• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Repost z Kuriózních Čech
    Sen's Fortress Czech Edition
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Jooo jasný,no ten sem dal asi náhodou když mě tam zahnaly místní příšery a já zoufale máchal torchem místo Fire Longswordem :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: no vzhledem k tomu, ze DS2 jsem hral hned jak to vyslo, tak navodu nebylo moc a na zadna videa ci cokoliv jineho jsem vubec nekoukal. Takze jsem hral tak, jak me vedl nos :)

A pokud nezapalis ten mlyn, tak se neodcerpa jed z mistnosti, kde je Mytha. Takze proti ni bojujes a nonstop ti ubyva zdravi, protoze jsi v jedu a jedine na co jsi mel cas, tak bylo akorat chlastat estus flasky a nadavat, ze to autori fakt posrali, protoze jsi machl jednou mecem a radsi jsi zase pil, protoze zdravi ubyvalo sakra rychle.

Takze to bych dal jako jeden z nejtezsich boss fightu ever :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ale objeví se jen když v prvním díle zabiješ pod schodama havla...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    To je podobný, vypuštěnej bazének a maska Kalouska z tý truhly v Poli jedu kam sprintuješ přes osmdesát obřích žab s fajfkou co tě daj na jednu ránu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: To je to DLC ktery se odehrava v Hodonine ? A dostanes se do nej skrze soul of a Sobotka ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TALPENNY: nejtěžší boss je Zdeněk Škromach v bazénku
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    FRIZER:
    Zeptej se svého nitra a pak mi to pošli do privátů,místopřísežně prohlašuju že si to za dva roky přečtu.
    Jinak mi přišlo divný že tu někdo řeší z mýho pohledu úplně bagatelního bosse tak proto se ptám jestli to nebyla takhle náhodou NG X...,to už byl snad těžší první boss v trojce :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TALPENNY: proč kdykoliv vidim nějakém příspěvek od tebe, tak si říkám ze musis mít hodně kvalitní smaho
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    No kolikátá runda?Je optional a já vůbec nevim že tam něco jako bazének apod. bylo,to tam byly větší oříšky viz Alonne anebo Fume Knight.Tohle bylo s Fire Longswordem co si pamatuju někde na levelu ty škorpionky tzn. bum bum a čau tak proto se ptám :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    mytha byla sranda, i kdyz si ji nevypustil bazenek :) s jasterem uplne na pohodu. Obecne tam asi nebyl boss, u kteryho bych vylozene brecel, mozna trochu smelter demon, old iron king nez ho clovek pochopil a freja. Jinej svet byly datace, tam sou ty hovada nehratelny, uplne jinej svet.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: nevim co presne myslis :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Na kolikátku jsi jí valil?To nemoh bejt první průlet tenhle boss byl co si pamatuju tak natřikrát v solu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: BTW ja jsem vcera koukal na games.cz podcast o DS2 a pokud nejsem uplne mimo tak jsi tam sedel taky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: no, ja jsem si MACE udelal na +10 a dohral s tim hru. Tu zbran proste zeru :)

_KOFILA_: hmm, premyslim, kde bych asi skoncil a videl bych to asi u toho Abyss Watchera :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jsem mel ted par dni cas a hledal jsem co zahrat... A co myslite? Ano, dal jsem si DS3 ale rekl jsem si, ze to zahraju s lvl1 postavou... Tak jen ze zamrzi ze oproti DS1 nejde levelovat armor a ze na ps4 verzi uz nikdo takovej magor jako ja neni. Dosel jsem za Abyss Watchera a jako jo, i kdyz jsem na to nadaval jak jsou to nesmyslne dalnice pro dobrodruhy, zase jsem si to pekne uzil!
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: jojo.. taky mi docela pomohl ten mec.. on ji fire dmg dava docela.. obocne se mi ted osvedcila kombinace - black knight halbert +2 na vetsi skupinky ( kostlivce krysy. a ja nevim co jeste ), fire longsword +8 na lidi a humanoidy... a lighting mace +2 na brneni
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: jooo, muj prvni boj s ni byl v jedu. Ona ta mistnost je klasicky cela v jedovate vode a ver mi, ze to je uplne jinej bossfight, nez kdyz mas jed jenom po okraji :))) fuj, ale ve trech jsme ji upizlali :)))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Nevidel ale v ds komunite jd to tak znamej fakt ze jsem to s louci proste nasel a chytlo to,. Ale presne kam jit a co jsem nekoukal.. dokonce jsem uplne na zacatku stal s louci pod tema lopatkama, jestli to nechytne i tam :)) a pak uz to byla hracka. Ohnivej mec +8 a trada
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: Iron KEEP :) moje nejoblibenejsi lokace :) A zeptam se uplne blbe, jak jsi porazil Mythu ? :) predpokladam, ze jsi asi navod videl co ? :)

FRIZER: jj, moje blbost :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam