• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TOMMY_: ds3 + ps >> fake game advertisement...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---

trololo :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ABE
    ABE --- ---
    _KOFILA_: Scénář byl skvělý a byla to legrace, celý den (včetně znemožnění ve futrech)!
    Neděli jsem zakončil na Lukáše streamu v 11 večer. Všechny velkorysé plány na nedělní práce padly a místo toho jsem udělal pěknou dvanáctku prokrastinace :P

Příště BB ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ABE: Díky! Slušně prosraná neděle, ale moc jsem si to užil! Stream na začátku postavený na tom, že postavu z Dark Souls ovládá moderátor z chatu (následně přes skype) s chováním hulváta co zabije na co dohlédne, první kroky na hřbitov a následně povoleno drobné dovybavení před vstupem do katakomb (wrestler kovář kopačka sounož nestačila na veverkův obouručák který ho spráskal jak bič koně před taxisem velké pardubické). Následně moderátor usne a mi z chatem kujeme plány jak se do katakomb dovybavit, čili power withinin, lordvessel a prosraná neděle, ale bavil jsem se! Z postavy dodělám v ng+ prasostrength build s kladivem Smougha .)
    ABE
    ABE --- ---
    Tak jsem dnes utratil nedeli na streamu @hranostajl.
    Super streamer, davam paleček :))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Což teda mimochodem znamená že ten prstýnek už nepotřebuju, protože mám svůj...a vlastně ani nevím jestli funguje, přijde mi že mi zdraví nedoplnuje :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: jsem chvili premejslel, kdes vzal ve Firelink Shrine kovare a ty jedes vlastne trojku :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fucking genius. Napadlo mě z nudy zabít kováře ve fire link shrine...no nebyl to dobrej nápad...

Je na mě nasranej, a odpustí mi jenom když soše dám 30k souls...no nic, rozehral sem to znova, po pěti hodinách sem tam kde sem byl :/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak zatím nejakejch devět hodin, dole tři bossove (ten co mu vytahnes z břicha meč, zmrzlinar a strom)...bloodborne mě asi bavil víc..nicméně ds3 mi přijde těžší, o dost, ale může to bejt tím že sem se ještě plně neprepnul z bb (hraju dost agresivně, mám nutkání do sebe furt lejt flasky a nestačí mi stamina, protože místo štítu furt skáču sem a tam)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    XLEEF: jj, na ps4.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    se pozná švorcák!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: UNDEAD!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nejlepší je, když ji člověk zkusí zabít, objeví se znova a vysměje se ti, že je přece taky prokletá, takže nemůže umřít:-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    švorcová!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    U ženy za pultem! ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    U prodavačky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam