvaji souly kdyz nepratele shodim z utesu ? A automaticky se mi nepridaji veci co by z nich meli vypadnout.. ale lezi to tam dole, takze je to ztraceny.. ? nebo se mi to zda ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: mam pocit, že jsem někde čet o tom, že v DS2 je obtížnější sejmout nepřítele skokem z vejšky... btw: dost doporučuju hned ze začátku koupit u kočky Silvercat Ring jako prevenci pádu z vejšek ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: na dvojku jsem nejdřív dost nadával, ale taky se mi začíná docela dostávat pod kůži, ono to vyžaduje na začátku trochu jinej přístup než jednička, ovládání jsem si musel na PC dost překopat, naučit se s tim žít a jde to
    můj tip: trochu nalevelit STR a proběhnout do No Man's Wharf pro greatsword (nalevelil jsem ze souls z DragonRidera, s kterym jsem nebojoval a nechal ho klasicky spadnout dolu ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FRIZER: fire sword mam a ted sedim u bonfiru u heid tower a expim na tech velkejch rytirich.. dobehnu az k pursuerovi bez problemu.. ale uplne ho nedavam.. ted jsem si jeste dovolil kouknout ze jedna estus sharda se vali kousek od cardinl tower bonfiru, tak si pro ni zabehnu, nafarmim gemy a pokusis se zistat ten ring abych mel jen 75% limitaci zdravi.. pak to snad pujde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam