• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: Cestina celkem jde nebejt preklepu jako Kost k domuvu apod. Skoda, ze pri instalaci nejde zvolit, co vsechno se ma prekladat, mne osobne by stacily cesky asi jen popisy itemu, i kdyz tam se toho clovek kolikrat taky moc nedozvi a nazvy lokaci, itemu a stats bych nechal v anglictine... ve dvojce me nejvic pobavil preklad Myslivcuv haj (Huntman's Copse)
    JOPS
    JOPS --- ---
    cestina je v pohode, ale ty preklady zbrani mi prijdou strasny no :)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    GURBON: mě přijde ta čeština u obou her ok
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ona uz existuje nejaka snesitelna cestina na DS1,2? Ja to kdysi zkousel a bylo to jak z google translatoru tak sem se radsi rychle vratil k anglictine.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Sunken King je príma nuda,pamatuju si že jsem spad asi tak 15482654462 krát.
    Ivory King skvělej,Iron King ujde.
    U DS3 datáčů a Old Hunters si pošmákneš víc,no stress,)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Návrat po 17 letech? Rune: Ragnarok je zpět v plné parádě | Gamifique.cz
    http://gamifique.eurozpravy.cz/clanky/2945-navrat-po-17-letech-rune-ragnarok-je-zpet-v-plne-parade

Oblíbená vikingská rubačka se po 17 letech vrací. Můžeme se těšit na spoustu nových funkcí spolu s příměsí RPG a otevřeného světa.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem narazil, že před 14 dněma ohlásili pokračování RUNE!
    Rune: Ragnarok | The Gods Shall Fall
    http://runeragnarok.com
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NARKOTIX: tak to dělá HUD modifications v DSFix...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PHOW_SAATCH: tak už to jde správně, ale vůbec nevím proč... reinstaloval jsem na počtvrté a zkoušel jiné zdroje češtiny a měnit pořadí instalace... naposled jsem zkusil CZ bez Fixu a bylo to ok, tak jsem nahodil i Fix a ok to zůstalo.. nechápu co jsem dělal tak zásadně špatně...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NARKOTIX: si vzpomínam, že se mi podobně rozhodily titulky u DS2, když jsem instalaci přerušil, protože to trvalo strašně dlouho a já musel odejít do práce... pak jsem to celý reinstaloval a už to bylo v pohodě
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PHOW_SAATCH:
    BIMBAS:
    týká se to pouze dialogů....
    Menu hry, popisky, zprávy a dokonce i intro je OK
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NARKOTIX: nemá to souvislost s anglickou klávesnicí, nebo jazykovou sadou ve woknech ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NARKOTIX: instaloval jsem DS1:PtD/Steam + DSFix + češtinu dvakrát a neměl jsem s tim žádnej problém, nastavenim DSFixu by to bejt nemělo... zkusim se nad tim zamyslet ;)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    prosím vás, potřeboval bych poradit... pořídil jsem DS1, pořešil DSFix a češtinu a v dialozích jsou vynechaná místa pro písmenka s diakritikou... netušíte co s tím? Může to být nastavením v DSFix?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    PHOW_SAATCH: to je i ve trojce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A taky nevim, proč knightové můžou chodit a útočit skrz zdi a já ne... to bych si taky nechal rád vysvětlit ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hraju to na Steamu a popravdě nejsem ani tak deprimovanej z obtížnosti jako spíš z level designu, jestli na DS2 pracoval team B, tak tohle DLC musel dělat nějakej team C anebo to museli spíchnout v nějakym vraždenym termínu ;) jednak prostředí je dost monotónní, druhak mi spadlo fps asi tak na půlku a zvýšit obtížnost tim, že všude namatlam úzký chodby, v kterejch se nedá pořádne ani hejbat natož smysluplně strategicky manévrovat a vrazim do nich 3× tolik nepřátel mi nepřijde úplně vrchol kreativity... DS1 jsem dohrál někdy před měsícem a něco a pořád mam ještě v paměti, jak tam každej metr čtvereční měl svůj smysl, jak byla hratelnost vybalancovaná, tohle DLC proti tomu působí lehce zoufale... no a konec výmluv, věděl jsem, že na to jednou přijde a budu muset nabušit pořádný kopí, tak teď asi přišla ta správná chvíle ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jo, uz jsem v obraze, ja ty datadisky prosel 2x, takze si nazvy moc nepamatuju :)

PHOW_SAATCH:
    Narovinu, vsechny tri datadisky jsou naproste peklo. Bossove jeste celkem ujdou, ale dostat se k nim, to uz fakt chce byt trochu mazak no :) Nedelat moc prudke pohyby, chodit stylem jeden metr za 5 minut :) a nebo to udelat jako muj prvni pruchod, zarvat po padesatem umrti nahlas DO PICI a prchat zbesilym uprkem co nejdal od vsech a modlit se, ze za nejakejma dverma bude bonfire :) jo jo. Bojovat najednou proti trem rytirum se da dost prirovnat bossfightu :)

Ty to hrajes na xboxu vid ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jojo, uz zacina bejt deprimovanej, jak sme mu tady psali ;D brzo docela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam