• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    After 9 years of reoccurring deaths and frustrations, but just as many triumphs of dedication, Demon's Souls online servers will terminate on February 28, 2018.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    64 Bits - Cupsouls (Dark Souls animated like Cuphead)
    https://www.youtube.com/watch?v=FBE8sh7nv4s&feature=youtu.be
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: vzdyt jsem psal.. ze jsem uz zabil i tu hroubu scholar of the first sin co se pak spawne hned po ni.. :) to byl nejvetsi zahul
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: Zabil jsi Vendrika ? Pokud jo, tak hura na Natashu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Nejhorsi byl scholar of the first sin.. ten padnul az snad na 10tej pokus.. btw co mam delat dal ? Jedinej boss mi ted chybi ten specialni covenantnovej a tam se mi moc nechce.. estusky mam asi taky vsechny..
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: tak Vendrick je zivacka, to ten drak je podstatne horsi :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak vcera vecer jsem zabil draka.. a mam 5 giant soulu a vecer jdu na Vendricka :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Dost s krizkem po funuse, ale konecne jsem se dostal k Salt & Sancturary, jsem skoro na konci a je to vazne libovy, obtiznost i velikost sveta tak akorat, hodne mi to pripomina puvodni DS... Pro nadsence do zanru imo povinnost zahrat:)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    TALPENNY: az tak by som to nenazval, len nebol cas to hrat :D vcera padol Papa G a subjektivne mi prisiel lahsi o trochu, vlkodlaka som dal na tretikrat, ale pred tym ma vzdy rozjebal vo forme s dlhou sekerou, lebo stale ta ista chyba
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LAHINO:
    Furt se mu toč,hlavně za něj a pak ho dorubej molotovama.
    Jako jestli ti dělá džihády Cleric Beast mám pro tebe asi hodně špatný zprávy a čekaj chvilinku za nim :D
    Je mi naprosto jasný na co se zeptáš po CB takže tam se ho snaž mydlit z ústupu,počkej až se promění,vylákej ho na schody napravo a bud zalezlej vlevo od nich,bude narážet do zábradlí a ty ho přes něj v pohodě domlátíš.
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: to je tezky no. Na zacatek asi doporucuju vice zdravi a vice staminy, abys vic vydrzel, ale zase kdyz do nej budes klovat jak vrabcak do hovna a nebudes mu nic ubirat, tak ti sebevic zdravi nepomuze ze :)))
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: takze primarne levelovat vitalitu, staminu a strength? kks, som teraz sluzobne rozlietany, takze nemam moc casu hrat, ale uz sa tusim tesim na pekny frustrujuci oddych
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: je to o trpelivosti a mit dostatek staminy na odkutaleni se pryc :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: mam sekeru, chcem spin to win :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: Jestli te to uklidni, tak u tohohle bosse jsem trpel :))

Jakou mas zbran ?

Na zacatek mi prisla the best of sekera. Kdyz jsem hral s jinou zbrani na zacatku, tak jsem se strasne nadrel. A hlavne si nafarmit zdravi :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    tak som zacal hrat Bloodborne. Prvy den trosku strateny, druhy den som to dotiahol ku Cleric Beast, ale som ho este nedal (ku koncu som sa zamotal s kamerou a dostal na prdel). Zatial som hral iba DS1 este na PS3, ale odkedy mam PS4ku, tak som k DS nepricuchol. Nejake rady od starych harcovnikov? Snazil som sa naucit viscerals a "backstaby", ale obycajne si ma potvora vsimne skor, ako mu stihnem slahnut ten charged attack
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Tak to chtelo jen zklidnit a vecne. Dvakrat seknout do zadnice a nez roztoci koule tak diagonalne prebehnout do opacneho rohu ... krasa :) jdu dal
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ten dela cca 3-4 pohyby. A strasne dulezite je do nej nebouchnout mockrat, protoze pak ti nezbyde stamina a cas na uhnuti. Ale ten mi prisel celkem v pohode. Parkrat jsem si ho zopakoval, ale ani to uz nebyla krec jako u jinejch bossu :) Tady vlastne vetsinu bossu, jsem dal docela v pohode. Ale jak rikal KOFILA, pak prituhne, ale tam jsem se asi jeste nedostal :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ma dve koule na rukou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam