• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOZLIKK: to ani není třeba butterfly má stun lock při jednom z útoků :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ffffuuuuuu. ja chci mod na masinku Tomase! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: joo toe hned u nej v ty chajde!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: jo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: aha! :O tak toe asi jina nebo sem ji neprosel uplne celou. ja se bal,ze tam na me vystartuje had! :)))

btw bude had v tom udoli ted,dyz dostal katanou do oka? :O
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: ty dva jsem nasel, ale jake sosky jsou mysleny, to uz fakt nevim :) chapu asi, ze to je nekde u toho typka co mi udelal ruku. No dneska se tam zkusim na to podivat, ale zadne sosky si nevybavuju :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: jeskyni jsem nasel, ale zvon ne... ja se tou jeskyni dostal k tem zavrenejm dverim, co jsou nahore mezi tema minibossama (za tim typkem s dlouhejma nohama)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: a nebo v tom Underbridge valley jak se de k hadovi,tak se tam da jit este na druhou stranu. je tam takova jeskynka,ale je tam bubak! ja tam tudy prosel k tomu obr zvonu,kde je napsany nebimbat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jak psal vcera _KOFILA_ ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BEREGOND: pro me lepsi odlozit na dalsi den,ale dycky mi to neda a rikam tak este jednou,ale je to jak kdybych si rikal jeste o jednu facku
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem zase zkusil horymira se semikem a po patym pokusu jsem to vypnul. Jednou jsem se malem dostal do druhe faze, chybel jeden uder.

Je jeste nejaka jina cesta ? Nebo fakt tamtudy musim jit ? Zatim jsem zabil 3 typky a ted mam prvniho vetsiho bosse. Rad bych klidne sel nekam jinam :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BOBESH: Mám to úplně stejně, a čím víc to zkouším tím hůř mi to jde.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: sem mel jeden :)) musim nekde vysmelit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno a ja sel vcera na bejcka ve sprintu! a co byste rekli? nedal sem ho! :D napoprve mu chybelo kousek,pak sem tam nabehnul este asi trikrat,ale bylo to horsi a horsi. nevim estli s tim melo neco spolecnyho "unseen aid". rad bych se na to vymluvil :)
    pak sem zasel za babickou. prvni fazi sem dal pokazdy uz. ve druhy mada mada. tak treba dneska :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ichimonji je cheat! ;)
    skvelej uder co zmizikuje bar tveho postoje...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: 4 dny... hodinu denne... dokonce jednou i 4 hodinovy stream a nepadnul... a pak jsem se vyspal a sel... bud agresivni a bud blizko...
    TERZ
    TERZ --- ---
    LLGHOSTLL: Genichira asi nemá moc smysl cheesovat, u něj se má člověk naučit ten counter. Takže útočit dokud neudělá deflect v tu chvíli zase defendit dokud se ti nepovede deflect a hned ho tam rubnout. Je tam teda jenom malé časové okénko ale naučíš se ho hned. Největší příležitost pro damage je, když udělá ten skok po kterém následuje ten neubránitelnej útok. Buď se řídit tím, že v první fázi je to v 90% případů thrust v druhé sweep ale to je zbytečně riskantní, lepší je když vyskočí uhnout doleva a jednou/dvakrát ho rubnout. Hlavně ho hrát na tělo, nemá smysl se zdržovat dál od něj, pak je docela nepředvídatelnej.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Včera 20+ pokusů na Genichiro. Tak nevím jestli se dostanu dál, vím přesně jak na to ale nemůžu to nacvakat. Kdo to máte za sebou pomohlo vám spíš bojovat normálně nebo to nějak cheesovat?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Olej a flame jsem zkousel davno....ale pak mi dosli...tak jsem se vrátil když jsem byl dál ve hře a šel na poprvé...
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    KALTY: jasne da sa, ale az po tom co otvoris Torii gate.. a posledna misia sa neda dat co-op.. inak vsetko a neni tam ziaden limit.. takze aj ked ide niekto way of nioh tak sa moze pridat do way of strong a spravit carry..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam