• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Na kolikátku jsi jí valil?To nemoh bejt první průlet tenhle boss byl co si pamatuju tak natřikrát v solu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Nevidel ale v ds komunite jd to tak znamej fakt ze jsem to s louci proste nasel a chytlo to,. Ale presne kam jit a co jsem nekoukal.. dokonce jsem uplne na zacatku stal s louci pod tema lopatkama, jestli to nechytne i tam :)) a pak uz to byla hracka. Ohnivej mec +8 a trada
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: Iron KEEP :) moje nejoblibenejsi lokace :) A zeptam se uplne blbe, jak jsi porazil Mythu ? :) predpokladam, ze jsi asi navod videl co ? :)

FRIZER: jj, moje blbost :)))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: Fire keep
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Jsem u prvniho bosse v iron townu nebo jak se to jmenuje :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: No jelikož Uctívá slunce tak touhle dobu už bude za Fire Keep
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: Sinnerku :) Takze ted v Majule otocit za 2000 dusi podlahou a hura do lesa :) pokud tam teda uz nejsi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: nejlepsi je, kdyz pizlas bosse, chces mu na konci zasadit zdrcujici uder, kliknes dvakrat pravym tlacitkem mysi a pak si uvedomis, ze nehrajes DS1, ale DS2 :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    proste jako doma..

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Ted jsem zabil toho prvniho velkyho bosse zrovna.. jak ma svazany ruce a velkej mec.. na prvni pokus :) mam pocit ze hra prestava klast odpor
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: lod je jeste celkem dobra. Toho bosse jsem snad dal i na poprve. A zkratka tam samozrejme je. Kdyz bezis po molu, tak tam neco jde udelat. V tom rohu, co jde jit k tomu kouzelnikovi, jak tam sedi nahore. Myslim, ze tam neco zkopnes dolu a mas zkratku jako krava :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FRIZER: To sem nechal ale prochazim cely :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TOMMY_: kdyby ses bejval nechat odnyst orlem tak jsi to ani nemusel prochazet
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ted sem vykydlil cely.. uplne cely.. zazvonil na zvon , spustil lucernu.. a sel na lod.. na tu by se hodila zkratka.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: na lodi jsem byl hned zkraje, je to tam trochu k nasrani, ale jen pokud na to jdes moc rychle, chce to pomalu a systematicky a pak se to da... hlavne je tam greatsword, trochu pomalej, ale vetsinu pesaku tim krajim jak maslo :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    docela to jede. 5 estusek +2 ( ani nekoukam na wikiny ) .. fire longsword +6 ... pursuer, dragon rider a krysy tuhy.. ted jsem v lehkym zaseku na tech 3 hubenejch rytiru v lokaci po pursuerovi.. na lod se mi zati nechce ( slysel jsem od nekoho v nejakym podcastu ze "prej je to tam tuhy" tak se zatim bojim :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: jop to jsem potreboval. Hra sama osobne o skillu a jeste si kousat nehty ze jsem nekde brzy. Nemam chut nejak sedet a vymyslet co a kam. Chci si to jenom odehrat :)

Sice mam v soulsech x hodin ale ve dvojce jsem byl poprve u Krysího bosse. To sem neveril jak muzou postavit bossfight. Kikot na 5 ran ale srani s tim neuveritelny. Zase jsem si rozmlatil pulku veci
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    XLEEF: To nema se Souls nic spolecnyho, ale je to fakt hodne dobry.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Jo takhle....já tam louče nikdy nerozsvicel, normálně jsem si rozsvitil hned ze zacatku a dost mi to pomohlo....chápu že ke konci je to na nic
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Go back downstairs and use the Pharros Lockstone to light up the area
    neotvírá žádný dveře, žádná truhla, nic, jen rozsvítí level, což jako dobrý, ale v tom případě by měl bejt někde uprostřed a ne až na konci, když už jsem si to celý rozsvítil sám
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To je nějakej kiks ne, to se mi nikdy nestalo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ne, že bych podle toho jel, ale jen pro info
    Dark Souls 2 Cheat Sheet
    http://smcnabb.github.io/dark-souls-2-cheat-sheet/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam