• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_:
    NJORL: vidite! na lock/unlock a sprint sem si nevzpomnel! dekuji! :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BOBESH: U bejka musis v locku sprintovat. Obloukem se vyhnout a ve chvili kdy narazi do zdi hodit pod prdel prakavky a trikrat seknout. S tim sprintem to neni tak tezky.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: guardian ape skvělej co? mě to trvalo asi 6krát... věděl jsem jak na ni, ale ne a ne... a je to hrozně zdlouhavej souboj... pokud se bavíme jen o druhé fázi tak je dobré k němu a L1, naučíš se ten rytmus, když bude hýbat jeho levou rukou víš že si vždy nasadí hlavu čili držet kolečko a pryč... ty jeho bodance jak šavličkou vykrejvej až se dostaneč do takového stavu když stojí jak svíce a dá ti mrdu zvrchu po které se na chvíli kousne... v tom momentě je skvělé kopí a rovnou do té části kde měl hlavu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: dá se mu ta hlava i vykrejvat... ale obecně platí že tento boss tě má naučit nemít vše co vidíš locknuté...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: dik! jako tusim,ze mu mam litat za prdeli,ale nak se mi nedari/nestiham. zkusim ty prskavky! :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    MY NAME IS GYOUBU MASATAKA ONIWA!
    Tip: prskavky, L1 je tvůj kámoš, posture se regeneruje rychleji, když držíš blok naopak se neregeneruje když sprintuješ, držet se od něj tak na půl cesty - je možnost na něj hupsnout přes grapling hook, během jednoho života dostane 2* stagger = po třetině života se kůň nachvíli zastaví a nechá do sebe řezat, a deflect - jako u všech* soubojů v Sekiru deflect je nejmocnější zbraň.

*téměř u všech...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: mno ode me nee :D ja sem fakt strevo. osobne mi vic vyhovovalo drzet se o par kroku dal, hazel po me kopim a pak slo na nej pres ten grapling hook skocit. taky davat ve spravnej cas L1 ten deflect namisto jen drzeni.
    bych se prisel dyztak mrknout! :) je tam pak za nim ten bejk a toe vesely rodeo :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: tip? jak jsi sejmul prvního generála v kopci směrem dolu leží polomrtvej syn s matkou v chaloupce. Prokecej je a zvoneček polož u skulptora na jednu sošku...
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: okej, dneska jdu dat paprdu na koni. Nejakej tip ? :) ja na nej sel zatim 2x a byl jsem pomerne rychle hotovej :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a musim rict, ze From Software to umi. Ty vselijake schovane veci na skalach. Si rikam, kurva proc tady ten strom je, kdyz z nej nikam dal nejde skocit a tamhle na ten vybezek nedoskocim. A pak si clovek vsimne te uzke rimsy, na kterou doskocim a jsem schopen se ji i chytit :)) yeah :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jj. on imho neni vubec nak narocnej. napoprve sem mu ubral skoro celej jeden healthbar! :D ale pak to slo z kopce a jak sem psal. ja videl,ze na nej mam upe v poho,ale zmatkuju.takze padnul asi po cca 10! pokusech :/

bejk je v kopci kousek za nim. baba je v ty vzpomince v horici vesnici v Hirata Estate
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: hele a Horymira se Semikem jsi uz dal ?

protoze na bejka a babu jsem urcite nenarazil...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a ja! ja sem fakt lempl a zena k tomu!
    prvni pruchod kolem hada mam za sebou diky shareplay a Kozlikkovi!!! sem u bejka a u baby. babe dam prvni fazi,tak je tam videt naka sance,ale bejkovi sem za nakejch sest pokusu neubral snad ani ň! :D
    ale co mi vadi nejvic je to moje lemplovstvi. ja ty bosse dam treba az na nakej 12. pokus,ale pritom tam cejtim ze uz by to mohlo padnout daleko driv,ale delam kraviny,takze dyz pak nakyho konecne udolam,tak z toho ani nemam takovou radost!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra je fakt zvlastni, jako kdyz jsem hral Dark Souls I.

nasranej to vypnu, za dve hodiny zapnu a cvak na druhej pokus general udelal papa. I kolem te bile svine jsem prosel. Sice do ted nechapu, jak jsem prolezl kolem steny, aby me to nesezralo, ale je to tam.

No a pak jsem potkal Horymira se Semikem a radsi sel spat :) Nejak jsem netusil, ktera bije :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak mám za sebou NG a NG+. Je to sakra dobrá hra, ale mám pocit, že obě varianty final bosse, se moc nepovedli. Challenge nevychází z obtížnosti daných bossů ale z úmorné délky soubojů. Nejde ani tak o to, že by byly těžcí ale bez ohledu na skill hráče, se je člověk prostě musí naučit nazpaměť a jsou to poměrně nenápadité souboje. U DS/BB jsem si podobného přístupu nevšiml. Gehrman byl naprosto úžasnej střet Hunterů s atmosférou, Soul of Cinder a jeho druhá fáze taky nezapomenutelný. Setkání s Gwynem v DS. Prostě parády, tady je to "meh" a trauma. :-D Tak ještě farmit NG++ pro všechny skilly a můžu to poslat do světa.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: mi povidej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty voe kluci, ja se to bojim pustit. Co ta obrovska velka bila svine ? Plus samozrejme jeste musim zmlatit toho generala co jsem na nej rano nadaval...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HAVANA: sou ale nic jinyho tu netocej
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Svijany sou chcanka
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    rezu, rezany svijany v sarce
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    enku je hezky, sekame chalani!