• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: rozhodně si to ale přehoď... dával jsem vždy pravou ruku z ovladače abych se mohl léčit, protože o pohyb přijít nechceš...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: já do jel 50 hodin default a ted si nastavil heal jak na BB (trojuhelník) a prostetickou ruku na dpadup, ale co myslíš? stále si na to nemůžu zvyknout a healuju se vyměnou toolu :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci vecna! prehazovali ste si tlacitka? me moc nesedi,ze se sipkou nahoru healuju,dyz tim samym palcem zrovna ovladam pohyb,ale mozna jde jen o zvyk. kazdymu sedne neco jinyho atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Paraple
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nemyslite ten destnik?
    NJORL
    NJORL --- ---
    FRIZER: Jakej klobouk???
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LAHINO: Seven Spear miniboss je hajzl a zdolal jsem ho až po 6 velkejch bossech....

Jinak je myslim tak 80-90 procent hry za mnou a já to procházel bez KLOBOUKU....SHIT..., žádný firecrackry a jiný věci, klobouk chcete....to snad rozjedu znova
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak pojdme příběh... co jste zatím rozklíčovali? Přijde mi to snadnější, ale v těch přehlédnutelných detailech se to skládá pomaleji.

Jakou roli bude hrát Emy dědeček? Wolf má skutečně ruku od Skulptora? Resp. jeho kosti? Kdo je ten doktor, který sestrojil Wolfovi prostituckou ruku? Božský dědic, mistr Wolfa je desetiletý kluk, nepletu se? Proč si čte stále o Genichirovi? Skulptor mi jednou řekl, že Owl ještě žije, že neuhořel v Hitara Estate.

Samé otázky, samé otázky. Jestli to má čtyři konce, nechci vědět co bude dál...
    Jinak jsem u Guardian Ape, vtipnej boss!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw imho to ze de hra zapauzovat je fajn.
    vcera nejvetsi nepritel ovladac a moje zrucnost! dyz sem smatal pro druhej nabitej,tak sem omylem zavadil o cudlik na ps pro vysunuti disku! este ze sem byl na zacatku :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_: Super, gratulacia!!! Kamos ho akurat dorazil, pred chvilou mi dosla sprava. Trval mu "len" dva dni a ked som ho mal na sluchatkach, tak hresil jak banda namornikov :D Normalne sa tam netesim. Ja som len pred Seven Ashira Spear minibossom, ale pomalicky sa prehryzavam
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: jo tak! kdyby si se radsi zavazal slibem shinobiho,ze me budes chranit pred velkym hadem! kup gondoli a sup! ;))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: me ta scena prisla kopie naseho hrani BB. Ja jsu napred, ty cekas. Neda ti to tak jdes za mnou. Vidis hada a jen strnule cekas co bude :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: proc? samozrejme vzdy koukam az na druhej dil bohuzel,ale Thulsa je buh.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH:

Conan the Barbarian - Giant Snake Fight
    http://www.youtube.com/watch?v=l2hybxdsak8
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: cuzee? to tam je navickrat jo? ja videl nakou pasaz v tom udoli a bylo to asi na sedum minut vsehovsudy! :((
    vcera sem narazil na tu svliklou kuzi,tak sem zas odspajdrmenoval do pice :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    vzpomněl jsem si na tebe...
    odehraju ti to jestli chceš .)
    je to na 3 min... a pak ještě na další 3 a další 3...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: pod muj vrchni hadobijce! potrebuju tve sluzby! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    To je hajp ja to snad poridim i s konzoli zas
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ja vidim ze uz ve ctyriceti jsem pomalej. Stealth cast Sekira me strasne bavi. Boss fight cast ... not that much. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: nezapomen ze v 60ti budou moje herni skills o nekolik let lepsi nez doposud. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam