• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Mam Dark Souls komplet vsechny dily se vsema DLC i Lords of the Fallen, ktery jsem hral misto DS3, protoze jsem cekal na lepsi grafarnu. Bavilo me to celkem do cca tretiho bosse, pak prisla GTX 970 a uz jsem to nezapnul. Oproti DS je to docela oddychovka, bohuzel pomerne zabugovana a prostredi je porad takovy stejny, nepratele tupi, o pribehu nemluve. DS3 je uplne jina liga, i kdyz ja osobne bych ti poradil pockat si na remaster jednicky a hral je poporade, protoze uvod jednicky je strasna racha, kterou ale si ale po dohrani trojky podle me uz tolik neuzijes. Ja jsem strasne rad, ze jsem to hral poporade. U spousty jinejch serii bych rek, ze je to plus minus jedno, ale DS1 je pro me kult (nahrano 180 hodin) a troufam si rict, ze nejlepsi dil ze vsech tri co do level designu, ferovosti a gradovani pribehu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TERZ: hned na DS3 pak na ashes of ariandel a ringed city a nakonec na DS2sotfs a ty datadiskovy krale
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak není čas. Chtěl jsem zkusit Bloodborne, ale nebudu to kupovat, když na to není čas.
    Surge jsem hrál demo a vcelku bavilo :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    TERZ: Uprimnou soustrast :DD
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: To je ta druhá trofej. Zatím mám za sebou BB a DS2. Dneska teda načnu DS3 a v létě remaster jedničky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: a dvojku DS mas kde ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: Lord of the Fallen si dej az po Dark Souls III. Ta hra je pomala. Priznam se, ze jsem to nedohral a moc me to nebavilo...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TERZ:
    Přímo se vrhni,za sebe můžu říct že u Lords of the Fallen sem nedohrál ani tutorial :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ještě před vánocema jsem souls hrám nemohl přijít na jméno a teď jsem úplně ztracenej :-D

Má smysl zabývat se věcma jako jsou Lord of the Fallen etc., nebo se vrhnout přímo na DS3?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Souls-Like Games to Expect in 2018
    http://www.youtube.com/watch?v=gmh57Z_xFSc
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: diky tomuhle "triku" s dverma jsem taky otevrel oboje zkratky v ty kapli jak jsou deacons.. ;)) hojne vyuzivam.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ja zas vcera v DS3 zjistil, ze kdyz oteviram dvere, tak jsem nesmrtelnej, dokud se animace dveri neprehraje do konce, to mi prislo hodne zvlastni... pak mi prijde, ze spousta nepratel neumi poradne hledat cestu, padaj a skacou do neznama mnohem castejc nez v DS1/DS2...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: ech what sem to random zapnul a tam lobos ze dycky kdyz dava parry tak soucasne blokuje, takze kdyz da parry pozde nedostane dmg, to jsem vubec netusil ze jde:D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    must see video od Lobose.. vcera streamoval s brachou a bylo to cely o git gud.. Mel nahackovany DS1 a ukazoval jak s red tearston ringem zabit gajgorly na par ran a jak uskakovat pred manusem atp atp. takovy lekce jak hrat lip. Nebo pro speed runy se to hodi.. dozvedel jsem se par zajimavejch veci - jako treba ze animace smrti se prej prehraje jenom pokud se postava dotyka zeme atp. proste zajimavy video.

https://www.twitch.tv/videos/222226612
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: jj
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    vy to hrajete na plejku coz ? :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: právě proto jsem tam šel, je tam largů jak smrtí u dancera...
    dnes po osmé by to šlo... pátek ani sobotu nemohu a navíc vyjde MH:W :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ty jo, dneska ? :) jsou tam v Lake nejake Large Titanite ? Jestli ma smysl tam chodit.

Irithil budou jatka. S magem tahle cast byla tezce nehratelna :)

Ja dneska bych mozna mohl az tak v 8... ale spis bych to videl az na patek vecer ci sobotu odpoledne.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Dneska dáme Jopsiku? Bylo to výživné! Jak sám říkáš, důležitej je kvalitní roll! .)
    Já si zatím odskočil do Lake kde jsem vypnul tu obrovskou trojkuš a posebral pár large titanite shardů... Začalo mě to zase hrozně bavit .) V Irithilu jsem se chvíli kočkoval s rytířema ale ty jejich výpady resp. útoky z otočky nedávám, takže čekám jak zase Jops a Hrana pojedou na riviéru .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam