• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH, JOPS: spoustim jako spravce, vypnul sem firewall, nic- prekopiruje fajly, otevre se komand lajna, vypise dialog, spustim a furt en. Do trojky se mi ted nainstalovala cestina s klidem. Mozna w. defender jestli to neblokuje... budu nad tim laborovat. Uz tolik casu ve woknech netravim :) hlavni ale, ze vam funguje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: bych to zkusil, ale Scholar už v češtině mam... a teď koukam, že i od těch samejch autorů (Sarakat/Kramla)... spustil jsem to a instalovalo se to snad 40 minut
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: cus, ted jsem to zkusil, tuhle verzi jsem cesky nemel a v pohode to proslo.

Mozna je dulezite to spustit jako spravce :)

VESNACH
    VESNACH --- ---
    jak se tu resila cestina, napadlo me, ze bych si zahral dvojku cesky... SOTFS, funguje nekomu tohle?

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin - Google+
    https://plus.google.com/collection/oTkix
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH: ember mas za uspesny invajdy, sezen si cerverny oko, to mas v podstate hned na zacatku a potrenuj pvp.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak uz vim, co znamena "potrebuju ember" a to jsem teprv na zacatku :) snazim se farmit u knightu, na hlave Symbol of Avarice a zatim z nich padaj jen kalhoty, kua...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Souls of Duty
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LUKYN: To nesouhlasim. Ringed city je skvely
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    FRIZER: souhlasim... jako neni debat ze dvojka rozhodne lepsi nez troika ktera je v podstate call of duty
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Trojka je koridor
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: já začínal jedničkou, pak na chvíli přeskočil na dvojku, zjistil, že jednička je lepší, vrátil se, dohrál, dojel dvojku až do půlky Sunken King DLC a pak že si jen na chvíli zkusim trojku, abych si to trochu omakal a už se mi popravdě zpáky do tý dvojky moc nechce... i když Ivory Kinga dát musim, to se rozumí ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GURBON: Tak se to taky da brat :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    TOMMY_: ja zacinal dvojkou a vubec nelituju. Posloupnost 2,1,3 mi zajistila neustale stoupajici kvalitu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    RIVEEK: a hlavne si stahni DS1 a zacni tim, nebo DS3, ale nezacinej 2...
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: co bys chtel prehazovat ? :) prave horni tlacitka mas pravou ruku, lehky a tezky utok, to same pro levou ruku :) naprosto idealni stav :) a vetsina her na zpusob DS to ma takhle, takze fakt si zvykej :)

a ptej se, kdyz nebudes vedet. Myslim, ze ti tu poradime :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TOMMY_: o.k. díky za odpověď. No, mám to teprv od včera, tak ano, zatím jsem lama a učím se :-)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    RIVEEK: nejde to prenastavit. - jedina moznost je vytvorit si specialni mapy na elite controler a pak si prepinat na tenhle profil pro dark souls.. ale v souvislosti s druhou odpoved - jsi lama - se to proste nauc. navic mit utoky na tlacitkach nedava smysl, protoze potrebujes komba a secondary attacky - a ty tam budes delat jak ?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ahoj všem,
    malý dotaz na hráče DARK SOULS 2 na X-Boxu - dá se nějak přenastavit rozložení funkcí na jiná tlačítka ?
    strašně mi nevyhovujou útoky na "lučících spouští" - potřeboval bych je mít na klasických tlačítkách, ale buď jsem lama a nebo to nejde přenastavit...
    ´kuju
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Why not? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ráno jsem dorazil do Cave of the Dead... Graverobber, Varg and Cerah... po práci si je podám... možná ;O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam