• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: X-COM: Terror from the Deep? ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Moře na Filipínách vyplavilo příšeru. Znamení zkázy, míní někteří – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...71859-more-na-filipinach-vyplavilo-priseru-znameni-zkazy-mini-nekteri.html
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: nevim co je DPS :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: vsak proto jsem psal, ze je to dps check - a pokud se schvalne neoslabujes a vis co delas, tak ve chvili kdy se k nim pri standarnim pruchodu hrou dostanes uz bys ho mel pasnout jako nic:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ja s nima mel vzdycky problem, kdyz jsem k nim sel ne moc vybaven. Jakmile se objevi dva najednou, tak je to v prdeli a to se fakt strasne blbe s nima bojuje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STRANGERD: fakt je, ze krale jsem dal na prvni pruchod snad jako jediny napoprvy (pokud nepocitam uvodni smrtelnej pad do propasti :) za to Manus a Kalameet byli peklo, ale kamos strasil, ze v druhym pruchodu jsou 4K mnohem silnejsi a pizlal je asi padesatkrat, takze nezbude nez to proverit na vlastni kuzi... (v mym pripade se to ale bude odrazet trochu od statistik, protoze jsem v NG stravil asi o polovinu delsi dobu, nez bych mel :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem nikdy nepochopil co maj lidi za problem s kralema, je to jen dps check, nekdo s tvym skillem s tim nemuze mit problem:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Egress - Alpha Gameplay Footage. PC, PS4, Xone
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=169&v=r0RsNS6-kQw
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ja se na tu jednicku tesim jak na novou hru a kdyz mi tu vyjmenovavas ty bosse, tak se zase zacinam bat Smougha a Orsteina :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: jsem teď chvíli hřešil a hrál po DS3 asi 30 hodin Witchera a řikam si pěkný pěkný, ale pořád tomu NĚCO scházelo.. a jak se blíží ten remaster, zapnul jsem na chvíli jedničku a už to jelo... Asylum Demon, Taurus Demon, Gargoyles, Sif a skončil jsem u Pinwheela, zatim všechny na první dobrou... neni nad to bejt po prvnim průchodu pořádně OP ;) ..ale jsem zvědavej na 4Kings a Manuse, to už bude asi jiná káva..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: huntsmans copse je každopádně hezčí lokace ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: urcite hunstsmans copse, to je takove celkem pohodove prochazeni
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Poradite? (DS2 SOTFS) Upizlal jsem Sinnera a Gargoyly, kam dal? Gutter vs shaded woods vs huntsmans copse?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja jdu nastesti jenom jako svedek, nikoliv jako zenich, takze to uz pak nebude muj problem :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jen steam...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jestli jsem zachytil korektne a doufam ze nesirim Kofily, teda bludy tak majitele Soulsu na platforme, kde nove soulsy kupuji by to meli mit levnejsi ni ?

JOPS: Na Bilej Pohreb ? Nebylo by lepsi snupat toluen pod mostem ? Vyjde te to v konecnem dusledku pri rozvodu levneji.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    jeste jak to tak studuju, ono se da npc docasne (nez znova umru) ozivit? http://darksouls2.wikidot.com/gravestones
    zadneho gravestone jsem si tam teda nevsiml, ale zda se ze to neni ztracene....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam