• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: mi povidej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty voe kluci, ja se to bojim pustit. Co ta obrovska velka bila svine ? Plus samozrejme jeste musim zmlatit toho generala co jsem na nej rano nadaval...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: sou ale nic jinyho tu netocej
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Svijany sou chcanka
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    rezu, rezany svijany v sarce
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    enku je hezky, sekame chalani!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: novej rating :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: ty vogo, z mého pohledu 35+ :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: co si mam predstavit pod pojmem STARY ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Neboj. Casem se to zlepsi. Ale jen trochu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SEKIRO NENI HRA PRO STARY !!!!!

ty pico, ja chcipam, to je strasny...

uplne se stydim.

Jsem u tretiho minibosse, takovej ten general po tom kolohnatovi (ten sel dolu celkem v pohode) Ale tenhle general/commander kterej zacina na Y mi dava pokourit... VIm co mam delat, ale nestiham to, objevi se varovny symbol smrticiho utoku a u me se zmocni strasna panika....

Vzal jsem si nejakou schopnost, kdy koleckem zablokuju bodnuti a pak ho muzu katanou polechtat mezi zebry, ale kurva.... Jako super, ale doprdele v tom zapalu boje to proste nejsem schopnej ve spravnou setinu vteriny zmacknout...

A to zjisteni, kdyz jsem na tohohle pana generala skocil z vysky, sebral mu jeden heal bar a pak jsem pred nim chvili prchal a on zase mel plne zdravi. FUCK.

Ja tu hru nikdy nevydrzim ted hrat moc dlouho, protoze to vzteky vypinam :))) a chvili na to to zase potupne zapinam :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: -||- :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Jak to tak tady ctu, budu to mit podobne jako s ds.... par let budu koketovat s myslenkou, ze si to musim zahrat,ale budu to odsouvat ze strachu z obtiznosti. Pak se do toho ponorim a uz me to nepusti ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Neumím si představit obchodníka, kterej by hru s tímhle vysvětlením opravdu vzal zpět ale pokud takovej existuje tak se frajer má, v podstatě tu hru dohrál a měl to zadarmiko :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: jasny. pozdeji to jde ruku v ruce :)

btw cetl jsem dost narku na tu pozdejsi hru,kdy boss ma ctyri faze a ze to fakt neni upe cool navyseni obtiznosti,ale stejne mi neprijde fer,ze nekdo vrati tuhle hru s tim,ze je moc tezka a oni mu vratej penize.

si koupim naky super ferrari a pak ho pujdu vratit,ze je moc rychly?
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Je to tak, nicméně pokud člověk není super precizní a chodí se léčit/oddechnout si někam do rohu tak se bossovi Posture zregeneruje stejně jako hráči takže mu chceš nějaká ta HP ubrat (čím míň HP, tím méně posture regen). Zatímco v BB, člověk mohl kolem těch potvor běhat jak chtěl a žádnej zásadní trest nepřišel (kromě pár vyjímek) tady je dlouho trvající souboj v podstatě trest sám o sobě protože většina bossů má komba, která jsou insta-kill a čím méně příležitostí k těm kombům mají, tím snazší to pro tebe je. Proto všude radí být agresivní ale opatrný. Super ukázkou důležitosti posture je miniboss Centipede, taková potvora, kterou nemáš šanci dát na HP, prostě to nejde. Ale když ti cvakne co můžeš udělat, dá se porazit za 20 vteřin.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: s tim health barem sem si to myslel. vubec mi neprijde,ze by se hralo na ubytek zdravi nepritele, jako spis na zvetseni toho zlutyho posture baru,abys ho pak mohl kuchnout tim deathblow ci co
    TERZ
    TERZ --- ---
    LUKYN: Nesebrali farming, jenom ho "zamkli" za progress a udělali z něj tu nejvíc ubíjející činnost (takže si s tím poradili asi tak jako v BB se štítem :) ). Ale pokud na to bude mít někdo trpělivost, může být zvesela OP.

Nicméně v Sekirovi vidím rozdíl oproti DS/BB právě v tom, jak zásadně změnili soubojový systém i v rámci přístupu k němu. Většina bossů/minibossů nemá padnout na damage, ta hra na každém kroku křičí BREAK THE POSTURE! HP bar je jenom featura, která ten Posutre systém doplňuje. Souboje jsou systematické, člověk nemá porazit bosse na poprvé. Musí se naučit jeho pohyby, jeho útoky jeho timing, jeho arénu. Tohle všechno musí ten hráč zvládnout a ve chvíli, kdy to všechno cvakne do sebe tak je to najednou strašně "jednoduché" a pak už je to jen o trpělivosti.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LUKYN: tady farmis prachy na upgrade toolu a expy na active skilly, aneb je to to same... a ver ze jakmile upgradujes je to jiny souboj, stejne jako novy skill te udela v boji stastnejsim...

v jednom mas ale pravdu, ta hra vic jak kdy jindy chce abys hral jak chteji vyvojari... to je ale na tom pro me naprosto wow... v dnesni dobe udelat hru kde kazdej tvrdohlavej hrac breci ze mu to nejde... wow... uz s tim wow prestanu... wow... fakt... wow... a bez mikro wow transakci... wow...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LUKYN: V BB si musel hlavně farmit potky a náboje..zas to tam bylo easy...dvě tři probehnuti přes byrgenverth a měl si vystaráno na další progres u bosse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam