• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: to je fakt, ja te taky navstivim s jednou postavou a par desitek emberu ti predam :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: covece, zapomnel jsem ale, ze budeme potrebovat embery... tak te nejprve navstivim s jinejma postavama a par desitek emberu predam...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: pardon za jobse, jopse si už nyní budu pamatovat .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ted jsem to zapnul, jestli tě ještě uvidím a pokecáme, ale vypnul jsi to 14 minut přede mnou .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja taky ne :)

ale mel jsem dneska dovolenou, tak jsem to spustil a v pohode. Jsem na to docela dlouho nesahl a jsem ve firelink shrine
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jako nemyslel jsem dnes...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: par lidi uz tu se mnou hralo, StrangerD, Bobesh, Vesnach. A myslim, ze jsme se pobavili vsichni :)

Se mnou o kuriozni smrti nebudes mit nouzi :) Dark Souls 1 (1lvl run) jsem dojel k NITOvi, tam jsem to uz psychicky nedaval...

Na pohodicku, to slysim rad. Neco ve stylu, hele hecneme se a toho kraba proste upizlame :)

A mas nejakou tematickou postavu ? Jako ze bychom treba byli Shrek a Fiona, ci Spejbl a Hurvinek, nebo Terminator a Sarah atd.. ? :-D A vzhledem k tomu, ze musim do prace, tak ja ty panacky vynecham :)

A jeste prosim nepis JOBS :) Jops je prvni vojak v Cannon Fodder :)

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: hele Jobsi, založme party (virtuální obývák) a popovídejme si o tom... nikdy jsem s tebou nic nehrál .)
    jsem nyní v katakombách (za abyss watcherem) a rád to s tebou projdu znovu .) zatím zkus dojít do firelink shrine :))
    ano, lvl1 run, ale chilloutek, na pohodičičku, rozumíš... smrti se smějeme a po každé takové paňáča něčeho ostřejšího .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale koupil jsem si SCORE (nevim, zda to je posledni cislo), je tam zebricek 50 TOP HER, ktere stoji za to si zahrat.

Tak listuju od padesate hry, dostavam se k posledni desitce a porad nikde Dark Souls... tak si rikam ty voe, to je spatny, to je spatny.... No tak listuju dal a svete div se. DARK SOULS obsadil 3. misto. Pred nim uz jenom HALF LIFE 2 a ZAKLINAC 3 :)

yeah :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ze by ja ? :)

chapu dobre lvl1 run ?

premejslim u ktereho bosse ma cesta skonci :))) videl bych to u Dancera :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Je tu nějaký dobrodruh co by si dal na ps4 coop duet v ds3 lvl1 chillrun?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: dík za tip, našel jsem ty zamčený dveře, ale nevšim jsem si, že se dá jít ještě níž ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Hlavní je, vyzvednout si Havla
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Ok, ale až dojedu SotFS. Dneska ráno padnul The Rotten v Black Gulch :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak jsem dneska udelal bootcamp na macu.. nainstaloval na druhou partisnu windows10 a koupil na steamu ds1. Pripojil jsem xbox ovladac a jak jsem z meka zvyklej - slo to! Tak jsem hned napoprvy prolit az do undead parish a jdu spat.. takze 1 muzu dat s nekym online :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jestli to usoluje, tak to nainstaluju a zkusim znova :D ale neverim tomu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: jojo.. ted jsem v takovy ty vidlacky vesnici.. u bosse "Prowling Magus and Congregation"
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: no, nejde ani tak o bosse, jako se k nim spis dostat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já hrál vždycky všechno sám, tak to bude aspoň pořádnej challenge.. teď jsem spočítal, že mam poměr beated a unbeated 20:21, ale tak nějak tušim, že těch dalších 21 bossů bude asi poněkud víc práce ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: ty ses vlastne xbox vid :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam