PHOW_SAATCH: hraju divizi i na PC na gamepadu i PvP, i destiny, i fortnite, pověz mi o tom víc, jak se to nedá.
Hele, já teď sledoval nějaký lets-play ze strany herních novinářů a podobnejch buzen na youtube v Divizi dvojce a nedá se nic z toho použít ani jako video na kterým bych lidem co to neznají představil možnosti kooperace. Kormě toho, že tihle lidi zjevně maj nějaký velký ega natolik, že nedokáží hrát v týmu, tak s těma gamepadama předvádí neskutečné hrůzy. Je úžasné, jak se na tom lidi odmítají učit hrát. Přitom to je jen o naučení. Znal jsem v Dirt rallye chlapa, kterej byl v prvních desítkách v soutěžích on-line a jako jedinej mezi nima neměl volant – řídil to tyvole na klávesnici. Protože se to naučil.
Je však jednodušší tvrdit, že to nejde, není to na to,
Zrovna tady, v klubu Dark souls, se mnou mylsím bude většina lidí souhlasit s tím, když řeknu že hrát se člověk musí učit. A pak hrát i tu hru kterou hrát chce. Zrovna Dark souls je něco, co tě sakra odnaučí egoistickýho brečení, že něco nejde.
Na gamepadu máš hlavně kontrolu nad pohybem, mobilitou, na klávesnici je naopak silně omezená. Já na klávesnici se nedokážu pořádně pohybovat.
Slušná střílečka má na gamepad napsaný i zbraně a ony tam využívaj jak simulaci těma vibracema, tak i jemnost spouště. TO na myši nemáš, tam jen klikáš na hlavy.
naopak mi ale nevadí když hra má složitější ovládání na klávesnici (každý okno se otvírá něčím jiným, občas se z něčeho vystupuje tab a ne esc) a já se to naučím a pak jedu. I Dragons DOgma má nestandardní ale přitom dobrý ovldání na klávesnici. Taky je třeba se ho naučit.
A zase ti samí, co hlásají že něco na gamepadu nejde, že to má strašně překombinované ovládání a nakonec setřou i hru samotnou.
Nemá, není, neexistuje. DObrou hru se je třeba naučit i hrát a je to součást přece i toho proč tu hru hraju a čím mne baví.