• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LION_DON: von furt a ty jeho vyfikundace :-D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: Obejdi to, dej crit a pak skoc na skalu, tak aby stal u toho zachytavani. hod na nej olej, pritahni se a dej Flame Vent. Opakuj dle libosti. Az ti dojdou emblemy pouzij shadowrush.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NJORL: Když má oštěp napravo z pohlede hráče je to thrust (mikiri) když vlevo je to sweep (double jump). Když nevíš co by, vždycky je tu sprint cheese - baitit útok, motat se kolem, počkat na animaci, jednou si seknout a šup pryč. Tohle funguje skoro na všechny, když si člověk neví rady.

tady to borec párkrát použije https://www.youtube.com/watch?v=fEnJeW0H-Ww
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim mam strasny problemy se Seven Ashina Spears mini-bossem. Ma nekdo nejakej tip? Strasne od nej dostavam na prdel. Nejvetsi problem je ze kdyz mi ukaze ten unblockable atack, tak se pripravim na Mikiry a on misto thrust udela sweep a jsem dole ... Vubec nevim, co s nim ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Schválně kdo z vás si vzpomněl na Tenchu když hrajete Sekiro?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: nevim

Nioh Co-op Guide How To Play With Friends
    http://www.youtube.com/watch?v=T64jwhGiGB0
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dá se hrát Nioh nějakým způsobem online s kámošem?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ještě si zazvon na demon bell, v této lokaci je velmi štědrý loot do upgradů prostetické ruky...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_:
    NJORL: vidite! na lock/unlock a sprint sem si nevzpomnel! dekuji! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sprint obecně platí na všechny bossáky... stačí se tak nějak držet v povzdálí a vždy přisprintovat na jednu ránu a zpět...
    NJORL
    NJORL --- ---
    BOBESH: U bejka musis v locku sprintovat. Obloukem se vyhnout a ve chvili kdy narazi do zdi hodit pod prdel prakavky a trikrat seknout. S tim sprintem to neni tak tezky.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: guardian ape skvělej co? mě to trvalo asi 6krát... věděl jsem jak na ni, ale ne a ne... a je to hrozně zdlouhavej souboj... pokud se bavíme jen o druhé fázi tak je dobré k němu a L1, naučíš se ten rytmus, když bude hýbat jeho levou rukou víš že si vždy nasadí hlavu čili držet kolečko a pryč... ty jeho bodance jak šavličkou vykrejvej až se dostaneč do takového stavu když stojí jak svíce a dá ti mrdu zvrchu po které se na chvíli kousne... v tom momentě je skvělé kopí a rovnou do té části kde měl hlavu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: dá se mu ta hlava i vykrejvat... ale obecně platí že tento boss tě má naučit nemít vše co vidíš locknuté...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: dik! jako tusim,ze mu mam litat za prdeli,ale nak se mi nedari/nestiham. zkusim ty prskavky! :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    MY NAME IS GYOUBU MASATAKA ONIWA!
    Tip: prskavky, L1 je tvůj kámoš, posture se regeneruje rychleji, když držíš blok naopak se neregeneruje když sprintuješ, držet se od něj tak na půl cesty - je možnost na něj hupsnout přes grapling hook, během jednoho života dostane 2* stagger = po třetině života se kůň nachvíli zastaví a nechá do sebe řezat, a deflect - jako u všech* soubojů v Sekiru deflect je nejmocnější zbraň.

*téměř u všech...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: mno ode me nee :D ja sem fakt strevo. osobne mi vic vyhovovalo drzet se o par kroku dal, hazel po me kopim a pak slo na nej pres ten grapling hook skocit. taky davat ve spravnej cas L1 ten deflect namisto jen drzeni.
    bych se prisel dyztak mrknout! :) je tam pak za nim ten bejk a toe vesely rodeo :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: tip? jak jsi sejmul prvního generála v kopci směrem dolu leží polomrtvej syn s matkou v chaloupce. Prokecej je a zvoneček polož u skulptora na jednu sošku...
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: okej, dneska jdu dat paprdu na koni. Nejakej tip ? :) ja na nej sel zatim 2x a byl jsem pomerne rychle hotovej :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a musim rict, ze From Software to umi. Ty vselijake schovane veci na skalach. Si rikam, kurva proc tady ten strom je, kdyz z nej nikam dal nejde skocit a tamhle na ten vybezek nedoskocim. A pak si clovek vsimne te uzke rimsy, na kterou doskocim a jsem schopen se ji i chytit :)) yeah :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jj. on imho neni vubec nak narocnej. napoprve sem mu ubral skoro celej jeden healthbar! :D ale pak to slo z kopce a jak sem psal. ja videl,ze na nej mam upe v poho,ale zmatkuju.takze padnul asi po cca 10! pokusech :/

bejk je v kopci kousek za nim. baba je v ty vzpomince v horici vesnici v Hirata Estate
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam