• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NARKOTIX: v pohode, mam nahrano 500 hodin a asi jsem nedokoncil jeste ani jeden :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EXTINCTION | The countdown has begun.
    http://www.extinction.com/#video-page
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    tak mám odehráno asi 20 hodin DS3 a zkurvil jsem si většinu vedlejších questů koukám :D jen tak dál...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: vy jste masochisti :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jako, vetsinu bossfajtu davame na prvni (max druhou) dobrou co vim. Snad krom toho chariota ted, co sme se oba snazili dobehnout k blbymu vyklenku :) spis de ale o tu cestu k nim v SOTFS, kdy te v pozdejsi fazi hry jako lvl1 v hadrech da kde co, na jednu ranu... a to je pak tezky no xD navic kdyz mas omezenej moveset a muzes jenom machat palici obouruc. Adrenalinek chvilema docela.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: jo! tam to bez luku fakt neslo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jo diky za pripomenuti :) mam to rozkoukane :) musim od pulky pokracovat :)

PHOW_SAATCH: premejslim, jakyho bosse lze dat lukem. Mozna pujdou vsichni, ale musi to asi byt strasny srani.

A u DS2 Shrine of Amana. Tam je luk nutnost. Nevim co tam s Vesnachem vlastne budem delat s prvnim levelem :)))))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já jsem během DS1 a DS2 narazil na tři čtyři momenty, kdy mi luk zachránil hodiny nervů a DS3 se tváří, že je k luku ještě tolerantnější... kolikrát nepřítel vůbec netuší, odkud to na něj lítá, tak jen běhá zoufale/zmateně dokolečka... sice to neni pocit jako upižlat nahatej Four Kings naběračkou, ale času na DS je holt málo ;D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    No bonfire cry :)
    Lobro Plays Demon's Souls (Pt. 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=fHPmBkdY24k&t=14665s
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: no, ale tech framu co musis trefit, kdyz ten dostavnik jede, neni moc. Je to porad riziko... ale lukem jsem ho nikdy netrefoval :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: kdyz projizdel povoz kolem, tak jsem rolloval u zdi a parkrat o me ani neskrt... a kdyz ho sejmes lukem, spadne sam na kraj propasti a k pace uz dojdes celkem bez problemu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: obavam se, ze luk neunesu :)

problem je v tech dvou kouzelnicich, co ozivuji kostlivce. Je hrozne malo casu na to je zabit. Dobehnes k nemu, pak ho musis 3x trefit a doufat, ze stihnes zalezt do toho vyklenku. No, zatim se to nepovedlo :))) No a ti kostlivci jsou dost neprijemni... Kdyz mas v jedne ruce stit a ve druhe mec, je to sranda. Ale bez toho stitu to je boj o holy zivot. A kdyz te skrtne vozik, je to instant death. Az se zavre brana, tak uz to bude srande. Ale dostat se k te pace je problem :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: pekny... u kone staci zabit maga, pokosit skeletony, vratit se do prvniho vyklenku a kone sejmout lukem, ale uznavam, ze to neni moc hrdinsky, ani extra zabavny, prece jenom tech sipu je potreba docela kvantum... ale tak jsem ho dal ja, no :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: jak tak koukam asi jsem mel 1mio soul memory.. a otevrelo se mi to samo.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: no ja jsem zabil vsechny ty hlavni bosse.. zapalil jsem jejich bonfiry.. a pak jsem pokracoval pres shaded woods. skrz tu kaplicku - shrine of winter.. ale otevrelo mi to dvere dal.. tak jsem jel korodorem a za chvili jsem byl u toho dragon hradu.. a tam uz to byl taky koridor, jen si odshocit pro prstynek a pak otevrit dvere u bonfiru a throne of want..
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem s VESNACH pokracovali v DS2:SoFTS :)

SL1 stale

kolaps u nas zacal u Gargoyelu. Ty jsme nedali. Pujdem na ne asi pozdeji :)

dalsi kolaps byl u Kone v Huntsmans Copse. Tam je to docela problem s bossem.

Takze jsme vzali klasiku hura pres tri kostlivce, pres jedovate bazenky az k Eathern Peak. Tam budem pokracovat dal.

Ale je znat, ze uz prituhlo.
    Ja beham ted s palcatem +7
    Vesnach ma Kyj na +6

bohuzel se to musi drzet obouruc, takze stit nejde moc pouzivat. Ale je to docela dobre. Da se to :) Bossove jsou vetsi sranda, nez cesta k nim :) Sinnerka treba v pohode, ale dostat se k ni. Uch ech :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Ty jsi nebyl ve Shrine of Winter? A jak ses teda dostal do Drangleic Castle, resp. Throne of Want? Dveře za Shaded Woods vedou do Dragon Aerie/Shrine, což je jedna z nejlepší lokací v celý sérii.. dveře za Rottenem vedou do Crown of the Sunken King DLC... sis to zkrátil tak o polovinu hry ;)
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/Dark-Souls-2/DS2map3%20with%20DLC%20area_links.jpg
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: jj sotfs.. zatim mi prijde ze jsem tim nejak prolit.. treba jsem vubec nebyl ve shrine of winter treba .. a a takovejch tech mistech co vypdaji podobne ( byli za the rotten ).. a jeste jsem neotevrel tim kings ringem jedny dvere.. ktery byli u shaded woods nekde ?.. proste mam pocit ze jsem tu hru moc nevyzdimal.. ale tak jak to hraj me to logicky vedlo az ted k throne of want..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NARKOTIX: jednicku jsem chtel taky dojet na 100%, nahrabat co nejvic itemu a achievementu, nalevelit co jde, ale to bych moh hrat donekonecna, v jeden moment mi ruply nervy a rek jsem dost a dojel to... NG+ bude o to zabavnejsi, ale ted mam taky rozjetou trojku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam