• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ha. Season pass na ds3. Jako na zavolanou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jsem zatim ve stadiu priprav, potej se mi prsty a pletou tlacitka, takze 90% smrti vznika tim, ze do sebe leju estus, misto abych utocil a opacne... to je holt tak, kdyz hrajes na stridacku Dark Souls a Dragon's Dogma... na Dancera zatim radsi ani nemyslim :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fuj...Sem se úplně opotil při představě že u dancera skáču s myší a klávesnicí
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tri roky hraju DS klavesnici a mysi. Dneska rano jsem dal Gundyra gamepadem. Zvlastni pocit :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    fuck Midir.. fakt nejdebilnejsi boss, ten lejzr je totalni bullshit a to jeho sklouznuti po brise ma velmi pochybnej hitbox.. někdy se mě ani nedotkne a to stojim přimo pod nim, někdy mě trefi i když jsem vedle něj deset metru

jinak incest princes a lord of cinder jsou imo nejlepsi bossove.. a ten finalni z dlccka je taky supr.. tedka mi vypadlo jmeno
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Uff..tak už mi zbejva akorát nameless king.
    Ale s ng+ asi počkám jestli nebude v akci season pass ať si můžu zahrát i dlc, na ng+ se mi to hrát nechce

Každopádně za mě asi bb>ds
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Bloodborne Alpha Hacking :: Fresh Livers :: Unseen Items
    https://www.youtube.com/watch?v=MGBywQDgjog
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No, zatím všechno jedu na sólo..dokonce běhám s aktivním emberem a měl sem jen jednu invazi za celou dobu...bohužel ani nejedu questy, takže si ani nemůžu zavolat na pomoc npc :/ který by asi bodlo
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Ááá,Lorian s Lothricem,skvělej boss.Atmoška,animace,těžkej takhle to má kurva vypadat.Závidim ti páč je znám nazpamět.Neni daleko doba kdy je budeš chodit solo farmit a nejsou vůbec těžký,jedině ovšem v případě že si skalní Singlař páč tohle je typická ukázka bosse designovanýho na coop :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Baví mě, jak si s tebou ta hra nenápadně zahrava..po zabití dancera šli další dva bossove (armor a ten slizkej optional) na první / druhej pokus, zároveň s tím v archives vylitli levely, popadali gemy na full upgrade zbraně a flasek.. člověk dostal pocit že litá a že je nesmrtelnej a že to strašně kraji...a pak vleze na dvojčata a je úplně v hajzlu a po asi padesáti pokusech se horko těžko dostává do druhý fáze..well played
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Postupně. Teď mě čekaj dvojčata. První pokusy byly instakilly :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAVANA:
    Počkej na Nameless Kinga :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HAVANA: no jasne. ale na dancera muzes jit hned, staci zabit tu pani co tam sedi :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TOMMY_: Vordt je ten po schodech dole? Toho už mám sundanyho...dancera teda taky, ale dal zabrat zmrd
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HAVANA: tak hlavne na nej nechod hned po nebo pred Vordtem :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dancer of borean valley je pěkně tuhej zmrd..do ty doby byly všechny bossove relativně easy...tenhle mi dává pěkně do těla
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TOMMY_: co dal?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VESNACH: Ze je to fake reklama, jsem pochopil, dal se v tom ale nejak ztracim..
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TOMMY_: ds3 + ps >> fake game advertisement...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam