• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: do datace sem skocil tesne pred odhranim zakladni hry, taky nekde okolo 92. levelu s tim, ze v zakladnich lokacich sem si chvilema pripadal nesmrtelnej, a uz sem misto peblovani mobu k sobe nabeh mezi tri a proste je umlatil...no, ta lokace v dataci me hodne rychle vratila na zem

(ty prerostly klistoidni cubky co tam behaj v ty zkrvaveny rece..fuj..a kdyz se je naucim sundat/obehnout, tak prijdou dva gianti ktery maj block, takze je potreba je obihat a jeden jeste strili kanonem co bere pulku zdravi)

pycha predchazi pad :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    na to že jsem lvl 98 dostávám v DLC slušně po držce.
    což je dobře a motivující.
    hodně to cenim, je vidět, že datadisk neukecám přelevelovanou postavou, ale že je to dělané tak, abych opravdu ovládal ty mechaniky, parry, čtení terénu, mobů, minibossů, všechny jejich útoky a patterny.
    cenim. mega cenim.

jedna z největších záhad a zároveň zábav je pro mě ten hejt na vozíčkáře. všichni jsou svině. teď ten v datadisku co má u sebe por jistotu ten časovanej granát. no LOL.
    cenim
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VON_GILOTINE:
    Nakoupíš si krámy a stabilně to budeš držet na 99 Insight,cos tim jako asi jinýho :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vtipna byla taky neviditelna ruka Amigdaly ci koho. ja tomu ve hre uhnul a az zpetne na nakym gameplayi sem videl,co se stane,kdyz clovek neuhne :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    juu to bylo pekny,jak mi dedula v hunters dream rekl, at du do ty Tomb of Odeon nebo jak,ale lampa tam najednou nefungovala. tak sem tam musel odjinud a dyz sem dorazil,tak bitka! hunter vs hunter! toz fajne jak cip!
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: neni, pokud budes chtit jit do DLC na NG+ budes muset zas zabit Amelii.. lepsi tam jit ted
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo kalichy dneska ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Na tyhle rychlý svine se mi osvědčilo házet po nich poison dýky a pak jen uhejbat...protože molotovem je trefit nejde
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Zkoumal sem ty chalice dungy a internet říká, že jejich progress a obtížnost není navázaná na ng+...akorát nevím jak datadisk
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    na Ghermana se mi teda zatim osvedcilo ho proste rezat nablizko dokud mam staminu, a pak kdyz RNGeesus dal tak se mi obcas povedlo parry, ktery jsem si samozrejme v polovine pripadu rozstrelil hned dalsim bulletem, namisto abych dal R1+L1 vykuchavac
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak ja jsem vcera zabil Mikolashe, pak jsem minul cestu k Mergos Loft: Middle, takze jsem se snazil nejak vyresit frenzy nightmare mozek z te spodni cesty, coz teda vyzadovalo vratit se do Forbidden Forest a najist frenzy runu a vzit si na sebe max frenzy obleceni.
    no byla to chyba ze.
    stacilo najit cestu do middle loftu a odtamtud se mozek da vyresit bez ultra frenzy resistu, nejak nechapu jak se mi povedlo i presto sebrat bloodrock. haha.
    hodne me bavilo prase cestou k Mergo wet Nurse, ktery je potreba zezadu vykastrovat. krasnej mesic.
    mergo sla dolu hned.
    klasicky jsem to pofailova story-wise, takze jsem si kuchnul tu bilou nevestu s cervenym brichem, u spadnuteho mozku me zachranilo jen to ze se respawnuje.. na potreti uz make contact vyslo.
    velkou radost mi udelala kurvicka v katedrale. chuderka, no saozrejme jmse to zase vsechno kuchnul.
    zasel jsem za Gehrmanem, kterej bastard tam zjevne u stromu fellil od doby co jsem zabil amelii a ja tak s nim vubec nemohl popovidat. no najednou uz nebyl unavenej na vozejcku, pac jsem samozrejme jeho podezrelou nabidku odmitl a ja se s nim musel tedy vyporadat jinak, coz celkem trvalo dle klasickeho vzorce napoprve 4/5 a pak 10 pokusu mu sotva neco uberu. ale nakonec jsem ho poslal odpocivat, ale pac jsem pred sedmym pokusem papnul ty pupecni snurky, tak najednou se zjevilo neco moc osklivyho a to mi reklo ze mam jit zpatky do dreamu nohama napred. tak od te doby jsem si rikal ze asi zapracuju na tech chalice dungeonech. tak ted delam druhej. nejak nemam moc jasno v jejich posloupnostech a tak.. ale prej je v nich kousek pribehu, tak je chci projit nez dam ng+. vzhledem k tomu ze me lvl stoji uz tak 50kBE, tak jsem zatim docela v klidu.
    Ludwig +10 slape sympaticky a uz jsem do nej nasel i naky 18procent runy.
    jen furt nevim co budu delat s tema 60 madman knowledge v inventari hehe.

nahrobek DLC je nezavislej na NG+ ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Mám to uložený, tak se můžu mrknout i klidně za ty vrata co tam je.
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: No prošmejdim, zjistím co tam je. Jsem teď dole u nějakých vrat za vlkama. A nebo je ulička doleva. Předpokládám, že za vratama bude boss. Tak možná nejdřív půjdu doleva prozkoumávat dál :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: ja ti nevim co si predstavit pod pojmem ”probehnu”.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak včera jsem toho tedy moc nestihl. Přípravy na hory :(
    Tak dneska snad proběhnu Old.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: je pravda ze většinou tam mam tu radiance.ale proste jsem chtěl udelat radost vileblood queen kdyzuz jsem ji pomohl dat resurekt
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: hai! duomo arigato, sensei!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To ještě nevím :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    HAVANA: Mnoo, tady zalezi cos udelal v prubehy hry a kdo je pro tebe finalni boss ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam