• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    genichiro done! po ctyrech dnech! neveril jsem ze se to fakt naucim... skvelej boss! jedu dal...

fakt skvelej boss, respekt FS ze si drzis latku tak vysoko! citim tep, slysim tep, asi omdlim...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: v nocnim proudu!
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: No musim zacit. :)
    ABE
    ABE --- ---
    PHOW_SAATCH: Přesně.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ABE: a ty bych napojil na nožní spínač
    ABE
    ABE --- ---
    Zkusil bych rovnou shazovat jističe.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: jen skutecny darksouler si nezalohuje sejv! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pořádnej souls koukám!
    jen tak dál...
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOMOLKA: Taky me to vcera pobavilo. :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    LOL
    NJORL
    NJORL --- ---
    Btw vcera jsem zkusim novou metodu. Kdyz me boss sejme revive rychle pauza a quit a zpet. Chvili o trva ale muzete mit relativne neomezene pokusu bez smrti a negativniho efektu dragonroot. Pruda je ze me nakonec killnul i po revive tak jsem dal rychle tvrdej restart PC. Savegame corrupted zacinam cele znovu. Dobre mi tak. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Za to Gwyn tehda zklamal. Uz kdyz jsem k nemu vlezl jsem videl ze level design bude jeho smrt. Trochu mi zkazil feelink na konci
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ale je fakt, že Artoriase jsem taky sejmul jen náhodou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Náhoda je blbec, na tu bych nespolejhal :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    I kdybych to nahodou dohral tak NG ani omylem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak kucka.moc diky za ten hajpicek! uz sem taky vlastnikem,tak tipuju ze po vejku to tu budu se studem prodavat! ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já jsem tak v půlce... slušně zaseklej... baví mě to hodně, je to skutečná tryzna, ale včera jsem třeba 4 hodiny zkoušel jednoho bosse... a ne že bych ho neuměl lépe ale ve třetí fázi mě v půlce health baru vyřídí jak nic... je to o hodně velkem masochismus... mám to rád, a tak to i streamuju... chodí pravidelně tak 5-8 lidí které to utrpení baví... občas i radí... připadám si jak pomatený hrdina... slušná hra, opravdu!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já se zatim plácám v DS:R a vůbec nevim, o čemvse tu bavíte... a podle posledních postů jsem fakt zvědavej, kdo z vás to první dohraje :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    FRIZER: Jako jo, stejně to nemůžu nehrát takže sem mu ještě dvě hoďky dal a už se povedlo sebrat kuličku. Ještě tak 60 pokusů a dám ho. Nevzpomínám si, že bych se v předchozích souls hrách na něčem takhle zasekl. Jedině tak Rom v BB, kterého sem musel dát asi na 20tej pokus ale to se s aktuálními 6ti hodinami nedá srovnávat. Sakra je to dobrý.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Tohle je super!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam