• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: ja mam dost stary PC, takze jsem to jel na kostickovany rozliseni a minimalni nastaveni vseho a stejne jsem to s chuti dvakrat dohral, grafika je fajn, ale urcite to neni duvod, proc jsou DS kult:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: je to dost na hraně, začátek by asi nějak projít šel (resp. jde), ale po vizuální stránce by zážitek ze hry dostal dost na frak, což nechci... koukam po MSI 1050 Ti, i když mi jí zas bude zpomalovat procesor, ale jinudy zatim asi cesta nevede ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Já hraju na 560 TI a taky quadcore, takže hádám že to spuspíš a bude to obstojně hratelné:-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Na Dragon Aerie jsem se tesil od zacatku, ale ze to bude takovej hukot... :)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, prosím o radu; v Things Betwixt jsem utratil pochodeň... už ani nevím jak, ale dá se někde najít jiná? Díky ;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: tak na Q6600, 4GB RAM a GT 730 mi to jede 1280×720/29 fps, ale že by se na to dalo nějak moc koukat ;) než dojedu DS2, tak už budu mít snad novou grafiku taky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: spustit to na tom pujde (mam 2GB verzi), ale myslim, ze budu v lowresu rad za 15-20fps... no uvidime, jsem sam zvedavej ;D
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: to se obavam ze mozna ani nespustis. Minimalni pozadavky jsou na 750Ti... Ja si kvuli tomu kupoval novou grafiku.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teprv čistim Undead Crypt a už mi ujela ruka a v košíku DS3 ;) Akorát na quadcoru 2.4 GHz s GT 730 nevim nevim... to bude asi velká bída.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH:

PHOW_SAATCH:

na Vendricka se vykasli, pokud jsi jeste nebyl ve vzpominkach ("uvnitr stromu")
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Vendrick je pizlacka jak prase, min 20 minut a déle
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Demon of Song mi nedaval temer zadnou damage, dalsi z rady bossu na prvni dobrou. Jdu na Vendricka :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Příjemnou zábavu před Alonnem,jen to všechno před nim vygrindit je asi tak na dvě hodiny
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: prvni parry jde docela dobre, protoze dela ten velkej skok.. to se da dobre naucit..
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: BB nemam problem. Sice nevim, zda to mam nainstalovane, ale asi jsem to nemazal. A nevim jaky tam jsem level :) tipuju asi kolem 200 :)

_KOFILA_: ja jsem ve vetsine her typ HURA na ne. Ale clovek vetsinou mel aspon nejake brneni, ci o neco lepsi mec :) Ale to pujde v pohode. Pruser budou ti bossove. A uz jsem si vybavil Pontifa :) na toho je nejlepsi nasadit parry :) ale tref to vid :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ale jak jsi včera mluvil o tom že jste bloodborne hráli ve 3, to mě hodně naladilo... je tady ještě někdo kdo by si chtěl projít generované dungeony v bloodborne? jen root dungeony... isz jsem teprve uvařil (poprvé) a cursed and defiled je na mě i na levelu 123 slušně silná káva...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jako zas tak zlé to nebylo... co jsem šel sám v offlinu 13 hodin (a poctivě sbíral a hledal vše) jsme spolu dali za 3 hodinky... jako měl jsi takové ty hrrrnaně sklony ale tak nějak po pár smrtích ti to došlo a už to bylo kultivovanější... ty pořádný výzvy ještě přijdou... toto je fakt tutorial... budeme krvácet jak budou mizem embery... (zkusím se v příštím týdnu hecnout abychom prošli aspoň katakomby neb tam je prsten který ti zvedne dex na 13 = rapier, neb se všema statama na 10 se fakt staminy ani pořádného uderu nedostává, no)...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: zkusim, dik... nenapadlo me, ze to muze bejt duse jakyhokoliv vojaka, vzdycky jsem zabil ty, co patrili k tem dverim... :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: nalakej tam nejakeho jineho vojaka a u tech dveri ho musis zabit. A jeho duse tusim vleti do tech dveri a oni se otevrou :) Myslim, ze to takhle je
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: pochodne jsou obe zapaleny, otevrel jsem patery dvere a ty sesty mi nejdou, vojaci nechtej obzivnout, ma to bejt mistnost, kde se propadne podlaha a je tam nejakej armor a bonfire
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam