Tak třetí 4h session vedla k úspěšnému zabití Amelie, kterou jsem teda prořval na celej byt, pět insightů v háji a pomohl az ohen na saw cleaveru a grindeni dusi na nakup molotovu.
prvni vetsi tilty a triggered stavy, kdy si du vyzvednout naky duse od dvou tlustochu s halapartno-sekackem pred amygdala chramem nebo tak neco, proste napravo od grancathedral za dvema hunterama, a necham se suverenne zabit od prvnich dvou hulkoobříků se zvončekem na prvních schodech. uf uf.
kdyz jsem pak sel jen zkusit bloodstarved beasta tak jsem byl prekvapenej jak byl easy a na prvni sel dolu.
tam me zmatlo ze tam uz neslo vyvolat alfreda, ktereho jsem omylem jednou vyvolal pri prvnim pruchodu lokaci. zatimco henrietta byla k dispozici porad a nikdy bych bez ni amelii nedal.
jsem smutnej ze se mi neobjevila Eileen pred ktedralou, prestoze mam vsechny brany otevreny a Paarla jsem jeste nevidel.
nedavam zatim toho rytire u rotacaku na vezi. proste parry zoufale neumim. coz cely souvisi jeste trochu i s jinou veci, a to sice ze je to prvni hra co ever hraju na gamepadu a proste to boli. uz se to zlepsuje, ale fakt smutne casto si propalim nakej predmet omylným zmacknutim ctverecku. vubec koordinace levyho palce a aim-locku a uskoku.. breceli byste.
coz vede k tomu, smichu se nebrante, ze uz jsem cca lvl 40. protoze proste musim uhravat situace na STR a VIT, nebot to nedokazu delat jak se ma, tj uskoky, dobre mirenymi udery atd.
chtel bych podekovat id Lion_Don, ze snasi moje QQ a neustale dotazy proc neco co jak kudy nebo zda vubec, ale je to uzasny. vcera jsem si teda rozsvitil Hemwick a Forbidden woods, snad ziskam vic twin shardu na upgrade zbrane..
jo a nejvetsi zahada teda pro me zatim, proc byl cestou k zadani passwordu tam stal Alfred (po zabiti Amelie) a proc je zjevne mrtvej Henryk (kdo to je?) kdyz si muzu koupit jeho brneni ve fontance za insighty..
no ale je to uzasny, tesi me prznit obycenjny miniony, jako satisfakci za prudu a zoufalost z toho jak me obcas prznej ti vetsi. nedelam si iluze, ze to pujde lip, naopak cekam mnohem hersi zaseky na bossech a monhem vic frustrace, ale holt asi jinak se to parry a techniku nenaucim. ale i tak jsem cekal ze to bude brutalne horsi s tim, ze proste po tricitce gamepad tenkrat poprve