• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: kdybys to chtěl vidět a představit, tak se stav u hranostajla, budu to v následujích dnech streamovat...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: no.. ono ani puvodni dark souls nebylo graficky nic moc ( temna estetika fajn napad, zakladni estetika menu a designu sveta super... ale zpracovani na rok 2011 dost bida - oproti treba half life 2 z roku 2004 to vypadalo podstatne hur - ostatne i demon souls vypadaji lip ).. ale takovahle manga divna prekreslena to asi nedam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: já právě taky, rok jsem kolem toho chodil právě kvůli tomu... ale odhodlání zkusit to protože 2Dsoulslike bylo tak velké že jsem to překousnul... fakt to zkus... já mám obecně s hrama který se mi vizuálně nelíbí problém a nehraju je i když bych chtěl mechaniky prozkoumat, ale tady je ta vyjímka alespoň to zkusit opravdu nasnadě.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: ted si to gooluju.. jezis to je vosklivy.. :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Pánove? A případné dámy...
    Je tu nekdo kdo zkoušel / hrál / dohrál Salt & Sanctuary? Já jsem na to tu před lety upozorňoval a až nyní se k tomu dostal. Je to krasojízda! Poláci skvělí. Na první pohled mi moc nesedí ten grafický styl, ale jinak je to fakt parádní opulentní plošinovkové Souls chrocht chrocht chrochtáníčko! Dokonce jsme tomu včera dali tak že jsme přes shareplay hráli local coop a to jako nebylo špatné! Pokud to je ve slevě tak kupujte, aneb vlastně to stojí i za tu pětibábu...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to abych si pujcil tu ps3 kdyz uz to mam koupene asi rok
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja porad ve skrytu duse doufam, ze neudelaj port, ale rovnou REMAKE :))) hezci textury, hezky na 60fps a pak si budu chrochtat. Ja se k tomu dostal bohuzel az na konci ery PS3 a prece jenom jsem s tim po Dark Souls II mel problem se k tomu dokopat. Ale nastesti jsem byl nemocnej, tak jsem to dal :) a musim uznat, ze i ve 12 odpoledne jsem se u toho bal :))))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    mimochodem to je jediná hra kde mám plátno...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    chce se mi plakat... ještě tam někde v koutku duše démona svého jsem věřil že je nevypínaj jen a pouze že udělají port na ps4 nebo vitu, nebo na switch, prostě že to bude handheld hra a ono tak... ten den bych se chtěl se všema dark souls fans tady sejít a řádně se ožrat...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    After 9 years of reoccurring deaths and frustrations, but just as many triumphs of dedication, Demon's Souls online servers will terminate on February 28, 2018.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    64 Bits - Cupsouls (Dark Souls animated like Cuphead)
    https://www.youtube.com/watch?v=FBE8sh7nv4s&feature=youtu.be
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: vzdyt jsem psal.. ze jsem uz zabil i tu hroubu scholar of the first sin co se pak spawne hned po ni.. :) to byl nejvetsi zahul
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: Zabil jsi Vendrika ? Pokud jo, tak hura na Natashu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Nejhorsi byl scholar of the first sin.. ten padnul az snad na 10tej pokus.. btw co mam delat dal ? Jedinej boss mi ted chybi ten specialni covenantnovej a tam se mi moc nechce.. estusky mam asi taky vsechny..
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: tak Vendrick je zivacka, to ten drak je podstatne horsi :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak vcera vecer jsem zabil draka.. a mam 5 giant soulu a vecer jdu na Vendricka :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Dost s krizkem po funuse, ale konecne jsem se dostal k Salt & Sancturary, jsem skoro na konci a je to vazne libovy, obtiznost i velikost sveta tak akorat, hodne mi to pripomina puvodni DS... Pro nadsence do zanru imo povinnost zahrat:)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    TALPENNY: az tak by som to nenazval, len nebol cas to hrat :D vcera padol Papa G a subjektivne mi prisiel lahsi o trochu, vlkodlaka som dal na tretikrat, ale pred tym ma vzdy rozjebal vo forme s dlhou sekerou, lebo stale ta ista chyba
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LAHINO:
    Furt se mu toč,hlavně za něj a pak ho dorubej molotovama.
    Jako jestli ti dělá džihády Cleric Beast mám pro tebe asi hodně špatný zprávy a čekaj chvilinku za nim :D
    Je mi naprosto jasný na co se zeptáš po CB takže tam se ho snaž mydlit z ústupu,počkej až se promění,vylákej ho na schody napravo a bud zalezlej vlevo od nich,bude narážet do zábradlí a ty ho přes něj v pohodě domlátíš.
    TAP
    TAP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam