• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    to vypada docela zajimave
    Souls-like hra Sinner vyjde i na Switch - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/novinky/2018/04/13/sinner-sacrifice-for-redemption-i-pro-switch-47322/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: to je prostě dobrý :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    pateeeeek !

[ThePruld] When you go dark souls with your best mates
    https://www.youtube.com/watch?v=bzJDimvPW1Y

// ja vim ze je to stary, ale vzdycky mi to zvedne naladu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nejsem si jist, jsou tam myslim tri hranice za kterejma jsou videt veci. 15 30 40 50 a 60 insightu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VON_GILOTINE: a to je videt rozdil az od 60+insightu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze s tema insight jsem to vubec netusil... a to jsem tu hru dojel nekolikrat a dungeony vsechny taky, ale insight jsem fakt neresil :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: maj vic tech fakt nehezkejch očí.. yuck
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: To sem si ani nevsim že krysy sou pri vyšším insightu víc ekl...prasata asi jo, ale to sem nepricital insightu ale tomu že sou jinde
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: jako krysy a prasatka ke konci jsou brutalne vic ekloidni. proste jak od 60plus insight vidis vic veci obcas to nein uplne zdravy
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HAVANA: ale dals je! :))
    jako jo,ja se sam sobe smeju.je to absurdni.ale je to tak :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BOBESH: Každej má něco..mě třeba nebyli příjemný ty krysy hned na začátku..brrr
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HAVANA: vo tech vim ,)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: heyZeusHeresToast. tak nak se menuje. agdq run legenda
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dělají si z tebe legraci, v té hře žádní hadi nejsou!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To bude v poslední fázi shadows of yarnham nadsenej...hadi vystrelujici z tel bossu a pak obří hadi sapajici se po něm z vody..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: jsem kdykoliv k dispozici po vecerech, tak kdyz budes chtit dej vedet. Shadows dame, jen nam tenkrat nesli karty (ja na pc, bez moznosti komunikace a strategia)

Jinak potvrzuji, bobik se fakt boji hadu a krasne vola o pomoc kdyz mu tam nejaky v ceste zapomenete :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: muzem nekdy dat spolu :) ti ty hady taky vymlatim :)) mozna to mam jeste nainstalovany :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: no joo,ale von se aspon pochlapil. ja si s chewbasem v bb probehl cestu k bossum ve Forbbiden woods. stylem ze sem cekal za bukem, nez vsechny hady dobije :D pak sme vlezli k Shadows, tam me sfoukli jak svicku a od ty doby uz sem to nezap,pac kolem tech hadu nemuzu ani probehnout! :D no pruuuuser!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam