• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    LAZARIUS: Hlavne NG+
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Ještě teda musím dodat, že ne všechny bosse jsme dával bez summonů. Po čase bude stát za to si to dát znovu sólo.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Tak jsem pokořil svou první souls hru - DS3. Ještě teda zbývá Midir, ale řekl bych, že snad do pár dní padne taky. Když jsem porazil Gaela, bylo mi to vlastně líto, to byl fakt úžasnej souboj (s Midirem mám trochu obavu, jestli nezůstane neporaženej, protože mě tolik nebaví).

Asi si od toho dám chvíli pauzu a vrátím se k DS1.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    je teda fakt ze remaster prvního dark souls mi chybí, nemel jsem cestu kolem nejakeho shopu :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    balíček pro zničení sebevědomí mohu poskytnout už teď:

Demons Souls ps3
    Dark souls 2 SotfS steelbook na ps4
    Dark souls 3 ps4 pouze placka se zakladni hrou v modre krabicce
    Bloodborne ps4

pak ještě 3x sběratelka Dark souls 2 na ps3 s rytířem - celkem 3ks
    sběratelka Dark souls 2 z japonska s truhlou na ps3

kdyžtak pošta a probereme detaily :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: hmm, trilogy... hmmm
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dark Souls Trilolgy míří do Evropy, vyjde začátkem března - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/...?link=dark-souls-trilolgy-miri-do-evropy-vyjde-zacatkem-brezna-39g2
    EZEE
    EZEE --- ---
    Recenze: Ashen. Nezávislé akční RPG je pohádkovou variací na Dark Souls
    http://www.youtube.com/watch?v=2C42UCvQfkk
    KALTY
    KALTY --- ---
    Je někde nějaký skill calculator pro Nioh? Jakože bych si naklikal weapon skilly. Abych věděl co si můžu dovolit za kombinace|?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jsem čekal, kdo to proflákne :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: expis forest? :D
    Dark Souls - Forest Soul Farming ( HD ) Easy Method
    https://www.youtube.com/watch?v=Cp6IKCG1U8U
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    plus teda klasicky hoardim vsechny titanium apodobny shardy. mam zatim ten mec 80 phys +80 magic dmg. zoufale nevim zda jet se stitem ci dvojruc. no nevim jeste prilis. zacnu se vyptavat po gargoylech. one day. hhh
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: no ja k nemu uz prisel z obou stran k tomu hovadu co na me meta blesky a je takove haluzne pomale, no ten skryty bonfire jsem diky vzkazu na zemi nastesti nasel. a presne no, expim les, kam jsem předtím dosel i z hradeb. libi se mi jak je to propojeny. fakyn gargoylove.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: jinak predpokladam, ze jsi kovare uz nasel ne ? a na gargoyely jeste uplne nemusis, pokud jsi nasel kovare, nasel jsi i bonfire a hned za kovarem je takove velke hovado. To jde obehnout a muzes ziskavat expy v lese. A je tam skryty bonfire a celkem jednoduchy jeden boss
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: na duchy mas ze zacatku cas. Jinak na ne potrebujes tu zelenou ruku. Ale duchove maji casu dost. Ted tvuj cil jsou Gargoyely :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: odpoved svou ve vaze u mostku najdes. Hmmm ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    VON_GILOTINE: V Dark Souls neuskakuk. :) Odkotoulej! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem zacal s Dark Souls Remastered.

au. zlatej bloodborne.
    aktualne jsem se parkrat podival za gargoylama a jdu zpatky přelevelovávat postavu, mechanika uskoku je pro me stale dosti nelehkou.

jj git gud rikali, pravdu meli. hodne dlouha cesta. ale libi se mi ty postavy a co rikaj a tak. taky se tesim az zjistim jak dat nakej damage tem duchum co me nepustej do loran ruins.
    ale v klidu, vsechno ma svuj cas. teprve jsem ve fazi kdy se mi jakoby propojily undead parish a valley of drakes a tim tretim. na klid. jdu si dal levelit a doufat ze to v necem pomuze.

tak tolik prubezny report
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a jaky to je ve srovnani s nejvic poetickou souls hrou demons souls deset let po vydani?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Je to MS exclusivita.

Xbox / PC – první to vyjde/vyšlo na Epic store.

PS4 se ale nevyloučil, bude zjevně jen později.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to je jen ms pc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam