• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: to nicemu nevadi ne ? objevis se v majule a muzes vesele jit na dlc.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ...takovýto když si myslíš, že main boss je Vendrick a uhnípeš Nashandru, aniž bys prošel DLC... ještě, že jsem si nedávno zálohoval save ;D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: V ds2 celkem pohoda, koupit prsten u kocky, vybrat stejne nabozenstvi a pohoda. U ds1 je na to programek, kterej vas soupne na stejnej server. A pak behem vteriny vidite polozenou znacku :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nikdy jsem nehral DS multiplayer, jak je slozity prizvat konkretniho hrace, je potreba nejakejch modu? Hlavne teda DS1 a DS2. Dik
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: No ve trojce můžu pomoct taky, tam mám spoustu postav na různých úrovních, dokonce i jednu prakticky na začátku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: s NG+ nevim, asi to dojedu do konce a skočim rovnou na trojku, když jsem jí včera tak slavně odpálil... ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ufff!

VESNACH
    VESNACH --- ---
    2,3 na PC si s vama klidne zahraju prakticky kdykoliv vecer. Dvojku bych musel od zacatku, ve trojce mam quality a int build a oba chci drzet na 120, ale rad bych mel treti na faith nebo lvl cap :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ?!

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ze se nestydis!
    Ja ted zacal taky dneska hrat 3. Zkousim estoc / sorcery build. Jsem ted u abbys
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Můj bože, neeeeee!!!!! ;D

WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Jedu to na 1440x900 a to mám 560TI :-) Dřív jsem měl problém v některých lokacích, jako Catedral of the deep zvenku nebo Dragonslayer armor, ale teď už nemám problém prakticky nikdy, to zkus a uvidíš.
    Každopádně jestli už jsi ve II takhle daleko, nechceš pak dát společně NG+? Mám postavu na NG v No mans warfu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STRANGERD: zkoušel jsem všechny možný finty, jak přidat aspoň pár fps, ale kolikrát to jelo spíš ještě pomalejš... teď dopižlam Vendricka a ty 3 Crown DLC, tam mi to jede konstantních 60fps a pak se uvidí, jestli najdu někde na ulici 5k nebo to pojedu na 800×600 ;D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: jo u me to prave taky vypadalo mnooohem hur nez DS1 a jeste se to misty nechutne sekalo... ale porad to stalo za to:))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STRANGERD: jasný, ale aktuálně u mě vypadá DS3 o dva řády hůř než DS1 ;) paradoxní je, že když dam všechny detaily na max (kromě rozlišení), tak to jede rychlejc, než když je dam na minimum, tenhle aspekt optimalizace mě upřímně pobavil ;D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: ja mam dost stary PC, takze jsem to jel na kostickovany rozliseni a minimalni nastaveni vseho a stejne jsem to s chuti dvakrat dohral, grafika je fajn, ale urcite to neni duvod, proc jsou DS kult:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: je to dost na hraně, začátek by asi nějak projít šel (resp. jde), ale po vizuální stránce by zážitek ze hry dostal dost na frak, což nechci... koukam po MSI 1050 Ti, i když mi jí zas bude zpomalovat procesor, ale jinudy zatim asi cesta nevede ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Já hraju na 560 TI a taky quadcore, takže hádám že to spuspíš a bude to obstojně hratelné:-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Na Dragon Aerie jsem se tesil od zacatku, ale ze to bude takovej hukot... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam