• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Vendrick je pizlacka jak prase, min 20 minut a déle
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Demon of Song mi nedaval temer zadnou damage, dalsi z rady bossu na prvni dobrou. Jdu na Vendricka :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Příjemnou zábavu před Alonnem,jen to všechno před nim vygrindit je asi tak na dvě hodiny
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: prvni parry jde docela dobre, protoze dela ten velkej skok.. to se da dobre naucit..
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: BB nemam problem. Sice nevim, zda to mam nainstalovane, ale asi jsem to nemazal. A nevim jaky tam jsem level :) tipuju asi kolem 200 :)

_KOFILA_: ja jsem ve vetsine her typ HURA na ne. Ale clovek vetsinou mel aspon nejake brneni, ci o neco lepsi mec :) Ale to pujde v pohode. Pruser budou ti bossove. A uz jsem si vybavil Pontifa :) na toho je nejlepsi nasadit parry :) ale tref to vid :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ale jak jsi včera mluvil o tom že jste bloodborne hráli ve 3, to mě hodně naladilo... je tady ještě někdo kdo by si chtěl projít generované dungeony v bloodborne? jen root dungeony... isz jsem teprve uvařil (poprvé) a cursed and defiled je na mě i na levelu 123 slušně silná káva...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jako zas tak zlé to nebylo... co jsem šel sám v offlinu 13 hodin (a poctivě sbíral a hledal vše) jsme spolu dali za 3 hodinky... jako měl jsi takové ty hrrrnaně sklony ale tak nějak po pár smrtích ti to došlo a už to bylo kultivovanější... ty pořádný výzvy ještě přijdou... toto je fakt tutorial... budeme krvácet jak budou mizem embery... (zkusím se v příštím týdnu hecnout abychom prošli aspoň katakomby neb tam je prsten který ti zvedne dex na 13 = rapier, neb se všema statama na 10 se fakt staminy ani pořádného uderu nedostává, no)...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: zkusim, dik... nenapadlo me, ze to muze bejt duse jakyhokoliv vojaka, vzdycky jsem zabil ty, co patrili k tem dverim... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: nalakej tam nejakeho jineho vojaka a u tech dveri ho musis zabit. A jeho duse tusim vleti do tech dveri a oni se otevrou :) Myslim, ze to takhle je
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: pochodne jsou obe zapaleny, otevrel jsem patery dvere a ty sesty mi nejdou, vojaci nechtej obzivnout, ma to bejt mistnost, kde se propadne podlaha a je tam nejakej armor a bonfire
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: mne by se v DS obcas hodilo zpetny zrcatko, kolikrat mam oblast skoro vycistenou a pak na me skoci nekdo blbe zezadu.... coz ale pricitam tomu, ze v tech chvilich mam asi ztlumenej zvuk, protoze na me mluvi manzelka, jinak bych to slysel :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: bavime se o tech vojacich, nebo o tech dvou typcich, co jsou v te chodbe v rohu u poslednich dveri. Nekteri vojaci jsou fakt jenom sochy.

A pokud chces ozivit ty typky v rohu (tusim, ze maji pochoden a osviti celou mistnost), tak musis u nich zabit vojaka a jeho duse se presune k nim a oni se rozsviti. Nevim, zda si rozumime :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsme si dali s KOFILOU prvni SL1 chuzi/schuzi :)

Zatim jsme umlatili jenom Vordt of The Boreal Valley :)

Ted stepuju pred Abyss Watchers :)

jinak je to trochu zase jina hra to mastit pouze s prvnim levelem :) tam kde to clovek prochazel s prstem v nose, tak se ted trochu vic nadre. Viz vcerejsi tri typci s klackama. Kofila rika, musime opatrne, postupne si je nalakat. Ja mu rikam, to je v pohode, to dame. Nabehl jsem tam ve stylu japonskych kamikaze letcu a bum bac. Jebnuli me dlouhym klackem poprve, Kofila tam statecne jednoho opecovaval, ale vite jak, kdyz Vam dojde stamina o hodne rychleji, nez jste zvykli, tak on ten "kvalitni" roll nejde provest tak jak byste ocekavali. Spise receno, neudela to NIC :) Takze nazdar bazar a jde se znova :)

Myslim, ze jsem tam chcipnul tak 8x :) Kofila asi o polovinu min :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: akorat v Drangleic Castle se mi nepodarilo ozivit posledni dva stone soldiery u dveri nalevo v ty mistnosti s golemama, to je musim predtim vymydlit vsechny nebo v cem je figl?
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jojo, mensi porod tohle. Kdyz nemas nic na dalku, tak to je strasnej oser :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Shrine of Amana, treti bonfire... uf :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Par dobre minenych slov...
    Dark Souls 3 SL1 Guide : darksouls3
    https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/4g4wy9/dark_souls_3_sl1_guide/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ok
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: kdy budes mit cas ? Ja bych mohl byt teoreticky dneska kolem 21 hodiny
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: to je fakt, ja te taky navstivim s jednou postavou a par desitek emberu ti predam :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam