• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    HAVANA: Jo a ten náhrdelník jsem taky rozbil a poslal dítě do kaple. Ale zatím tam vidím jen bábu. No a ten šutr je super. Dal jsem ho hned do sekery. Jo a padl mě z huntera Heir. No ale asi to ještě neumím dát do zbraně. A tedy nevím k čemu slouží.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: ale asi dolů. Je to nejblíž k lampě na začátku čtvrti. Ještě jsem prolezl kolem těch obrů a dolů po schodech k nějakým dveřím co chtějí heslo. Našel jsem i nějaký lísteček o heslu, ale asi se k tomu dostanu dál. No dnes se na to znovu vrhnu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: JOPS: HAVANA:
    Tak včera jsem to pěkně prolezl. Otevřel jsem si 2x bránu a narazil na Eileen. Bohužel mi při prvním pokusu chcípla a tak jsem musel nahrát zazálohovaný save. Naštěstí to bylo asi hodinu čištění ke zkratkám a už jsem tu cestu znal, tak to nebyl takový boj a pak se mi podařilo zabít ho, aniž by umřela a tak čekám co s ní bude dál.

Akorát teď nevím kudy se mám vydat. Mám otevřenou bránu. Posbírané věci a buď se můžu vydat směrem do Old Y. nebo prozkoumat jednu cestu lesem co jsem narazil. Je tam taková mýtina se střelcema a psama. Došel jsem dolů kde je další lampa, ale nevím jestli se vydat tam nebo dolů do toho Old Y. Nebo ještě jsem neprolezl co je nad schodama. Předpokládám nějaký boss :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Messenger stand.. aka Shut up and take my echoes!

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: to jestli vyjde, tak dám stream v kuse dokud to zase nedohraju... (dal jsem tak odhaduji ng+++++++++++++ a jediné plátno co ve své sbírce mám)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem vcera potkal paarla, a prestoze teda Saw Cleaver +6 a lvl cca 45, nope nope, jeste ne. tak prochazim Hemwickem a mrknul jsem se na prvni chalice dungeon a forbidden woods. neni kam spechat. najdu ty carodejky nebo jak se jmenuji.

zahada s Eileen vyresena, mel jsem to za dva random huntery co se bijou z nakeho duvodu a ono..no o duvod vic to rozehrat znovu.

a pak jsem se nechal jeste na chvili odnest amygdalou na zacatek DLC, haha, zase jsem rychle odešel hehe
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: Já ten medailon rozbil a vzal si z něj gem kterej mám v meči...

A tu věc v katedrále sem zabil, protože byla divná :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: co se tyce upgrade zbrani, pak pujde vetsina koupit v Dream Hunters. A budes tech nizsich upgradu nachazet mraky, toho se neboj. Ja treba se sekerou dojel az do konce, nemel jsem nejak duvod menit. Pri dalsim hrani jsem pouzival mec. Ludwig sword ? nevim presne nazev, uz jsem toho spoustu zapomnel...

a pak si klidne hru dej jeste na NG+, zustanou ti vsechny zbrane, vybaveni a muzes si to projit znova. Nepratele jsou tuzsi, ale ty uz muzes byt slusne naspeedovanej, takze to je celkem sranda projit :)))

kdyby neco, ptej se :) a ty veci jako medailonek, ci poslat toho ci tu a tam ti asi radit nebudem. Myslim, ze nic podstatneho asi nicim nezkazis :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Jako já zkoušel všechny tři zbraně a než jsem začal doopravdy hrát tu jednu postavu tak mi to trvalo. Jinak je to on. Ten u brány. Ale dávám ho teď už v pohodě.

Včera jsem dal father Gascoine nebo jak se jmenuje. Jako boj to byl moc pěkný. Nejdřív jsem strašně nadával na ty náhrobky jak se pletou, ale pak jsem si uvědomil, že se dá za nima dobře schovat. Tedy dokud má jen tu krátou sekeru, ale i tak. No a pak jsem používal tu skříňku na doléčení a ten attack když je omráčený.

Jaký je rozdíl mezi tím, že pošlu bábu do kliniky nebo do kaple? A dceři mám dát ten medailonek nebo ji lhát že ji nemám. No zkusím to nějak. Jen nechci přijít třeba o něco. Vícekrát to asi hrát nebudu. Budu rád, když to dohraju alespoň jednou.

Jinak sekerku mám už +3 a dva blood stony +2,1% v ní. Ale na další upgrade potřebuji už twin stony. Mám ještě 10x ten normální, ale to si nechám, až padne nějaká lepší zbraň než sekera.

Jinak s příšerama už problém nemám. Zkoušel jsem i v nové lokaci nějaké ty dva obry. Jeden se sekerou a druhý s něčím jako řemdih. A oba v pohodě.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tlustoprd s velkou zbrani ??? To je ten u te zkratky u brany co vede k zebriku na zacatku ?

Ten me tolik netrapil, ja byl zoufalej z typku s cihlama :)))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Blood starved beast dole..je to čirá krása
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Je super jak člověk vidí ten progress..nepřátelé co ho trápili po čase farmi bez problémů..na druhou stranu, ale při trosce nepozornosti ti dokáže i takovej pěkně zavarit
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: jen do toho. predevcirem jsem byl tam co ty. tlustoprda s velkou zbrani si za chvili podas hopsa hops okolo jedna radost
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem se taky pustil do Bloodborne. Jedu hunter axe a zatím mě baví to prolézat a zkoumat.
    Jedu zatím v offline modu. Nejvíckrát mě zatím zabil ten tlustoprd s obrovskou zbraní na začátku. No a pak ti dva vlci na mostu. Celkem sranda běhat k mostu a modlit se, aby ty souly měla ta mobka na schodech u sebe a ne ve vlkovi :) Padl mi nějaký blood stone, ale zatím asi nemůžu použít.
    Dnes se na to zas vrhnu.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    _KOFILA_:
    Začátek je hard a Orphan of Kos taky jinak se to dá,jel jsem to na NG taky z toho samýho důvodu :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TALPENNY: old hunters v psn+ nemají... ten jsem si dával v ng+ (protože jsem na něj zapomněl) a musím říct že slušný, nestačil jsem se divit jak to bylo těžký .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TALPENNY: jj ten Lore je fenomenalni, strasne se mi to libi, prolejzam kazdy zakouti, konverzace jedu do mrte nez se zacykli.. urcite budu hrat vickrat, jak jsem pochopil, hodne veci se muze udat uplne jinak..jsem ultrahooked
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VON_GILOTINE:
    Neni daleko doba kdy tyhle bosse budeš z prdele farmit,takhle začínal úplně každej.Na parry se vykašli,na první dvě rundy jsem to nepoužíval vůbec,ten šašek s rotačákem dost často sám spadne když jdeš do něj,jsme na věži že ano :)
    U Amelie je základ Numbing Mist.Opruz je Frenzy ale na to si počkáš a slušnej hardcore jsou Old Hunters,hlavně začátek a tam zásadně nedoporučuju lízt hned jak to jde.Co se lore/kam jít atd. týká prokecni úplně každýho,několikrát a přemejšlej nad každym slovem,pak to začne dávat smysl,v nejhoršim je tady YT.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: To teda doufám že sem henrietu nerozbil když sem si ji povolal aby mi pomohla nafafmit blood echoes na schodech, kde se mi valelo navíc 10k z předešlý smrti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam