• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ty jo, dneska ? :) jsou tam v Lake nejake Large Titanite ? Jestli ma smysl tam chodit.

Irithil budou jatka. S magem tahle cast byla tezce nehratelna :)

Ja dneska bych mozna mohl az tak v 8... ale spis bych to videl az na patek vecer ci sobotu odpoledne.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Dneska dáme Jopsiku? Bylo to výživné! Jak sám říkáš, důležitej je kvalitní roll! .)
    Já si zatím odskočil do Lake kde jsem vypnul tu obrovskou trojkuš a posebral pár large titanite shardů... Začalo mě to zase hrozně bavit .) V Irithilu jsem se chvíli kočkoval s rytířema ale ty jejich výpady resp. útoky z otočky nedávám, takže čekám jak zase Jops a Hrana pojedou na riviéru .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: priznam se, ze ja taky ne :)

ale ono ve dvou lidech to je jednodussi, boss je zameren na jednoho a druhej zezadu potichu uzdibuje kousek po kousku zdravi :)

a Pontiff bude taky srandy kopec :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    treba Aldricha si s sl1 postavou taky nedovedu predstavit, a to sou tam vetsi hovada.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak v nedeli jsme meli s Kofilou vylet na rivieru. Dopadlo to docela dobre. Takova ta nase klasika. DS3, 1 level a modleni se k nejvyssimu bohu serie DS, aby ten boss padl :))))

Prvni cesta vedla k Dancerovi. Tam skoncila :))) Ale uz jsme se byli obcas schopni dostat do jeji druhe faze. A tam si moc nejsem jistej, jestli se nam povedlo ji trefit :) Kdyz jsme tam takhle doslova promrdali 20 emberu, tak jsme si rekli, ze nejlepsi napad je jit na Wolnira. Na 4 pokusy jsme ho dohromady dali. Ani to moc nebolelo.

Pak nas cekal jeste boss Deacons of the Deep. Co si pamatuju, tak s normalni postavou zalezitost na minutu. Ted to byl TUHEJ BOJ. Ja tam chcipnul asi 6x nez se nam to povedlo dat. S Kofilou sel na prvni pokus, protoze jsme uz vedeli co delat :)

Pak byl fight pred Irithylem na moste s divno psem :) Ja ho upizlal sam a pak jsem pomahal Kofilovi, kterej tam porad chcipal :) Pri pomoci jsem samozrejme chcipnul, ale Kofilak ho pak uz umlatil.

Je to kua narocny :) Ted nas ceka Irithyl. Tam si moc nedokazu predstavit, co budem delat, ale doufam, ze to Kofila zase zapne stream :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: No milanku, to je na ranu;) Ale nasetril jsem 50 emberu tak to muzeme zkusit;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ze voe nereknes, bych sel s tebou... :-D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: hm hm.. ja takovej sebemrskac nejsem. Zkusim dvakrat. A pak summon.. na poprvy jsem ji dal az v tom ng 3.. :) ac na tyhle runy rad koukam, sam to nedelam :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: sám ji dát nemám problém, ale s postavou na level 1 je to trochu, jak bych to řekl kulantně, jiné :) ale na streamu mi někdo radil lighting a to je blbě, stačí dark, takže zkusím trochu polevelit zbrň s dark a jdu na to .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: ja jsem ji poprvy dal sam az na NG 3...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: jsi máslo! tady to máš jak na tácu, stačí zbraň s dark!
    DARK SOULS™ III Dancer of the Boreal Valley SL1 (Melee)
    https://www.youtube.com/watch?v=5kc-R_hNBQE
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jsem včera zkoušel s SL1 charem Dancera...
    Myslím si že jsem fakt máslo protože jsem se nedostal ani do její druhé fáze...
    Dal jste jí někdo? Jako baví mě to, ale asi to přestanu streamovat, začínám se krapet stydět :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: if only I could be so grossly incandescent...:))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jak v Cimrmanovi cikán s kudlou v zádech ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Mám rád když mě trefí šíp do hlavy a běhám ještě minutu s šípem v hlavě .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nejvíc miluju, když uprostřed stresujícího fightu v bažinách, kde nemůžu pořádně běhat, seberu loot, kterej mi pak visí před xichtem tak, že nic nevidim a navíc musim ještě POTVRDIT tlačítkem, že jsem ho našel... jakoby nestačilo, kdyby třeba po 3 vteřinách zmizel sám od sebe... no nic, po dlouhý době jsem to zas lehce rozjel a visim teď před Abyss Watchers... asi si začnu dělat čárky ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: jo i ne.. prislo mi utahany jak nechavas projet vsechny dialogy a videa a asi hodinu trval vyber postavy vcetne zvuku a tak.. to me tezce nebavilo.. a zacal jsem u toho sjizdet net.. chvili po tech PVP jsem to vypnul. Ale jinak fajn..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: jo to jsem já .)
    včera jsem to spontánně zapnul (bez kamery a majku) a hrál od začátku s postavou co nelevelovala asi svě a půl hodiny... dobré to je, bavilo mě to, asi to zase zapnu... bavilo? .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: chtel jsem jit dohrat zaklinace.. ale asi budu koukat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam