• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: jo pouzivat neco na dalku je jedna z mejch zakladnich rad ds zacatecnikum, hrozne moc situaci je najednou snazsich... kouzla jsou potencialne easy mode, ale v nekterejch pripadech staci blbej luk, jedu si ted quality/luck build a composite bow byl proti aldritchovi a dancerovi nanejvys uzitecnej (a pharis bow v dex buildu je jeste vtipnejsi:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: každá třída schopnosti má něco do sebe. Pak určitě ještě dej klerika
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja jsem z nudy taky zacal hrat DS3. Jedu kouzelnika.. :) momentalne jsem ve smouldering lake.. lvl 33. A celkem me to bavi zabijet na dalku :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    btw

WITCHFIRE - Official Reveal Trailer (The Game Awards 2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=Iiad2_wvcpc
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LUKYN: jj
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    btw znovu dojizdim ds3, zbejva mi dragonslayer armor, princove, gwyn, nameless king a cely obe dlc, tak kdybyste si nekdo chteli pozabijet par bossu, napiste do posty a muzem se domluvit:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: no jo, to mas recht... tak holt ps it is! prepare to die (by my side:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: nevim :) ale my to tu spis asi budeme hrat na PS4 nez na PC. A hlavne, kdyz vezmu, ze na PC darksouls vypada s modifikacema docela luxusne, tak to uz asi nebudou hrotit
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: wait what to nebude na PC? jestli ne, tak to psko poridim (respektive pujcim:)!
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ale to aby sis konecne poridil PS4 :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: navrhuju po vydani rychle rushnout nakej pvp build a utvorit elitni sebevrazedny komando v lese:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No taaaak ja chci remaster Demon Souls, hral jsem jej jeste na TV co neumela B/G D/K takze jsem jej dohral poprve v Greyscale, co je vic stmelujiciho !
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hezky pěkně
    JOPS
    JOPS --- ---
    och ech, uch

pojd mi hop

Remaster prvního dílu Dark Souls? • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2017-12-06-remaster-prvniho-dilu-dark-souls
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: kdybys to chtěl vidět a představit, tak se stav u hranostajla, budu to v následujích dnech streamovat...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: no.. ono ani puvodni dark souls nebylo graficky nic moc ( temna estetika fajn napad, zakladni estetika menu a designu sveta super... ale zpracovani na rok 2011 dost bida - oproti treba half life 2 z roku 2004 to vypadalo podstatne hur - ostatne i demon souls vypadaji lip ).. ale takovahle manga divna prekreslena to asi nedam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: já právě taky, rok jsem kolem toho chodil právě kvůli tomu... ale odhodlání zkusit to protože 2Dsoulslike bylo tak velké že jsem to překousnul... fakt to zkus... já mám obecně s hrama který se mi vizuálně nelíbí problém a nehraju je i když bych chtěl mechaniky prozkoumat, ale tady je ta vyjímka alespoň to zkusit opravdu nasnadě.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: ted si to gooluju.. jezis to je vosklivy.. :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Pánove? A případné dámy...
    Je tu nekdo kdo zkoušel / hrál / dohrál Salt & Sanctuary? Já jsem na to tu před lety upozorňoval a až nyní se k tomu dostal. Je to krasojízda! Poláci skvělí. Na první pohled mi moc nesedí ten grafický styl, ale jinak je to fakt parádní opulentní plošinovkové Souls chrocht chrocht chrochtáníčko! Dokonce jsme tomu včera dali tak že jsme přes shareplay hráli local coop a to jako nebylo špatné! Pokud to je ve slevě tak kupujte, aneb vlastně to stojí i za tu pětibábu...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to abych si pujcil tu ps3 kdyz uz to mam koupene asi rok
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja porad ve skrytu duse doufam, ze neudelaj port, ale rovnou REMAKE :))) hezci textury, hezky na 60fps a pak si budu chrochtat. Ja se k tomu dostal bohuzel az na konci ery PS3 a prece jenom jsem s tim po Dark Souls II mel problem se k tomu dokopat. Ale nastesti jsem byl nemocnej, tak jsem to dal :) a musim uznat, ze i ve 12 odpoledne jsem se u toho bal :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam