• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Dej tomu čas...taky jsem si řikal to nejde...pak se naučil ten pattern. když vyskočí tak rychle uskočit a párkrát ho jebnout do zad a tak se to zautomatizovalo že ty jeho první dvě formy jsem byl schopnej dát i bez zdraví....třetí formu jsem pak dělal asi 3x...ale tak stačí jen uskakovat...nakonec to nebylo tak těžké
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem asi fakt strasna lama. Genichiro mi naklada tak moc ze jsem zatim neudelal ani pulku prvni faze ... zkousel jsem to ted hodinu a jsem totalni lama. Uz si dokazu zvyknout i na ten rytmus obrana sek obrana sek, ale pak ten blb vyskoci a padne mi na hlavu a jak to krecovite drzim tak neuskocim polozi se na me a jeste mi da thrust pri do neme tvare ... na jednu ranu smrt ...

asi na tu hru proste nemam. mel bych se s tim smirit :) ale to skoda. bavi me
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LAHINO: mám víc míst kde se zatím nepohnu... ted objevuji valley a centipede v malé místnosti... dále hidden forrest a mlhu... genichiro mi ještě nakládá (ve třetí fázi umírám)... estate mám hotový... prostě si chrochtám blahem...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    FRIZER: podla na nieco s konfetami, ktore som nasiel neviem kde...ale nechcem si to kukat na nete este, snazim sa prist na to sam
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TERZ: Tak stupidni opici jsem musel vyloženě třeba ubehat....trvalo to asi hodinu ale šla dolu...

LAHINO: Býk jde taky vcelku ubehat...

Já mám za s sebou 6 hlavních bossů a mini bossů....ale vůbec bechapu jak na ty headless to je mor
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_: A kde si teraz? Ja som vcera dal Lady Butt a Konskeho Generala, na rade je byk, ale ten ma zatial iba rozmrdal po dvore.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja nechodim, ja LETAM :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Možná se to v průběhu hry ještě změní (ale spíš ne, už jsem téměř na konci) ale naučil jsem se jednoduché pravidlo - Cokoli je 2* větší než Sekiro = Běhám kolem a uždibuji živůtky a pak stance deplete, na všechno ostatní je tu mastercard (L1)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: snad nezapomenes v te hře i chodit...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jasne, ze jsem se snazil cist, ale moje pamet na tohle je uplne v hajzlu :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: četl jsi ta tutorialová okna? to by bylo dobré hele... fakt...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ještě je někdy lepší v chumlu dokončit utok k deathblow, protože tou animací jsi nesmrtelný (podobně jako kotoul v souls hrách), čili já to řeším pocitově, do rytmu boje... občas je finišnu, natočím si kameru při animaci, rozhodnu se na koho dál utočit...

jinak jsem se naučil i když mi nepřítel svítí červeně nefinišovat, někdy to šetří čas, když třeba běháš v hidden forrest mezi stromama a sekáš kohouty za 150xp jednoho...
    JOPS
    JOPS --- ---
    fakt tam mam strasne malo nahrano, prvni minibossik za mnou.

a jsem presne v tom stadiu, kdyz jsem hral DS ci BB. Bojim se jit kamkoliv dal, protoze vubec, ale vubec netusim co me tam ceka a co mi da pres papulu
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: per to sem, spoilery mi nevadi, ja na pribehy kaslu, me zajima bojovej system.

A sere me, ze nevim co si predstavit pod tema pojmama jako treba o prispevek nize DEFLECTION. Treba ho umim, ale nevim, ze se mu tak nadava :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Já jsem právě týden před releasem sekira dojížděl plátno v BB a mám fakt hnusný nechutný návyky uskakování, kolečka a běhání jak kokot kolem... Takže narovinu: nedoporučuju před Sekirem hrát jinou Souls hru...
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: Budeme. :) Jak se mam naucit nacasovani deflection? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak? Budem si tady o tom povídat? Jsem toho plnej...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: hraj a neblbni!
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem to zase vcera na hodinku zapnul.

Porazil jsem prvniho Commandera. Fakt se na to staci vyspat a jde to samo. Sel jsem na nej na ferovku, proste z oci do oci a na druhy pokus jsem ho potupne umlatil. Slo to docela rychle, asi se mi povedlo ve spravnou chvili zmacknout L1 :)

K cemu jsou dobre ty krize ? A jsou tam nejaci obchodnici ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    DANCHEZ: ja s nima taky nemel problem
    EZEE
    EZEE --- ---
    DANCHEZ: moc pry nebylo svyho casu, ale ja s nima nemel problem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam