• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to asi nebaví ty chalice
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: nechces dat nekdy chalice?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TALPENNY: Haha..Ta hra to tady čte :)) po mým machrovani mě micolaus vrátil hezky na zem a na začátku druhý fáze mě asi desetkrát oneshotnul tím aoe..no nic, du prpgressit dál
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Počkej tak na třetí čtvrtou rundu a stabilně to drž na 99 procentech Insight,bossové který jsi dával s prstem jsou najednou mocně tužší a třeba mobové už někdy před Amelií opruzujou s Frenzy atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: upgdnul jsem ludka na +10 a pada to na prvni dobrou i v ng+
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Resp. ene maj vic hp ale clovek uz tolik nechcipe protoze umi. Rozhodne mi ale ani zakladni potvory nepadaj na onehit, kolikatej ses lvl ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: je to rozhodne tezsi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Je ale fakt že sem ještě pořádně nevlez do hunters dream (ve hře sem v mergos nightmare)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, na tu ng+ to má bejt těžší? Protože mi přijde že to krajim líp jak v obyčejný new game..problémy mi dělal akorát blood starved beast a shadows of yarnham, jinak všechno na první take
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: já to mám zatím v offline režimu. Ale můžeme se někdy domluvit :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: posli idecko. Dame coop
    KALTY
    KALTY --- ---
    CHEWBACCA: už jsem to mezitím našel na DeviantArt. Blbec jsem to měl zkusit :D Díky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: ja to upoval v 1920x1080 tak to stahni melo by to bejt. Na plose uz to mam :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem dal toho bosse. Nebo spíš tři co jsou na konci lesa. Na podruhé s pomocí Henryka.
    Zkusil jsem se mrknout do té slepé ulice (od katedrály vpravo-byl tam 2x hunter poprvé když jsem tama šel) no a chytla mě zas ta sviňa, ale tentokrát jsem se objevil v té Lecture building jak jste o ní někdo psal.
    Ale jdu chrápat. Už to nedávám :)

CHEWBACCA: chtělo by to větší rozlišení. Jasná tapeta :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: Nezhebla.
    LION_DON: OK. Počkám tedy
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KALTY: Pokud prezila ten fajt s Henrykem, tak ji jeste potkas.. az dokoncis Byrgenwerth a zacne "Blood Moon" faze
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo chalice depth 4 ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vcera dlcna ng+ a je to docela vyzvicka :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: budto stoji nalevo kdyz vylezes rovne z cathedral ward u zabradli. nebo zhebla u henryka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam