úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
VON_GILOTINE
---
---
12:56:35 8.3.2018
3 odpovědi
+4
poslušně hlásím, včera jsem navždy propadl, po první hodině marné snahy se to nějak rozjelo a Bloodborne mě navždy pohltil. nechal jsem si na dálku trochu radit zkušeným raiderem, ale i tak.
takže se ofiko připisuji na listinu noobu a budu vás informovat o svém pruchodu tenkrat poprve. aspon se posmejete.
PHOW_SAATCH
---
---
12:51:33 8.3.2018
JOPS
: hlavně, že jsem volal manželku, ať se jde podívat na můj heroickej výkon... a udělal jsem si akorát tak z ostudy kabát ;)
JOPS
---
---
12:48:29 8.3.2018
1 odpověď
PHOW_SAATCH
: huh :)
PHOW_SAATCH
---
---
12:47:44 8.3.2018
1 odpověď
JOPS
: ty myslíš toho, jak mu musíš skočit na hlavu z hradeb v Archdragon Peak.. tak na toho jsem skočil a netrefil se, epic fail jak hovado.. nakonec se mi nechtělo prosekávat celou cestu znova, tak jsem ho potupně uhnípal lukem ;)
JOPS
---
---
12:44:11 8.3.2018
1 odpověď
PHOW_SAATCH
: asi mluvíme o jiném drakovi :) je to takovej bossfight nebossfight :))
PHOW_SAATCH
---
---
12:42:37 8.3.2018
1 odpověď
JOPS
: měl... zkoušel jsem ho párkrát sám, párkát v partě a nakonec jsme ho sundali ve dvou a i tak to bylo asi na 12 minut... ona indície je už to, že když ho shodíš z mostu, tak nedostaneš žádný souly (takže tam někde prostě musí bejt ;)
JOPS
---
---
12:29:14 8.3.2018
1 odpověď
PHOW_SAATCH
: mel jsi bosse toho obrovskeho draka ? to je lokace, kterou spousta lidi mine :)
PHOW_SAATCH
---
---
11:02:29 8.3.2018
1 odpověď
+1
TOMMY_
: Tak jsem dojel trojku i s DLC... proběh zpětně vybraný lokace, abych zjistil, že už nemám asi co objevit.. a cítím se teď nějaký.. prázdný..... :O
PHOW_SAATCH
---
---
17:47:04 7.3.2018
TOMMY_
: jsem úplně zapomněl vyzkoušet LotF na nový kartě, asi to o víkendu na 10 minut zapnu ;) btw: já vyhodil podobnou částku za Dragon´s Dogma a mam strach to pustit, už takhle je toho času nějak málo :O
JOPS
---
---
17:26:35 7.3.2018
TOMMY_
: jo, prvni boss dobry, to hezky navnadilo, pak to jeste chvili v tom hradu taky slo, ale pak me to nejak strasne zacalo srat :)
TOMMY_
---
---
15:34:00 7.3.2018
1 odpověď
+1
_KOFILA_
: ale za toho prvniho bosse to stalo ;)
_KOFILA_
---
---
15:30:52 7.3.2018
+1
TOMMY_
: malá nápověda měla být i v tom, že LotF není uveden v názvu tohoto klubiki přeci .)
_KOFILA_
---
---
15:30:14 7.3.2018
1 odpověď
+1
TOMMY_
: my jsme ti to říkali... ale ty ne, ne a musím si utratit stodvacetikorunu... tak tady to máš .)
TOMMY_
---
---
15:20:28 7.3.2018
3 odpovědi
tak zatim nevim.. prvni dojmy z lords of the fallen.. Prvni boss super.. to me bavilo.. ovladani je uplne debilni. uplne obracene nez v DS takze porad piju leceni misto rolovani. Grafika desne kycovita a tim padem zmatena ( nevim jestli to je "design" a nebo neco interaktivniho ).. nektery mobove jsou temer nehratelny ( treba pavouk ) s kazdym utokem odhodi postavu a ta nez se vzpamatuje tak uz kouse znova a neda se to prerusit moc .. a pak ta debilni rukavice ( magie wtf ?) chci jenom mec a stit.. nevim.. asi jsem vyhodil 120 korun :D
TOMMY_
---
---
9:29:40 6.3.2018
1 odpověď
+1
PHOW_SAATCH
: toho jsem nedal...
PHOW_SAATCH
---
---
0:03:10 6.3.2018
1 odpověď
+2
Tak MIDIR šel k zemi... přesně o půlnoci... a já dostal málem infarkt ;)
NJORL
---
---
11:23:41 4.3.2018
BIMBAS
: Me na LOTF prislo blbe to ze obtiznost bossu je dana tim ze neustale spawnujou moby. To je velice levne. Po tretim bossovi to slo z disku a jako jedinou souls like hru v try before buy jsem to nekoupil! Nastesti Scourge ( to je stejne studio ne?) uz tuto chybu neudelal a je to SUPER hra.
_KOFILA_
---
---
10:52:50 4.3.2018
Bylo to blbé a první to vyjít nemohlo protože to v sobě nemělo ani píď originality. Kdyby chyby... The Surge už bylo o poznání lepší bez ohledu na to, že se nejedná o fantasy...
BIMBAS
---
---
10:34:18 4.3.2018
1 odpověď
Lords of the Fallen nybylo úplně blbé, ale mělo to smůlu že vyšlo ve stínu jiných titulů. Kdyby tohle bylo první věřím že je to kult. Nicméně je to pomalejší a stylem hry trošku jinde než DS. Měl jsem asi před 2ma lety pujcenej xBone tak jsem to temer dohral, ale odlozil jsem to protoze me to tak v 90% hry prestalo bavit. Na RPG hrach nesnasim kdyz na 1 úrovni vypadáš jako nějaký legendární hrdina. Máš základní brnění co vypadá jak pižamo do Valhally a leckterá hra by tohle brala za endgame visual brnení. Kdyby to reskinovali do Warhammera, mělo by to i fanouškovskou zakladnu. Stejně to vypada že mlatiš nějaké Chaosáky
JOPS
---
---
23:34:35 2.3.2018
_KOFILA_
: hele, ohledne toho SL1, tak teoreticky bychom mohli zkusit nedeli odpoledne, kolem 15-16 hodiny, jestli budes moc :)
a ohledne PS3/WiiU
zase na druhou stranu v te dobe streamovani nebylo, takze to je muze trochu omluvit :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam