• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: mam pocit, že jsem narazil jednou na Evil Vagrant (Red) a vůbec jsem nechápal, co to je :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    tady je to pekne rozebrany kdy a jak se spawnuji ...no u me si tim ds poskocilo jeste trochu vis :)
    Dark Souls Dissected #3 - Vagrants
    https://www.youtube.com/watch?v=Xqg6FeRe0I4
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: eeee, asi to neznam a to v DS jedna mam par hodin nahranejch :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    asi tak dva roky se motam kolem jednicky a bavi me ji prubezne hrat - ale teprve vcera jsem zjistil, ze potvora, kterou jsem za tu celou dobu potkal asi tak trikrat opravdu neni dilem nejakeho hackera, ale ze je to as designed. znate? http://darksouls.wikidot.com/vagrant
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sekiro: Shadows Die Twice - Official Launch Trailer | PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=rXMX4YJ7Lks
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Make Anor Londo Great Again! Ten přelet ze Sen's Fortress do AL mě nikdy nepřestane bavit... :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    neprodal by nekdo demons souls na ps3? Planujeme retro vikend :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Jinak v jakem poradi vetsinou davate lord soul bossy v ds1? Ja ted mam za sebou 4 krale a chaotickou postel a rikam si, ze si dam dlc a az potom sitha a nakonec nita
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Ahoj, nevyskocil mi achievement za bed of chaos. Nestalo se vam to nekomu? Je nejaka sance ze mi treba pri dalsim lord soul bossovi naskoci? Hral jsem zrovna offline. Zkousel jsem lost izalith znovu prolezt online, ale zatim nevyskocil.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KONDIK: preju, ja mam ten standard danej bloodborne a mam trochu problem s ds moc pomaly ale ted je konecne rozjedu kdyz uz mam ten jediny spravny ovladac ps4 a na nem se mi ds-r budou hrat dobre
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Demon Souls -> Dark Souls -> Bloodborne ... moc rychle . Ja jsem ten co Potato Sack rolloval , protoze mi Ninja Ring a sub XX % encumberment "vadil" , ja to mam rad slow and steady, kazdej swing kalkulovanej , Iron Tarkus Wanna-be, nikdy nemachat zbytecne neuskakovat zbytecne, blokovat. Plechovka. Mam rad pomalej gameplay. Nioh jsem vubec ale vubec nemohl, animace, sekani ala profi kuchar kuchynskym nozem 9 smerovy pohyb kde postava nedokaze chodit plynule ale pouze v X smerech atp.

hra byla krasna prostredim a napadem. Ale celej rychlej combat, pistole ala parry. Nesedlo mi.

_KOFILA_: Male bezvyznamne + mas u me.

JOPS: Uvidim jak to bude moc "rychle"
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, me na tom zklamala jedna vec a ze tam nebudes mit statistiky ve stylu SILA, OBRATNOST, MAGIE atd....

FUCK, to me fakt strasne sere...

jinak co jsem cetl, tak to bude hlavne o praci se staminou a umenim vykryvat utoky soupere.

Uvidime, asi do toho pujdu hned prvni den, zatim me FROM Software nezklamal
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Ahoj ocasní ploutvi. Podle vlastního názoru si myslím, že to bude mrda. Obrovská produkční hodnota. Maniakální smysl pro detail jak kostýmů, tak prostředí i typografie. Hra na úrovni. Co jsem zatím viděl tak to bude těžké, hodně těžké. Ale bude to chytré. Hra co z tebe nebude dělat debila aby tě někam vedla za ručičku. Variabilita prostředí a tomu uzpůsobený gameplay. Podle toho jakou budeš mít zrovna chuť to (až na bossy) budeš moct hrát, čili stealth, rush, bude to mrda. Dávám za to levé varle do ohně. Nebo spíš na indukční sporák. Obě!

Čert vem invenář, statistiky, cokoli vem čert. Nic už o tom nechci vědět a na nic už nebudu klikat. Bude to velký a každá ocasní ploutev by měla být u toho...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    kdo z vás to psal? :)
    Sekiro: Shadows Die Twice na mnoha záběrech předvádí dynamický pohyb a brutální souboje | Games.cz
    https://games.tiscali.cz/...ice-na-mnoha-zaberech-predvadi-dynamicky-pohyb-a-brutalni-souboje-325147
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KONDIK: a můžu se naopak zeptat zase já tebe, čím ti Bloodborne vůbec, ale vůbec nesedlo? DS jsem dohrál všechny na PC a teďka jedu Remastered... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove, ja vim ze budu za ocasni ploutev ale nejak to porolitlo kolem me a nechce se mi moc koukat na "1st 50 hours of whatever" reknete mi podle vlastniho nazoru cim se to podoba na dark souls cim se tato Dark Sekiro hra odlisuje a kdo z Vas to kupuje ? Uz jse mdlouho nehral nic new a Souls serie byla prvnich par dilu moje srdceni vec az do Bloodborne, ktere mi vubec ale vubec nesedlo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ja to beru hned a hned zapinam stream...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: vyjde to 22.3. to je pro me pekne zkurvenej termin :))) ale asi si to pro to nekam se samurajskym mecem, ktery jeste nemam zajedu :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo pust to... ale spíš si to rovnou kup... jak to vyjde...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: mam to poustet ? ja se toho strasne bojim, prece jenom DS a DS a BB jsou moje srdcovky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam