• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw imho to ze de hra zapauzovat je fajn.
    vcera nejvetsi nepritel ovladac a moje zrucnost! dyz sem smatal pro druhej nabitej,tak sem omylem zavadil o cudlik na ps pro vysunuti disku! este ze sem byl na zacatku :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_: Super, gratulacia!!! Kamos ho akurat dorazil, pred chvilou mi dosla sprava. Trval mu "len" dva dni a ked som ho mal na sluchatkach, tak hresil jak banda namornikov :D Normalne sa tam netesim. Ja som len pred Seven Ashira Spear minibossom, ale pomalicky sa prehryzavam
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: jo tak! kdyby si se radsi zavazal slibem shinobiho,ze me budes chranit pred velkym hadem! kup gondoli a sup! ;))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: me ta scena prisla kopie naseho hrani BB. Ja jsu napred, ty cekas. Neda ti to tak jdes za mnou. Vidis hada a jen strnule cekas co bude :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: proc? samozrejme vzdy koukam az na druhej dil bohuzel,ale Thulsa je buh.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH:

Conan the Barbarian - Giant Snake Fight
    http://www.youtube.com/watch?v=l2hybxdsak8
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: cuzee? to tam je navickrat jo? ja videl nakou pasaz v tom udoli a bylo to asi na sedum minut vsehovsudy! :((
    vcera sem narazil na tu svliklou kuzi,tak sem zas odspajdrmenoval do pice :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    vzpomněl jsem si na tebe...
    odehraju ti to jestli chceš .)
    je to na 3 min... a pak ještě na další 3 a další 3...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: pod muj vrchni hadobijce! potrebuju tve sluzby! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    To je hajp ja to snad poridim i s konzoli zas
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ja vidim ze uz ve ctyriceti jsem pomalej. Stealth cast Sekira me strasne bavi. Boss fight cast ... not that much. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: nezapomen ze v 60ti budou moje herni skills o nekolik let lepsi nez doposud. :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KOZLIKK: A co nám každej speedrun řekne? "Vždyť je to kurva jednoduchý!"

....aaah shite!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak jsem toho šmejda finálního sundal po dalších dvou hodinách snažení... a on to nebyl finiš! Hah! To se jim povedlo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ve 40 mam fakt problemy...
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: V sedesati Sekira nedas. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja zacal po roce od dohrani BB hrat DS3 a opet se bavim kazdYm vydrenym metrem navic. Prijde mi to zatim tezsi nez BB. Postupne se prokousu k Demon ´s Souls a v 60ti si dam Sekira
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: soon
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Soon or in general?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: zmer si tlak, at te neodveze houkavy auto :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam