• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: jsi máslo! tady to máš jak na tácu, stačí zbraň s dark!
    DARK SOULS™ III Dancer of the Boreal Valley SL1 (Melee)
    https://www.youtube.com/watch?v=5kc-R_hNBQE
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jsem včera zkoušel s SL1 charem Dancera...
    Myslím si že jsem fakt máslo protože jsem se nedostal ani do její druhé fáze...
    Dal jste jí někdo? Jako baví mě to, ale asi to přestanu streamovat, začínám se krapet stydět :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: if only I could be so grossly incandescent...:))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jak v Cimrmanovi cikán s kudlou v zádech ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Mám rád když mě trefí šíp do hlavy a běhám ještě minutu s šípem v hlavě .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nejvíc miluju, když uprostřed stresujícího fightu v bažinách, kde nemůžu pořádně běhat, seberu loot, kterej mi pak visí před xichtem tak, že nic nevidim a navíc musim ještě POTVRDIT tlačítkem, že jsem ho našel... jakoby nestačilo, kdyby třeba po 3 vteřinách zmizel sám od sebe... no nic, po dlouhý době jsem to zas lehce rozjel a visim teď před Abyss Watchers... asi si začnu dělat čárky ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: jo i ne.. prislo mi utahany jak nechavas projet vsechny dialogy a videa a asi hodinu trval vyber postavy vcetne zvuku a tak.. to me tezce nebavilo.. a zacal jsem u toho sjizdet net.. chvili po tech PVP jsem to vypnul. Ale jinak fajn..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: jo to jsem já .)
    včera jsem to spontánně zapnul (bez kamery a majku) a hrál od začátku s postavou co nelevelovala asi svě a půl hodiny... dobré to je, bavilo mě to, asi to zase zapnu... bavilo? .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: chtel jsem jit dohrat zaklinace.. ale asi budu koukat :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    hranostajl na twitchi je istr _kofila_ ? .))
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    prima kuci a dal uz ani muk, me se to fakt libilo prvni zapnuti, zapnes a vytahnes mec z Gundyra
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KOCOURMIKES: celej ten hrbitov je tutorial, kterej konci gundyrem, az ho zabijes, otevrou se dvere a muzes postoupit do centralniho hubu cely hry, preskocit nejde; to ledovy cosi je crystal lizard, v zavislosti na startovnim povolani muze bejt dost tuhej, ale muzes ho smele ignorovat a vratit se k nemu pozdeji silnejsi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOCOURMIKES: to něco ledovýho jsem dal až po třech prvních bossech ;)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    STRANGERD: hele je tam jeste druha cesta opacnym smerem a tam je neco ledovyho
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: tvle preslapni si, ty sis z Mikese naprosto opravnene delal prdel, pac se ptal uplne debilne a pak jsi tady v auditku uctivacu FROM her dal video o jejich nejnovejsim kousku a zeptal se nas, jestli se tesime, coz mi v tom kontextu prislo vtipny, nic vic v tom nehledej:D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: mám to fakt vysvětlovat? šlo o vtip, první boss se přeci obejít nedá... není jiná cesta než se mu postavit a pokořit... pardon že jsem se nechal unést ale začala mě ta představa že se dá každému nepříteli utéct bavit, tak jsem se neudržel...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: [ _KOFILA_ @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | NioH | The Surge ] ale byl to vtip, v klidu, jakoze jasny, ze se tesime na dalsi hru of FROM:))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: jak to myslíš? koho kritizuju?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam