• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dekuju

BTW DS1 je rozhodne nejtezsi dil ze vsech tri ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: pred vstupem do depths si muzes otevrit zkratku zpet do firelink... za mrizema stoji krasna divka co par kousku ochrany prodava... jinak se daji farmit kdyz mas hodne humanity ze samotnych duchu...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: transient curse, najdes na zacatku lokace v kvetinaci. Nebo si udelas prokletou zbran.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim jak resite v DS1 New Lando ruins? Konkretne ghosty? Dik
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si na swiště koupil Dark Souls a Rocket League. Huaaaa :-D

fuck, nemam Vas rad, NIKOHO a ZELDU jeste nemam dohranou... fuck...
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: S vanou opatrně... :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, oni to uz v Mironetu nemaj...

kua
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: No hraju to od vydani na Switch. Zvyknout si da. Neni to tak pohodlne jako gamepad ale ovlada se to v pohode. Neni to takova pecka jako na PS4 ale je to Dark Souls na cesty na zachod do postele do vany fronty na listky ... dopln si sam
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jak se ten dark souls ovládá joyconama? dokážeš to porovnat? já zkoušel to network demo a bylo to utrpení... každopádně jestli napíšeš že se dá zvyknout (jak to hraješ abych věděl, myslím dlouho), tak do toho asi časem půjdu taky, i když v tom remasteru mám na ps4 už zase stovky hodin a postavy bowonly, spellsonly, sl1run, samowarr, prostě klasika, dark souls, skákačka mario pro dospělé .)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: dobre jsi udelal. nebudes litovat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    prave jste me nasrali a objednal jsem si Dark Souls na Switch...

fak ju vsichni

kurva, :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Pritom kdyz nad tim racionalne uvazuju tak to byla barevne vyblita hra kde jsem farmil kyticky a mechurinu na zrani, zabijel draka lukem 150 ranama na rampach kam nedoblil , farmil souly Stormrulerem u Manta Kinga ... Vycheesoval Old Dragona, ohniveho psa pred nim, ktery se umel zaseknou do tech zeber uprostred mistnosti , Pavouka v tuenlu ... Clunky Mechaniky, posetily level design...

Spise bych se mel stydet, ale je to neco co jsem dohral na televizi v cernobile ( sede ) , jelikoz neumela B/G pouze D/K format , laska nebeska.

NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Tak Deamon Souls na Switch je pro me vlhkej sen :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Switch + Online gracious service mam , protoze cloud saving, jako aktivni JRPG fanosuk, s 200hod + savama me predstava nahodne smrti Switche a ztrata 800 hod + digitalni zabavy dostava do stavu pravdepodobneho podlehnuti na aneurysm.

Globalne mi na cene her nezalezi, kupuju jich stejne tak malo , ze jdu na jistotu, takze kein stress ale diky za veskery sunar a sumar. Jsem stastny tvor.

Ted uz by to chtelo jen Demon Souls a budu stestim uplne bez sebe.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: V Mironetu to maji za 800,- To je imho super cena.

Switch Dark Souls: Remastered / RPG / Angličtina / od 16 let / Hr | Mironet.cz
    https://www.mironet.cz/...ouls-remastered-rpg-anglictina-od-16-let-hra-pro-nintendo-switch+dp360453/

Je to super. Jdi do toho. Je to proste Dark Souls na cesty se vsim vsudy :)

NICMENE, ma to jednu nevyhodu. Abys mohl hrat online, musis Nintendu zaplatit 500,- na rok za online sluzby.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Nasranej v metru jsem ted bezne!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Perfektni sunar, mas u me male bezvyznamne minus a jak to uvidim v jakekoliv akci, pocitam mozna vanocni 10% , jdu do toho. uz dlouho jsem nekousal do objektu a lidi v aktivnim radiusu , kor kdyz denne stravim skoro 100 min v Metru
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Dosud pro me byl Switch relax. Ted se zase krasne nasiram u DS1. Na Switchi se to krasne ovlada
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Povidej Prehanej, koukam na to ockem , sic to neni moje ocko ale na tom nezalezi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam