• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Ok, ale až dojedu SotFS. Dneska ráno padnul The Rotten v Black Gulch :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak jsem dneska udelal bootcamp na macu.. nainstaloval na druhou partisnu windows10 a koupil na steamu ds1. Pripojil jsem xbox ovladac a jak jsem z meka zvyklej - slo to! Tak jsem hned napoprvy prolit az do undead parish a jdu spat.. takze 1 muzu dat s nekym online :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jestli to usoluje, tak to nainstaluju a zkusim znova :D ale neverim tomu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: jojo.. ted jsem v takovy ty vidlacky vesnici.. u bosse "Prowling Magus and Congregation"
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: no, nejde ani tak o bosse, jako se k nim spis dostat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já hrál vždycky všechno sám, tak to bude aspoň pořádnej challenge.. teď jsem spočítal, že mam poměr beated a unbeated 20:21, ale tak nějak tušim, že těch dalších 21 bossů bude asi poněkud víc práce ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: ty ses vlastne xbox vid :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: kde hrajes ? Ti muzu treba pomoct
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele, reknu to takhle, datadisky u DSII bych sam hrat nechtel :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    TOMMY_: ja to mam, pouzivam US store... jako "de to" ale nijak jsem ztoho odvazanej nebyl.. je to skakacka na par minut.. začiná se stále od znova.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    On Scholar neni vyloženě "těžší",on je takovej zákeřnější.
    Tam kde ve dvojce je prázdnej výklenek/chatrč .....máš třeba plechovku co tě dá pomalu na IK.
    Bez obav,DLC jsou brutus a na tvym místě bych Ivory Kinga dal jako posledního,je za mě suverénně nejlepší,Iron King je šílenej grind a Sunken King mi přišel nic moc,až teda na Sinha.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: na druhou stranu Gutter mě neštval tak jako Blighttown v jedničce, i když tam bylo víc vidět, padal jsem tam řek bych víckrát
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: SLASHY SOULS Tato aplikace není kompatibilní se žádným z vašich zařízení. Ještě, že si manželka koupila v pátek novej telefon, snad to pojede aspoň u ní ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: všude, kde můžu, zapaluju louče, jednak je hned líp vidět, druhak některý potvory utíkaj a zalejzal do děr (třeba u pavouků mě to vyloženě bavilo)... faktem je, že v Gutteru to bylo snad poprvý v životě, kdy jsem si u hry trochu vytáhnul jas na monitoru ;D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: no presne.. ja po tom co jsem dal lost sinnera a pak toho v iron keepu.. tak mi ted taky uz prijde vsechno jednodusi.. jen me sere ten svet.. ze neni nic videt a ze nevim kam mam jit a ze spadnu nesikovne dolu a pak musim zase bezet znava.. to me sere ted na tom gutteru.. uz aby byl konec :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: zvláštní, zvláštní... když jsem hrál Prepare to Die, vážil jsem každej krok, bál se, co bude za dalšim rohem a jestli vůbec doběhnu zpátky k bonfiru, nehledě na nezapomenutelný bosse, který jsem udolával horko těžko na 20-30 pokusů, někdy i víc, ale pak to stálo za to, vždycky jsem měl pocit, že jsem něco 'jakože dokázal' ;D Scholar v počáteční fázi vypadal, že bude ještě tužší a rozvleklejší, ale po víkendový jízdě, kdy jsem dal deset bossů (většinou na 1-4 pokusy), prošel Iron Keep, otevřel první DLC a doběh polosprintem na vrchol Drangleic Castle začínám mít trochu pochybnosti o tom, jestli hraju pořád hardcore RPG. Přijde mi, že křivka u vývoje postavy je v DS2 strmější, v určitý fázi to začne bejt znatelně lehčí a kde to nejde na blízko, zabere vždycky luk. Vymaxoval jsem Drangleic armor a Greatsword na max a zatim mam pocit, že nepotřebuju nic lepšího... no, už se těšim na DLC, někdo tu psal, že tam obtížnost zas znatelně stoupne ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak jsem slíbil (někdy před půl rokem) tak činím: Včera jsem dohrál Bloodborne... (ještě dva další konce to má, koukám). Tak mě to nadchlo (poslední souboj s prstem v nose), že jsem to rozjel okamžitě znovu. Mám k tomu pár věcí, které bych vám chtěl napsat:

– od dob Demons Souls skutečně titul který stojí samostatně na "bedně" co se originality gameplaye, světa a příběhu týče. Výborná "nová" mechanika uskakování a vracení si zdraví funguje skvěle a dává možnost přilákat nové hráče, které mají radši akčnější hry. Mechanika hry není těžká a snáz odpouští chyby než jiné tituly od from software...
    – neskutečně zábavné pokud máte mezi přáteli podobně máknuté hráče a hrajete společně generované dungeony (tomu jsem se věnoval nejvíce a přiznám se že to byl pro mě hnací motor celé hry)
    – příběh (asi jak jsem to hrál dlouho) složitej a překombinovanej, v postavách jsem se přestal orientovat v půlce hry... prostředí strašně strašidelné a vůbec jsem nevěděl kde jsem, jestli ve snu, v realitě, šílené (musel jsem pročíst wiki a nechat si dovysvětlit)
    – bossové tady nejstrašnější můry co jsem kdy zažil... pekelně stísňující, do toho ten neustálý pláč a řev, uf...

no a nyní je čas na cursed and defiled dungeony .)

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Na iOS jsem dneska objevil hru primo od from software - bohuzel je jen na US appstoru - jmenuje se to slashy souls a vypada to zatim docela dobre :)

Slashy Souls Trailer | Dark Souls III | GameStop
    https://www.youtube.com/watch?v=ZbEVFnQh_XM
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Hellblade dohrán. Je to docela krátký... Ale dobrý.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak a teď to máš ty..... shořel jsem! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam