• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    BELIEVER: díky
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BELIEVER: vic nez drobet ot, ale hlavni zbran samuraje byl luk a eventualne nejaka bitevni zbran typu kopi (to samy btw pro evropsky stredoveky rytire), mece byly zalozni/pro osobni obranu
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KALTY: Nejlepší zdroj vybavení v Niohu pro mě byly souboje s mrtvými hráči. Dají se vždycky nějak uklepat a padají z nich občas solidní kusy. Už při pohledu na jejich mrtvolu (nebo pomníček nebo co to je) je vidět, jestli mají na sobě nějaké fialové kousky. Když uvidíš mrtvolu na vysokém levelu celou fialovou, hned se do ní pusť. :)

Na některé nepříjemné bosse je skvělý Sloth talisman, který je docela výrazně zpomalí, takže doporučuji ho naskillovat co nejdřív.

Výběr zbraní je tam pestrý, ale prošel jsem to celé s katanou jako správný samuraj.

Každopádně byl Nioh super, vřele doporučuji.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KALTY: Najdi si Buffy the Demon Slay Kurisagama build. A mrkni na videa toho youtubera - profit.
    CICA
    CICA --- ---
    KALTY: Mě se osvědčila kombinace Spearfall a Sloth (omnyo magic) - obojí se odemkne trochu později (potřeba mít tuším aspoň 10 nebo 15 v magic). Je na to wikina, ale jak řiká kofila - záleží co ti vyhovuje, protože ty zbraně mají odlišné kombinace move setů a různé stance tomu ještě přidávají. Je tam snadná možnost respec, takže můžeš hledat, co ti vyhovuje.Já to prošel s high spear s příležitostným swordem s použítím jak omnyo tak ninjutsu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: to je sláma co? to je hrozný o čem dnes ti "novináři" píšou...
    KALTY: kašli na buildy, postav si co ti bude sedět resp. která zbraň ti přijde nejpohodlnější na fingerdancing... stejně to projedeš všechno... zbraně padají jak v diablu .) jen měj na paměti že to je frenetičtější než bloodborne, bolí to ten průchod, bolí to... znova už bych to nehrál... ale třeba jednou ještě někdy... .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: případně nějakého youtubera, co se fakt vyzná.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Zdar. Koupil jsem teď ve slevě NIOH a budu hrát po dokončení příběhu RDR2.
    Do té doby bych si ale rád nastudoval nějaké info.
    Z DS her jsem hrál nejvíc asi Bloodborne. Úplný nováček nejsem.
    Mám komplete edici na PS4 a koukal jsem, že tam jsou k tomu nějaké zbraně a sety.

Neporadil by mi někdo nějaké stránky s guidy a buildy? Ale spíš něco pro newcomers. Hledám různě na netu, ale je to dost nepřehledné pro nováčka. Nebo nějaké rady do začátku. Které zbraně jsou fajn do začátku, nebo spíš čemu se vyhnout.
    Díky moc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: Artorias mě sral pěkně, ale pak jsem ho nějak záhadně přitlačil ke zdi ... :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dal jsem prvni pruuchod. Uz se prorezavam NG+. Nejvetsi peklo Artorias. Hajzl. To uz nedam vejs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: London Ruins! :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: presne jak pise STRANGERD podemnou. Taky London Ruins probiham. Klidne hned na zacatku. Ja tu lokaci nesnasim a vzdycky to chci mit co nejdriv za sebou :) vypustit vodu a chcipnout :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL: taky se to da vyresit tim, ze to cely proste probehnes, ale je to drobet infarktovy nez si clovek zapamatuje odkud vsude ty smejdi vylejzaj:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dekuju

BTW DS1 je rozhodne nejtezsi dil ze vsech tri ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: pred vstupem do depths si muzes otevrit zkratku zpet do firelink... za mrizema stoji krasna divka co par kousku ochrany prodava... jinak se daji farmit kdyz mas hodne humanity ze samotnych duchu...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: transient curse, najdes na zacatku lokace v kvetinaci. Nebo si udelas prokletou zbran.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim jak resite v DS1 New Lando ruins? Konkretne ghosty? Dik
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si na swiště koupil Dark Souls a Rocket League. Huaaaa :-D

fuck, nemam Vas rad, NIKOHO a ZELDU jeste nemam dohranou... fuck...
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: S vanou opatrně... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam