• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PHOW_SAATCH:
    BIMBAS:
    týká se to pouze dialogů....
    Menu hry, popisky, zprávy a dokonce i intro je OK
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NARKOTIX: nemá to souvislost s anglickou klávesnicí, nebo jazykovou sadou ve woknech ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NARKOTIX: instaloval jsem DS1:PtD/Steam + DSFix + češtinu dvakrát a neměl jsem s tim žádnej problém, nastavenim DSFixu by to bejt nemělo... zkusim se nad tim zamyslet ;)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    prosím vás, potřeboval bych poradit... pořídil jsem DS1, pořešil DSFix a češtinu a v dialozích jsou vynechaná místa pro písmenka s diakritikou... netušíte co s tím? Může to být nastavením v DSFix?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    PHOW_SAATCH: to je i ve trojce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A taky nevim, proč knightové můžou chodit a útočit skrz zdi a já ne... to bych si taky nechal rád vysvětlit ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hraju to na Steamu a popravdě nejsem ani tak deprimovanej z obtížnosti jako spíš z level designu, jestli na DS2 pracoval team B, tak tohle DLC musel dělat nějakej team C anebo to museli spíchnout v nějakym vraždenym termínu ;) jednak prostředí je dost monotónní, druhak mi spadlo fps asi tak na půlku a zvýšit obtížnost tim, že všude namatlam úzký chodby, v kterejch se nedá pořádne ani hejbat natož smysluplně strategicky manévrovat a vrazim do nich 3× tolik nepřátel mi nepřijde úplně vrchol kreativity... DS1 jsem dohrál někdy před měsícem a něco a pořád mam ještě v paměti, jak tam každej metr čtvereční měl svůj smysl, jak byla hratelnost vybalancovaná, tohle DLC proti tomu působí lehce zoufale... no a konec výmluv, věděl jsem, že na to jednou přijde a budu muset nabušit pořádný kopí, tak teď asi přišla ta správná chvíle ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jo, uz jsem v obraze, ja ty datadisky prosel 2x, takze si nazvy moc nepamatuju :)

PHOW_SAATCH:
    Narovinu, vsechny tri datadisky jsou naproste peklo. Bossove jeste celkem ujdou, ale dostat se k nim, to uz fakt chce byt trochu mazak no :) Nedelat moc prudke pohyby, chodit stylem jeden metr za 5 minut :) a nebo to udelat jako muj prvni pruchod, zarvat po padesatem umrti nahlas DO PICI a prchat zbesilym uprkem co nejdal od vsech a modlit se, ze za nejakejma dverma bude bonfire :) jo jo. Bojovat najednou proti trem rytirum se da dost prirovnat bossfightu :)

Ty to hrajes na xboxu vid ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jojo, uz zacina bejt deprimovanej, jak sme mu tady psali ;D brzo docela.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: sunken king ? to je kurva zase co ? to je boss z datadisku ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ...jak se mi cely DS1 a DS2 libily, tak Sunken Kinga asi projdu s velkym sebezaprenim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: aha, dik moc
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Ne, po dohrani se objeíš v Majule...pak máš možnost NG+ nebo dělat co chceš
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jako v NG+
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: to nicemu nevadi ne ? objevis se v majule a muzes vesele jit na dlc.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ...takovýto když si myslíš, že main boss je Vendrick a uhnípeš Nashandru, aniž bys prošel DLC... ještě, že jsem si nedávno zálohoval save ;D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: V ds2 celkem pohoda, koupit prsten u kocky, vybrat stejne nabozenstvi a pohoda. U ds1 je na to programek, kterej vas soupne na stejnej server. A pak behem vteriny vidite polozenou znacku :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nikdy jsem nehral DS multiplayer, jak je slozity prizvat konkretniho hrace, je potreba nejakejch modu? Hlavne teda DS1 a DS2. Dik
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: No ve trojce můžu pomoct taky, tam mám spoustu postav na různých úrovních, dokonce i jednu prakticky na začátku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: s NG+ nevim, asi to dojedu do konce a skočim rovnou na trojku, když jsem jí včera tak slavně odpálil... ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ufff!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam