• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    O víkendu jsem dojel DS3 někam do Halfway Fortress a zatim jsem z toho takovej trochu rozpačitej, přijde mi to oproti DS1 nějak otočený naruby, od pěšáků dostávám větší náklep než od bossů (ty mi přijdou nesmyslně lehký - teda zatim), minibossy jsem dal všechny z dálky lukem, aniž by se ke mě vůbec dostali, vybavení používam víceméně to samý, co jsem našel na startu, protože ho neni moc za co vyměnit, prostředí mi přijde na jednu stranu gigantický, na druhou takový jakoby slitý celý dohromady... no uvidim časem, jsem teprv v úvodu, ale obávám se, že jednička pro mě zůstane po stránce level designu nepřekonanej skvost ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: neni asi problem o vikendu mam zabite urcite dopoledne, ale kolem 18 bych uz mohl byt doma, takze to pujde :) ted nas bude cekat uz docela oskliva sranda :) bleh :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: dneska nemůžu, dám vědět, koncem týdne ideálně o víkendu dáme... když tě budu vidět hrát rocket tak napíšu... já ted v posledních týdnech hodně lítám kolem alpha centauri (do SOLu nemám permit)...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: proc ? vzdyt se zatim drzime taky celkem v pohode ne ? Vcera tam Vesnach v Heides Tower mel taky slabsi chvilku, si me zavolal, napsal, ze jde zmlatit toho nahore a nez se rozkoukam, tak VESNACH DIED. A pak pise, ehm, netrefil jsem se na most :)

A zavola me po druhe a ehm, jak jsem mel locknuteho bileho rytire a jak jsem mu zasadil dve rany a on sletel dolu a ja samozrejme jeste dal tu treti a letel jsem za nim :)

Kdy to vidis ty ? mame tam par nevyrizenejch uctu :) dneska treba kolem 20 ?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    červenám se :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted si rikam, ze vlastne mozna budem moct pouzit i pyromancy ne ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinac vcera s VESNACH jsme si dali DS2:Softs 1lvl chuze (ne run :)) a jako jo, docela jsem cumel, jak nam to tam padalo :) Sice nez jsme se dostali s Vesnachem k Ornsteinovi, tak par chcipnuti cestou bylo, ale jinak krasna cista hra. Vsechny bossove zatim na prvni pokus. Jedinyho, koho jsme jednou opakovali byli ti tri zlati debilove v Bastille. Jinak vsechny bossfighty na vybornou.

zatim mame za sebou

The Last Giant
    The Pursuer
    Ruin Sentinels
    Old Dragonslayer
    Dragonrider

no a oba behame s kyjem (obouruc, na jednoruc nemame statistiky no :)) a uz tak nejak nevime, co s dusema :) utratte 30 000 dusi za neco, kdyz uz mate plny batoh bomb, nozu, ruznych hazecich picovin atd, tak ta zoufalost se nasobi :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: to ja si vsim, hral sem 3jku cesky asi 15 min ted a spis me to rozciluje :D ale tak aspon motivace zacit hrat znova, kdyz sem to cesky nikdy pred tim nevidel. Kazdopadne nektery ty preklady sou fakt hodne nasilny.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ona ta cestina neni takove terno. Kdyz seberes Lifegams a tam mas napsano Drahokam zivota, tak si nejses uplne jistej, co jsi vlastne sebral :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH, JOPS: spoustim jako spravce, vypnul sem firewall, nic- prekopiruje fajly, otevre se komand lajna, vypise dialog, spustim a furt en. Do trojky se mi ted nainstalovala cestina s klidem. Mozna w. defender jestli to neblokuje... budu nad tim laborovat. Uz tolik casu ve woknech netravim :) hlavni ale, ze vam funguje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: bych to zkusil, ale Scholar už v češtině mam... a teď koukam, že i od těch samejch autorů (Sarakat/Kramla)... spustil jsem to a instalovalo se to snad 40 minut
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: cus, ted jsem to zkusil, tuhle verzi jsem cesky nemel a v pohode to proslo.

Mozna je dulezite to spustit jako spravce :)

VESNACH
    VESNACH --- ---
    jak se tu resila cestina, napadlo me, ze bych si zahral dvojku cesky... SOTFS, funguje nekomu tohle?

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin - Google+
    https://plus.google.com/collection/oTkix
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH: ember mas za uspesny invajdy, sezen si cerverny oko, to mas v podstate hned na zacatku a potrenuj pvp.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak uz vim, co znamena "potrebuju ember" a to jsem teprv na zacatku :) snazim se farmit u knightu, na hlave Symbol of Avarice a zatim z nich padaj jen kalhoty, kua...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Souls of Duty
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LUKYN: To nesouhlasim. Ringed city je skvely
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    FRIZER: souhlasim... jako neni debat ze dvojka rozhodne lepsi nez troika ktera je v podstate call of duty
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Trojka je koridor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam