• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jinak tedy s tím Ludwigem jsem se musel naučit. Učil jsem se to v Gaol jak jsou tam ty s pytlema a venku prasata. Když chcípneš, tak rychle doběhneš k místu kde si chcípnul a navíc to dává dobrý bloody. Včera jsem ještě prošel část woods a našel zkratku do Yarhamu k Josifka. Ty hadi kurvy a ten poison. No fuj...
    KALTY
    KALTY --- ---
    No slušný. Tak jsem o víkendu trošku zahrál. Killnu jsem Pearl. Pěkný boj a asi 6 pokus.
    Vzal jsem si Ludwig bladu a učím se s ní. V záloze pořád Hunter Axe +6. Ludwig už také na +6.
    Proběhl jsem workshop. Old Yarham a prokecal jsem toho huntera nahoře a řekl mu, že už teda nebudu killovat ty potvory. No nakonec jsem ho ale zabil tak doufám, že jsem neudělal chybu.
    No a jdu tedy tím vchodem do woods. No a tam tedy mazec. První past jsem se fakt kura leknul. Chtěl jsem se jen napít kafe. Nikde nikdo tak jdu s ovladačem dopředu. Napiju se a rub ho. Past do xichtu. Kafe na triku. Ještě že jsem na něj zapomněl a měl jsem ho už hodinu na stole... fakt
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ty kravo !

Bloodborne - Soundtrack Recording Session - Behind the Scenes | PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=NHIkUzmNmc0
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak datadisk dojetej..Maria i kos dělali problémy než sem se přestal snažit je parryovat a začal je mlátit obourucakem a dodgeovat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ng+ aniz bych neprosel dlc to nebylo uplne strategicky dobre zastiteny, no nic o to vetsi vyzva
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: jsou tam horsi bobe, treba tri najednou :-) kazdopadne na zacatku hry me tenhle pan taky nervoval a vyresil to taky jeho pad z veze :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ABE: Já sem s ním kámoš...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BOBESH: lol, jak skočil sám!
    ABE
    ABE --- ---
    BOBESH: Tenhle parchant me neskutecne vytacel. Dostat se k nemu a pak jebacka na petniku, grrr.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem zatim na zacatku a este upe nevim jestli se mi tomu chce venovat :)) Urcite si poridim DS remaster! to je mi bliz
    takze sem i skromne rad za toto,pac me sral
    Bloodborne™_20180322222826
    https://www.youtube.com/watch?v=DXBQ-cJAHd4
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: no dark souls je o zbrani. Kdyz budes mit v kazde ruce kudlu, tak mi prijde, ze tempo je zbesile az az. Kdyz budes nosit 30kg obouruc mec, tak ano, je to pomalejsi :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JOPS: Mě třeba od ds odrazuje, že je podle komentářů pomalejší...na to moc nejsem, baví mě ten agresivní styl bloodborne
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: no vidis a ja mam zase info od par hracu ze BB je nejlepsi :-) coz ma za nasledek jediny. Zahrat si to a udelat si vlastni nazor :-) ted dojedu nekolikrat BB, pak GOW4 a potom poridim DS. Herni plan je jasnej :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: ja osobne povazuju BB za nejhorsi ze serie DaS1, DS2, DS3 :) ale to neznamena, ze jsem si tu hru neuzival. Hra super, ale co me na BB strasne stvalo, tak strasne malo zbrani. Ale fakt malo...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: koukal jsem na to. Nastesti s DS nemam zatim zkusenost. Az po BB :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: no uz jsem to nasel... jsem v prdeli, kdyz vidim ty figurky na dark souls, ty plakaty na dark souls... Kua, vyplata v haji :))))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: ali. Je tam toho hafo. Jeste jsem objednal kdyt na mobil a polep na psko. Nejak me to pohltilo celkove :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: kde ? asi to nutne potrebuju :))))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak Ludwig (krasnej fight), living failures (trosku me sraly ty komety, ale bylo jasny, ze to pujde lehce tenhle fight, a lady maria dole.. ty vole Lady Maria.. asi az na podvacaty.. a i tak jsem mel asi stesti. ale super fight, super challenge, mega dobrej fight. teda ten blood laser obcas fakt nepotesil no.. haha

research hall genialni lokalita. mega libilo. //i kdyz jsem tam pak chytil tilt jak hovado a umiral furt dokola jen na posrany pacienty a jejich flurry attack

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Az jsem z toho neodolal :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    To je takova skurvenina !!!! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam