• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: jo jasny! ze toe vlastne kvuli tomu lepsimu lootu! ok! dekuji! ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: hele pro mě je ta hra tak těžká že v tom, kromě toho že padá drop, žádný rozdíl nevidím... a to je možná odpověď na tvou otázku, chtěl jsem větší loot protože ho můžeš prodávat obchodníkům a po zazvonění padá více střelného prachu kterej potřebuješ na upgrades prostetické ruky...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: :))))) aha! a de to nak porovnat,pocejtit,ze toe vetsi zahul? maj vic zdravi nebo vic move setu?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: zazvonil jsem protože psali "nezvoň" a když jsem zjistil co to dělá chtěl jsem zvonit víc abych si v prvním průchodu udělal třeba ng+++ ale bohužel to nejde, no...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: a tos zazvonil,zes nevedel, nebo si to chtel mit este tezsi a estli za b, tak preco? :O
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: hele ted ale bez sarkasmu, jo? já s tím zvonem běhám nestále... zazvoněno... a chtěl jsem zvonit vícekrát, myslel jsem si že to jde...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)) sou ty japonci normalni?
    Demon Bell in Sekiro: Shadows Die Twice can be rung by the player to increase the difficulty of the game. Not much is known currently about what it does exactly, but it will make your game significantly harder, but will reward you with better item drops. The effect of the bell can be undone using the Bell Demon - you will automatically get this item once you ring the bell.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: jo! mam to prehozeny. presne takhle a pohoda!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: prdlajs! me to prislo v pohode! taky dekuju! i Terzovi ze dorazil a podelil se o zajimavy a cenny informace! :)
    prijde mi,ze me snad bavi vic kibicovat nez tyhle hry hrat a trapit se sam :)))

_KOFILA_: byl i nebyl ;))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    skoda ze jsem nebyl :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: to mi vysvetli co to bylo za sedanek...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: a sup do ignoru. uz me nabavis.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Takove ze zivota. :)

BYW jak to jedu podruhe tak bossove zatim padani max napodruhe. atim dobry. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: jsem čet *pravym tlačítkem hajluju* :O
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: diky! taky sme se na tom s kozlikem shodli. a lepsi ted na zacatku dokud to este nemam v ruce :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: rozhodně si to ale přehoď... dával jsem vždy pravou ruku z ovladače abych se mohl léčit, protože o pohyb přijít nechceš...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: já do jel 50 hodin default a ted si nastavil heal jak na BB (trojuhelník) a prostetickou ruku na dpadup, ale co myslíš? stále si na to nemůžu zvyknout a healuju se vyměnou toolu :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci vecna! prehazovali ste si tlacitka? me moc nesedi,ze se sipkou nahoru healuju,dyz tim samym palcem zrovna ovladam pohyb,ale mozna jde jen o zvyk. kazdymu sedne neco jinyho atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Paraple
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam