• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: X-COM: Terror from the Deep? ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Moře na Filipínách vyplavilo příšeru. Znamení zkázy, míní někteří – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...71859-more-na-filipinach-vyplavilo-priseru-znameni-zkazy-mini-nekteri.html
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: nevim co je DPS :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: vsak proto jsem psal, ze je to dps check - a pokud se schvalne neoslabujes a vis co delas, tak ve chvili kdy se k nim pri standarnim pruchodu hrou dostanes uz bys ho mel pasnout jako nic:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ja s nima mel vzdycky problem, kdyz jsem k nim sel ne moc vybaven. Jakmile se objevi dva najednou, tak je to v prdeli a to se fakt strasne blbe s nima bojuje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STRANGERD: fakt je, ze krale jsem dal na prvni pruchod snad jako jediny napoprvy (pokud nepocitam uvodni smrtelnej pad do propasti :) za to Manus a Kalameet byli peklo, ale kamos strasil, ze v druhym pruchodu jsou 4K mnohem silnejsi a pizlal je asi padesatkrat, takze nezbude nez to proverit na vlastni kuzi... (v mym pripade se to ale bude odrazet trochu od statistik, protoze jsem v NG stravil asi o polovinu delsi dobu, nez bych mel :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem nikdy nepochopil co maj lidi za problem s kralema, je to jen dps check, nekdo s tvym skillem s tim nemuze mit problem:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Egress - Alpha Gameplay Footage. PC, PS4, Xone
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=169&v=r0RsNS6-kQw
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ja se na tu jednicku tesim jak na novou hru a kdyz mi tu vyjmenovavas ty bosse, tak se zase zacinam bat Smougha a Orsteina :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: jsem teď chvíli hřešil a hrál po DS3 asi 30 hodin Witchera a řikam si pěkný pěkný, ale pořád tomu NĚCO scházelo.. a jak se blíží ten remaster, zapnul jsem na chvíli jedničku a už to jelo... Asylum Demon, Taurus Demon, Gargoyles, Sif a skončil jsem u Pinwheela, zatim všechny na první dobrou... neni nad to bejt po prvnim průchodu pořádně OP ;) ..ale jsem zvědavej na 4Kings a Manuse, to už bude asi jiná káva..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: huntsmans copse je každopádně hezčí lokace ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: urcite hunstsmans copse, to je takove celkem pohodove prochazeni
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Poradite? (DS2 SOTFS) Upizlal jsem Sinnera a Gargoyly, kam dal? Gutter vs shaded woods vs huntsmans copse?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja jdu nastesti jenom jako svedek, nikoliv jako zenich, takze to uz pak nebude muj problem :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jen steam...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jestli jsem zachytil korektne a doufam ze nesirim Kofily, teda bludy tak majitele Soulsu na platforme, kde nove soulsy kupuji by to meli mit levnejsi ni ?

JOPS: Na Bilej Pohreb ? Nebylo by lepsi snupat toluen pod mostem ? Vyjde te to v konecnem dusledku pri rozvodu levneji.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    jeste jak to tak studuju, ono se da npc docasne (nez znova umru) ozivit? http://darksouls2.wikidot.com/gravestones
    zadneho gravestone jsem si tam teda nevsiml, ale zda se ze to neni ztracene....
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    koukam na to... https://darksouls2.wiki.fextralife.com/Boss+Soul+Weapons
    on je tam jeste jeden se kterym muzu menit souly za zbrane, ale ma jiny repertoar... ach jo, vzdy si rikam, ze neni dobre mlatit do nekoho kdo na me nezautocil, ale tady jsem mezi temi bombery byl jak splaseny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam