• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    tyjo, monty python se mi s nim zatim nespojili:)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ukradeno z NEXTGENU ;)
    Stáhněte si zdarma ultimátní encyklopedii počítačových RPG - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/encyklopedie-rpg-hry-0r7-/Novinky.aspx?c=A180208_103855_bw-novinky_srp
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Koukam na livestream lobose.. ds3.. a najednou “invaded by Olga Hepnarova”?!! Wtf.. good nickname.. asi nikdo odsud co ? ;-)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    TERZ: Hm, já od vánoc hraju Prey a furt nemám hotovo. Pak se chystám na Nioh a ten mi vydrží tak do léta :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    OTAKAR: jj, nějak jsem se v tom zasekl a nemůžu se od těch her odtrhnout. Dokonce jsem své drahé koupil The Sims na druhou konzoli abych měl klid :-D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    TERZ: TERZ: Tos stihl oboje za měsíc? závidím :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    NARKOTIX: Chybelo mi do plny legal sbirky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: dark souls 1 je prostě jedinečný. Já tam mám nahráno strašně moc. Myslím, že k tisícovce hodin jsem se přiblížil. A strašně se těším na remaster. Už ať je tady. A doufám, že udělají remaster demon souls :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Díky všem za tipy.
    Placka DS3 už je doma. Vzhledem k tomu, že Lords of the Fallen mám z pluska zadarmo tak je potom asi stejně zkusím ale pochopil jsme že souls >>>>> lotf :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: jo aha, dvojku jsi dohral, jsem prehlid, sorry:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Mam Dark Souls komplet vsechny dily se vsema DLC i Lords of the Fallen, ktery jsem hral misto DS3, protoze jsem cekal na lepsi grafarnu. Bavilo me to celkem do cca tretiho bosse, pak prisla GTX 970 a uz jsem to nezapnul. Oproti DS je to docela oddychovka, bohuzel pomerne zabugovana a prostredi je porad takovy stejny, nepratele tupi, o pribehu nemluve. DS3 je uplne jina liga, i kdyz ja osobne bych ti poradil pockat si na remaster jednicky a hral je poporade, protoze uvod jednicky je strasna racha, kterou ale si ale po dohrani trojky podle me uz tolik neuzijes. Ja jsem strasne rad, ze jsem to hral poporade. U spousty jinejch serii bych rek, ze je to plus minus jedno, ale DS1 je pro me kult (nahrano 180 hodin) a troufam si rict, ze nejlepsi dil ze vsech tri co do level designu, ferovosti a gradovani pribehu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TERZ: hned na DS3 pak na ashes of ariandel a ringed city a nakonec na DS2sotfs a ty datadiskovy krale
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak není čas. Chtěl jsem zkusit Bloodborne, ale nebudu to kupovat, když na to není čas.
    Surge jsem hrál demo a vcelku bavilo :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    TERZ: Uprimnou soustrast :DD
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: To je ta druhá trofej. Zatím mám za sebou BB a DS2. Dneska teda načnu DS3 a v létě remaster jedničky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: a dvojku DS mas kde ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: Lord of the Fallen si dej az po Dark Souls III. Ta hra je pomala. Priznam se, ze jsem to nedohral a moc me to nebavilo...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TERZ:
    Přímo se vrhni,za sebe můžu říct že u Lords of the Fallen sem nedohrál ani tutorial :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam