• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: ja osobne povazuju BB za nejhorsi ze serie DaS1, DS2, DS3 :) ale to neznamena, ze jsem si tu hru neuzival. Hra super, ale co me na BB strasne stvalo, tak strasne malo zbrani. Ale fakt malo...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: koukal jsem na to. Nastesti s DS nemam zatim zkusenost. Az po BB :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: no uz jsem to nasel... jsem v prdeli, kdyz vidim ty figurky na dark souls, ty plakaty na dark souls... Kua, vyplata v haji :))))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: ali. Je tam toho hafo. Jeste jsem objednal kdyt na mobil a polep na psko. Nejak me to pohltilo celkove :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: kde ? asi to nutne potrebuju :))))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak Ludwig (krasnej fight), living failures (trosku me sraly ty komety, ale bylo jasny, ze to pujde lehce tenhle fight, a lady maria dole.. ty vole Lady Maria.. asi az na podvacaty.. a i tak jsem mel asi stesti. ale super fight, super challenge, mega dobrej fight. teda ten blood laser obcas fakt nepotesil no.. haha

research hall genialni lokalita. mega libilo. //i kdyz jsem tam pak chytil tilt jak hovado a umiral furt dokola jen na posrany pacienty a jejich flurry attack

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Az jsem z toho neodolal :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    To je takova skurvenina !!!! :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hehe, tohle bylo o prsa korejský ženy

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: aha takze nejakej jeste lepsi? Tesim se
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    CHEWBACCA: Ne bavím se o tom swordu co padá v datadisku z bosse
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: bavis se o tom ludwiq swordu kterej jde easy ziskat skoro na zacatku hry ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hahaaa, Ludwig dole..ale teda spíš úleva než radost..To je ten souls feeling jak o něm všichni mluvej?

Btw. Mám ten super meč co z něj padá, vyplatí se teď na mým cca levelu 100 začít cpát body do arcane abych ho moh používat? Nebo teď už je to blbost a mám to dojet s +10 holy blade a cpát body do skill a str?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Včera asi 8 pokusu na Ludwigovi a nejdál mu zbejvalo asi 25%. Začínám to zase nenávidět. Už se těším na večer na další spanking..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VON_GILOTINE: nemuzu splnit ten quest s queen. Ale na wiki pisou ze by mel jit revivnout pres zvonek
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    neni.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    VON_GILOTINE: Dej si The Surge, je to skvělý.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: borci s obrim kanonem jsem zatim potkal jen v chalice dungeonech. hdone cenim design jejich.

asi si objednam tu BLoodBorne artwork knizku. ten svet je uplne fenomenalni. jen nevim co budu delat do doby nez vyjde Dark Souls Remaster, pac mi prijde nejlepsi zacit tim.. pac skakat rovnou na trojku mi prijde ze se o dost ochudim.. atp.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CHEWBACCA: ty bez nej nedostanes tu Radiance, co?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jde revivnou Alfred ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam